Nu är sommaren här :)

När vi lagt oss för att se film igår tog det sån tid att få igång filmen då det kan ta en jäkla tid för USBminnet att ladda eller va det nu gör...  Igår tog det faktiskt så pass lång tid att vi somnade innan filmen började :P Tror nästan det var något fel på filmfilerna faktiskt men men..
   

Vaknade toktidigt i morse, var kl 05.30 kanske.. och tokpigg var jag :S Så typiskt då det är helg men det är faktiskt då kl ringer då jag ska upp och jobba. Lyckades iaf somna om och 7.50 höll jag på att dö en skvätt. Min chef ringde och jag trodde verkligen jag hade försovit mig men insåg ganska snabbt att jag var ledig idag. Så var det tänkt iaf men hon som skulle jobba låg hemma och kräktes. Bakis? Skulle nästan tro det faktisk med tanke på att de tar studenten nu. Så oavsvarigt. Jag klarade iaf av att dricka, sova 45 minuter och sen upp och jobba, därför kunde jag festa även fast jag skulle börja jobba 7 dagen efter.

Ajja jag ställde ju självklart upp och skyndade mig iväg. 20 minuter efter samtalet var jag på plats dock 1 timma och 10 minuter senare än vad man ska vara där men jag la i en växel jag inte trodde jag hade och fick allt gjort i tid och alla var så förstående och så. Usch var så stressad men bra gick det. Skulle ju egentligen gå bredvid någon på en lördag först innan jag körde den själv men så vart det inte men det gick ju bra endå! Tycker nästan jag var lite smått duktig :)
Innan jag satte mig på cyklen hem satte jag väckarklockan på mobben tills imorgon bitti för vill verkligen INTE försova mig och behöva stressa lika mycket imorrn :P

Tog med mig mat som vi åt sen då jag kom hem. Sen satte Magnus igång och klippte gräset medans jag försökte meka cykel. Har inte fått på den där jävla cykelkorgen än för man ska av med styret och ha sig. Magnus fick göra det mesta av jobbet efter som allt satt så hårt och jag är världens svagaste. Styret är dock fastrostat men det har vi smort nu i hopp om att det vill släppa. Kommer bild längre ner snart ;)

Sen hörde vi efter med grannarna vart man kunde ta med hundarna och bada dom och sen bar det av. Vi hade hoppats på att kunna ta ett dopp med men dit vi var nådde bara vattnet till knäna. Killarna tyckte det var jättekul medans Lillan hoppade runt längs kanten och gnällde :P Jag doppade henne en gång och sen satte jag tillbaka henne vid kanten och Magnus tog ut henne en bit och då simmade hon in igen :) Vart inte där så länge men hundarna var svalkade och nöjda, 26 grader har det varit idag och nu är det 22.5 grad :D

Efter det vart vi ganska slöa så har inte gjort så mycket. Magnus har kikat på trav och jag har slösurfat lite. Vi hade tänkt att åka till storstan och kika trav precis som förra året den här helgen egentligen och åka upp nästa helg men fanns/finns varken tid eller pengar för det tyvärr :( Det får bli elitloppet nästa år och vi ska sikta in oss på ett nytt datum då vi ska upp.

Snart ska vi kika lite tv sen måste jag komma i säng i tid eftersom kl ringer 05.30 imorgon. Måste fixa cykeln innan vi gör kväll med annars måste jag upp ännu tidigare för att gå och det vill jag inte :P

Lite bilder från idag kanske


Magnus kom på den brillianta iden att använda denna för att smörja styret i brist på annat att smörja med. Vi letade  låsspray och matoljan är slut. Det återstår att se om det fuknat eller inte. Då vi var ut i Februari slängde dom ut såna här på dansgolvet och denna har inte kommit till användning förrens nu till cykeln :P Haha


Älskling klipper gräs


Sigge satt ute i skuggan en sväng


Lillanpillan ute med :)


Ån som vi plaskade i, som ni ser var det ganska grunt.


Osså upp igen.


Ne nu ska vi kika tv.


Älskar min Magnus <3







Söta pappsen

"Hej vännen,

Ja du vårt kylskåp och kanske ett och annat annat skulle behöva hyvlas av i detta huset oxå... håller med svärmor din, med din/er envetenhet så kommer det att gå bra :) Och som sagt lite hjälp kanske man kan bidra med efter bästa förmåga ifall det behövs :) Men jag fattar ju att ni vill stå på egna ben, men går det inte alltid så är det ju inget att gräma sig över... det kan du göra då du blir gamal å grå :)

stora kramen
Pappsen"


En till söt kommentar som gör mig glad :)
Har inte haft tid och ork idag heller, blir väl kanske nå inlägg i helgen. Nu ska vi rasta lite busar sen ska vi gosa ner oss i sängen och kika film :)

Trevlig helg!

Söta Svärmor



"Jag tycker du har gjort det superfint! Dessutom är du ju så duktig i allt du gör! Jag blev jätteimponerad av bilden på kylskåpet. Hade själv inte städat detta på länge så jag satt där och skämdes. Det är inte vanligt att de i din ålder bakar och kokar egen sylt! Du kan verkligen trolla och koka soppa på en spik! Men nu skall du se att allting har vänt sig till er fördel. Nu har ni arbeten som ni trivs med och löner som kommer varje månad.... Jag beundrar er!"


