Lördag

Har precis klämt i mig en sallad, mumma!

Kom för en stund sen hem från stan och Kupolen, har inkandlat en klänning (som jag egentligen inte har råd med) och lite dricka för kvällens galej , Jennifer har "bjudit" ut mig :)

Vi ska först på en förfest hos hennes kille sen drar de "stora" till Hela huset gungar (som vi är för små för) och hon och jag går på Flamingo och shakar ass ;)

Somnade till slut inatt och blev väckt vid 4-snåret av en berusad älskling, ville så gärna han skulle ringa och säga godnatt då han la sig! :) Verkar som de haft kul iaf!

Vaknade strax efter 9 imorse och jag hade överlevt första natten i lghen utan Magnus :) Saknar honom sjukt mycket, nästan så jag har ont i magen! Det är sig inte likt här hemma utan honom! Men imorgon kväll kommer han hem och jag får hålla om honom igen! Längtar! Det är bra att få längta lite extra efter varandra ibland!

Får se hur jag mår i morgon, borde inte vara några problem, upp tar jag mig iaf! Förr gick det hur bra som helst, ibland hann jag inte ens lägga mig efter en utekväll innan det var dags att öppna på donken eller TA. Aldrig var jag bakis, men det har jag fått känna på nu på senare tid tyvärr :S  Har ställt klockan på 05.15 för att hinna med hundarna innan jobbet iaf.

Ne ska väl börja duscha och göra mig iordning lite smått så jag slipper stressa sen!


Ha en trevlig Lördag!

Fredag

En hel vecka sen jag skrev och som vanligt beror det på att jag haft fullt upp med jobb.

Idag vid 10 åkte Magnus till storstan för att tillbringa helgen där med grabbarna. Trav för hela slanten då det är självaste Elitloppshelgen såklart ;) För två år sedan var jag med, det var då på Lördagen som vi räknar att det blev VI, den 24 Maj.

Som sagt gick vi ut i Lördags för att fira våran årsdag, hur mysigt som helst var det! Perfekt väder för att promenera ner på stan och sitta på uteserveringen och äta och dricka gott. Mätta och belåtna gick vi in på bion och köpte biljetter sedan tog vi oss en tur på stan i väntan på att filmen skulle börja. Prince of Persia såg vi och jag tyckte den var riktigt spännande och bra :)

Så sent som jag är uppe nu händer nästan aldrig, jag har lagt mig för länge sen men kan helt enkelt inte sova. Somnar lätt som en plätt annars men nu fattas det något (någon) och då är det inte helt lätt men det ska nog gå!

Det är första natten i den här lägenheten som jag sover själv faktiskt så det känns lite tomt :P


Min andra hälft på uteserveringen i Lördags.

Saknar honom tokmycket redan, jag som hinner sakna honom efter en dag på jobbet, hur ska detta sluta!? Hehe nejdå men det känns helt klart!

Saknar dig älskling!

Ne nu måste jag prova få igen ögonen och sova en stund!!


Natti

Fredag

Jag är ledig idag, så skönt!

Idag efter Magnus slutat jobba gick vi som vanligt och handlade. Direkt efter det tog vi oss en långprommis i skogen med Chippen, bra de får lite egentid de små liven. 1,5 timma blev det, riktigt skönt trotts flurvädret!

Snart ska jag sätta igång med middagen, blir tacos idag, mumma!

MAT, MAT, MAT! Har jag något annat i huvudet? Ja då det har jag faktiskt men enligt Magnus pratar jag inte om någe annat i princip :P Magnus suckar och ler varje gång jag frågar "Vad ska vi äta idag?" eller då jag börjar planera inför helgens mat :P Men är det så konstigt? Jag är ju intresserad av mat och allt stök i köket! :)

Ne nu har darling tassat in i köket och börjar med färsen så bäst jag lyfter arslet och hjälper till! :)

Tisdag

Idag har jag faktiskt ingen tvättstuga, jag ska ut med Lottis och barnen i solen istället!
Hoppas det fina vädert håller i sig och att det blir lika fint som igår, nu är det ju SOMMAR för tusan :)


Stolt storebror :)

I Lördags var ju jag iväg med jobbet och bowlade och åt ute. Var jättekul att bowla, var typ 100 år sen sist. Det gick inge bra, fick inte en ända strike, brukar ju få minst en iaf. Jag fick iaf två spärrar men de hjälpte inte, jag kom näst sist. Den som vann fick två biobiljetter och det var såklart chefen som vann :P

I Söndags fick jag lov att jobba dubbelt (igen) och då jag kom på jobbet igår hade jag ett kuvert som låg där men biobiljetterna.