Så glad och tårögd då jag läste kommentaren!


Har inte orkat blogga på någon dag nu.. eller ja orkat är väl fel ord, har haft fullt upp med annat så har inte haft tid.

Ne tror det blir sängen nu strax, rasta hundarna och fundera på att ta en dusch...

Natti



då var det klippt

Ja då var gräset klippt, det var det redan vid 11 :)



Tog en bild då jag krattat ihop allt gräs. Ingen snygg gräsmatta vi har och det är lite ojämt här och var men det är inte lätt att få det snyggt med en handjagare (handtralla xD) men kortare vart det. Man ser även vårat lilla äppelträd som inte blommat ut lika mycket som grannarnas än :P Har en baksida också men orkar inte klippa där idag tror jag.. Me lite trädgård har vi ju iaf :) Ca 5*4 m på framsidan och lite mindre på baksidan.
 Usch nu har jag huvudvärk, dålig på att dricka vatten då det är varmt!

Stackars hund!

Ja det var precis vad en granntant (jag aldrig sett) stod och sa då jag tillrätt visade Sigge då han skällde då vi mötte en annan hund.

Det jag gjorde var att jag tog ett bestämt grepp i Sigges nackskinn med den ena handen och ett bestämt grepp runt hans nos (mun) och ruskade lite lätt för att markera att man gör inte så och höll sedan kvar tills han pipit klart. Med bestämda grepp menar jag inte så hårt jag bara kan utan bara ett bestämt grepp, var bara han som kunde avgöra om det skulle göra ont eller inte genom att dra eller sitta still. Visst kan man väl kanske tro att Sigge fick ont eftersom att han piper så fort man petar på honom då man har bestämd röst men så vad det inte! Ja fy va synd det var om lille skällSigge.. Ja vad hade hon sagt om jag låtit honom göra precis som han ville då.. "Usch vilken ouppfostrad hund!" hade det kanske låtit då!?

 Att hundarna själv uppfostrar sina valpar som de gör har inte tanten tänkt på. Biter tag i nackskinnet och ruskar om.. Ja usch, stackarns lilla pensionärstant som inte har något annat att göra på dagarna.. ja huvva!

Jag vet att detta kanske inte är den bästa metoden att få en hund att inte skälla MEN jag gjorde iaf någonting för att visa att detta inte är okej utan att skada hunden!

Ne usch vad förbannad jag blir på folk som inte vet själv. Hon lär ju aldrig ens haft hund själv och har hon haft det är jag övertygad om att det var en bortskämd sådan som fick göra precis som den ville men jag tvivlar starkt på att hon inte haft hund!

Rätta mig om jag har fel när det gäller detta men jag anser att jag gjorde det bästa just då! Sigge fick varken ont eller men för livet!

Ne nog om detta!

Höll mig faktiskt vaken genom hela filmen igår (kors i taket) och bra var den :) Har dock inte sovit så bra inatt, har ingen aning om varför men men..

Idag skiner solen och det är redan 20 grader i skuggan, ska skynda mig med bestyren här inne så jag kan vara ute sen, promenera lite och sen sätta mig och sola på framsidan. Juste skulle ha klippt gräsmattan igen också ja..

Ne ska göra nått ryck nu.. var bara tvungen att få ut mina agressioner (stavning) och det hjälpte faktiskt :)



1 år tillsammans

Idag har jag och Magnus varit tillsammans i 1 år :)
Hur vi har firat!? Ja hade vi haft pengar hade vi ju åtminstonde kostat på restaurang och bio eller något liknande men med 0:- på bådas konto är det inte att tänka på :P

Började dagen med att vakna upp kl 05.30 för att iväg och jobba. Att gå upp och kramas med Magnus 10 minuter innan jag ska iväg är ett måste och så även idag.

Dagen på jobbet gick bra, klarade de sista 2,5 timmarna alldeless själv :) Nu kan jag klara mig själv på en söndag iaf! Vad jag vet iaf, kanske får ett samtal imorgon om att stället brunnit ner eller något liknande men än så länge känns det bra ;)

Då jag kom hem var Magnus i princip nyvaken eller han hade varit vaken i 2,5 timma iaf :P Vi satt oss ute och solade på framsidan en sväng sen ut på baksidan i skuggan en sväng, sen middag, himla lättlagad. Tog med moussaka, sallad och tzatziki från jobbet, lite lyx såhär på 1 årsdagen :)

Ja så himla mycket mer har vi inte gjort, pussats och kramats massa såklart, precis som alla andra dar och nu ska vi snart krypa ner och kika på My best friend´s girl.

Det gör inte så mycket att vi inte kunnat göra något speciellt idag, vi ska fira i efterskott en dag då vi har råd att unna oss något. Jag är glad så länge jag får vara i Magnus närhet och så länge Magnus är min och jag är hans är jag världens lyckligaste!


Här var vi nykära och lika kär är jag än idag, om inte mer!