"Den här förtjänar du bättre än jag! Kram Josse"

Jag blev så himla glad och rörd så tårarna kom och jag var tvungen att gömma mig där bak i köket en stund. Jag har verkligen världens bästa chef, inte just för de här men hon bryr sig om en, frågar alltid hur det är, visar alltid uppskattning osv.

Ja glad blev jag iaf och det är himla passande, Jag och Magnus firar 2 år på Måndag och vi har försökt planera in något men då man inte har så bra med pengar är det svårt. Vi pratade om det klassiska, att gå ut och äta och sen bio men bestämde oss ganska snabbt att vi nog bara har råd med att gå ut och äta. Kanske därför jag blev så himla glad över biljetterna!? Nu kan vi ju gå på bio så det blev ju perfekt! Så på Lördag blir det mat och bio :D
Vi firar då istället eftersom jag jobbar kväll på Måndag. Åh ska bli så mysigt!! Blir dessutom vårt första biobesök tillsammans. Har inte ätit ute heller direkt... Vi har väl ätit typ kebab och lunch på Kina men inte så som de blir på Lördag, så det är verkligen på tiden!

Jag tog iaf lite bilder i Lördags men får nog inte lägga ut de på mina arbetskamrater...


Här är jag iaf..


Tog en bild på väg hem..

Ne ta och göra mig iordning kanske...





Lördag

Lördag, äntligen Lördag! Oftast min enda lediga dag på vecka och denna vecka har kännts lite extra lång faktiskt! Kanske beror det på att jag haft lite mer ansvar på jobbet de senaste dagarna.. ?

Idag är det inte vilken dag som helst heller, idag är det 18 år sen min lillasyster My kom till världen! Tänk 18 år blir hon min lillasyster :)

Magnus pappa åkte hem i morse efter några dagar här hos oss. Oturligt nog har regnet i princip stått som spön i backen från den stund han kom hit till dess han åkte. Bara en liten stund efter att han satt sig i bilen blev det sol och 21 grader varmt. Inte en dag för sent och skönt som bara den! Hur som helst har vi haft det trevligt ändå!

Idag blir lillebror 4 veckor, tänk vad tiden går! Redan har det gått 2 veckor sen vi var där och träffade honom, lille Jacob! Åh de är så svårt att fatta att vi fått oss en liten bror till slut! Tänk vad vi tjatade på mamma och pappa i många år innan vi gav upp :P

Tänkte lägga upp lite bilder från dagen då jag träffade min lillebror för första gången :) Jag fick verkligen rå om honom, fick honom i famnen direkt då jag kom innanför dörren och fick både ge flaska och byta blöja :)


Syns det vilken lycka jag känner? :)


Vovvarna var med, Lillan hälsar lite på Jacob :)


Första mötet mellan svågrarna :)


Rapar lite efter flaskan :)


Vovvarna var snälla men de är lite närgångna och vill gärna gosas, här gosar pappa med Sigge :)


Lillan klättrar på Chippen :)


Inte varje dag man äter pappas mat, han är en hejjare på kycklingklubbor med currysås och ris ;)


Fick ett seriöst kort på Milla och pappa tillslut efter en massa spex från pappas sida :)


Milla och Jacob, Chippen tigger lite gos :)


Detta fick Jacob från oss, byxorna och haklappen har jag sytt själv. Skulle sy en body också men symaskinen la av så det fick bli en köpt ist. Byxorna är nog för stora än så länge och haklappen dröjer nog ett tag till innan den blir använd men bodyn åkte på på en gång och satt fint, lite lång i armarna bara :)


Jacob myser i pappas famn :)


Sova kan han men han var vaken närmare en timma i streck då vi var där :)


Lillan och pappa myser :)


Då vi skulle åka följde pappa med ut och viknade av oss, se på smilfiknarna haha :)

Ne nu måste jag hoppa i duschen och göra mig iordning för kl 17 ska jag infinna mig i stan på bowlinghallen med jobbet, efter det blir det en bit mat på en grekiskt restaurang :)

Hejhej!



Torsdag

Halloj!

Jag tar en liten stund vid datorn medans Magnus och hans pappa kikar å trav och fotboll och allt vad det är. Det är verkligen inte min grej att kika på tv, jag har ingen ro i kroppen att bara slötitta, ska jag se ska de va mågot som jag verkligen vill se. Kikar någon kväll ibland sådär och då vi kikar film.

Tidigare ikväll tog jag och Sigge oss en lång välbehövlig promenad, precis en timma var vi ute. Så skön luften är då det regnat och så gott det luktar!

Jag jobbade 7-14.30 idag, direkt då jag slutade åkte vi iväg till Magnus faster och åt middag, smörgåstårta! :) Till efterrätt blev det glass och sen någon kaka till kaffet, jag dricker ju inte kaffe men kakorna gick ner ändå ;)

Imorgon blir de upp och jobba igen men ska hålla mig vaken en extra stund nu då vi har besök :)


Ne nu ska jag ta och fixa lite kvällsfika.

Hejvejs!

Onsdag

Just nu sitter jag och mumsar på min frukost, fruktsallad :D
Ikväll får vi besök av Magnus pappa, han ska stanna här tills på Lördag. Det ska bli trevligt, jag jobbar dock imorgon och på Fredag men jag tror nog de klarar sig utan mig ;)

Igår efter jag tvätten och lite lunch så gick jag bort till Lottis. Jag fick snusa på det lilla nya tillskottet, så fin så! :) Sen begav vi oss ut på en liten promenad och Sammy cyklade. Vi stannade till i någon lekpark ett bra tag och gick en kort sväng på stan, efter ca 3 timmar var det dags att bege sig hem för då var det dags för mig att jobba. Jätte trevlig dag var det!

Söndag

Idag har det inte hänt mycket... Jag har jobbat som vanligt (7-14)... Då jag kom hem satt Magnus ute på framsidan och solade och läste bok. Satte mig en stund jag med, de var så skönt att sitta i solen efter jobbet. Då solen gick i moln gick vi in och åt lite sen fastnade vi i soffan, fanns inget vettigt att se på tvn men Vem vet mest?-maraton vart det iaf, jag somnade en sväng. Magnus påstår att jag sov 1,5 timma men jag vet inte ja, hade ingen koll på klockan men så länge kändes det inte som.

Mycket mer än så har det inte hänt idag... vi väntar mest på att des ska bli så pass sent att vi kan lägga oss, vi är så trötta och orkar inte hitta på något heller. Vi ska nog se Wallanderfilmen som börjar 21 och då tänker jag minsann vara nerkrupen och klar för natten :)

Igår därimot hände det grejer, haha ne men vi tog oss iaf iväg på marknad i Rättvik, jag, Magnus och Lillan. Vi hade inte tänkt att handla något men vi åkte iväg mest för att göra något. Det var väl kul första halvtimmen men sen blev de drygt. De var ju hur stort som helst där, hur mycket stånd och folk som helst. Det tog ju aldrig slut och samma, samma var det överallt. Vi bestämde oss för att köpa lite remmar och sen åka förbi Tällberg istället, där har vi hört de ska vara så fint. Vad det var där hade jag inte riktigt fattat men vi åkte igenom en jätte mysig och idyllisk by med riktigt gammal smal väg och massa gamla, fina och mysiga hus.

Då vi åkt en bit trodde vi att det var det liksom men en bit fram så fanns det ett litet "centrum" där med Café och Hotell och grejer. Så på Caféet där slog vi oss ner och myste i solen en stund och fikade lite. För mig blev de nå Dalathé och biskvi och för Magnus blev de kaffe och ost- & skinkbaguette. Var tvungen att fota de söta bebisstatyerna och häbren som man kunde hyra :)
Då vi kom hem kröp Magnus ner i soffan direkt, han hade örvärk efter en heldag i blåsten, därav mössan.















































De blev en liten bildbomb men jag tror inte någon klagar :) Ne undra vad jag ska hitta på nu fram till dess vi ska krypa ner, ut med någon vovve kanske...

Hejvejs

Salem Al Fakir - 4 O'Clock

En härlig låt bara :) Ni kanske känner ingen den från en reklam som går på tvn nu!? :)


RSS 2.0