Detta skrev jag i min blogg den 13 Juli 08. Så sant, kändes så redan då, känner så idag och kommer för alltid känna så!

"Magnus du är de absolut bästa som hänt mig! Har känts så himla bra från första början, mår så bra i ditt sällskap och kan verkligen vara mig själv. Vet att vi inte kännt varann särskilt länge men de känns som längre och de känns verkligen rätt! Dagen då "Jag älskar dig" plötsligt dök upp i mitt huvud utan att ens tänka, visste jag att du va den rätta, att det är dig jag vill leva resten av mitt liv med!

Jag tror på oss och ser verkligen en framtid med dig, jag älskar dig <3 "



Jag älskar dig av hela mitt hjärta Magnus!

I love you today, tomorrow & forever <3



Ne nu ska vi mysa ner oss under täcket och kika film!



Natti

Tur det är löning snart, här ekar det...

Då vi hade inbrott i bilen fick vi välja om vi ville ha ut kontanter för försäkringen på GPSen eller presentkort och dessutom få viss % rabatt. Vi valde presentkort på Siba och där fick vi 20% rabatt så presentkortets värde var på 801kr. Vi bestämde oss för att vi skulle köpa en Soda Stream då vi länge funderat på att köpa en eftersom vi ofta köper bubbelvatten. De hade också essenser för halva priset då de går ut i juni så vi köpte en sån också. En Kids Cola som inne håller mycket mindre socker, inget koffein och extra vitaminer. Jätte god är den :)


Soda Stream & Kids Cola


Tog och passade på och torkade rent kylskåpet idag. Det är så tomt så det var fort gjort.



När jag ändå var i farten tog jag skafferiet också.

Så här tomt har det sett ut i matväg för vår del ett tag nu men vi lever :P Mest bara sånt som man alltid brukar ha hemma som inte går åt så mycket. Har ju lite i frysen också men inte mycket alls.

I Kylen finns: Soda Stream essens, senap, pyllelite kolasås, citronsaft, ättiksprit, 1 port salladsdressing (som vart över då jag tagit hem sallad från BK), ketchup, pytteskvätt saft, vitvinsvinäger, soya, essens man blandrar i drinkar, rönnbärssaft som mamma gjort, rödbetor, Svart- & rödvinbärssylt som jag gjort, yttepytte lite smör, 250g margarin, knappt 1 kg potatis och lite lök.

I skafferiet finns: En tom kaffeburk, majsstärkelse, potatismjöl, ärtor, bläpuvermos, florsocker, sirap, en tom vetemjölsburk, en halv burk med hemgjord müsli, 1/3 paket havregryn, en tom Oboyburk, grötris, påssås, röda linser, ströbröd, mannagryn, 2 burkar vita bönor, brunfarin, pärlsocker, italiensk salladsdressing och te.

I frysen finns: Lite blåbär, jordgubbar, svartvinbär och rödvinbär. Lite korv, 2 matlådor linssoppa och 3 matlådor ärtsoppa. Ca 4 port. fisk och lite spenat. 

Vi har ju så vi överlever men gu så tråkig mat :( Blir rätt less men vad gör man inte.. Med 10 kr kvar på kontot har man inte så mycket till val. Man njuter ju inte direkt av att äta havregrynsgröt till frukost varje morgon men det mättar, ger energi och är nyttigt. Tur jag kokat sån god sylt till iaf ;) Kanske himla tråkigt inlägg men jag tycker det var lite kul :)

Längtar tills lönen kommer och hoppas det inte ska behöva bli lika tajt denna månad men nu har vi ju ingen trasig bil att laga heller *peppar, peppar*.

Ne nu ska jag ta och pussa lite på älskling och sen blir det sängen. Älskar dig Magnus <3

Juste, nästa helg kanske vi får besök av Drettan & Daniel :) Det skulle inte alls vara dumt det inte, ni är så välkomna så! :)

de är inlägget skrev jag vid 18 tiden, glömde publicera..

Hua vilka skurar det kommit idag.. som tur är var det inget varken då jag cyklade iväg på jobbet eller då jag skulle hem. Jobbade 7-11 idag, himla lättsamt pass.
Magnus har vart ledig idag och hade inte varit vaken så länge innan jag kom hem. Han hade precis vart ut med hundarna, alla 3 samtidigt och dom mötte 2 andra skälliga hundar så det vart bara pannkaka av allt.. Sigge hade lyckats snirkla sig loss från halsbandet och på något sätt hamnade Sigges halsband på Chippen. Så Sigge sprang alltså lös och Chippen stod där med 2 halsband och 2 koppel. Haha får värsta bilden i huvudet, skrattade så då Magnus berättade :) Haha hur fan kan det ha gått till!?

Igår då Magnus kommit hem och vi ätit middag satte vi oss i soffan och tog det lugnt en stund, vaknade 2 timmar senare.. tänkte inte mer på det.. Senare tänkte jag vara duktig och lägga mig i tid då jag skulle upp 5.30. Kom i säng runt 23. Låg och vred och vände i 2 timmar.. tänkte ju inte på att jag faktiskt sovit så pass länge efter maten.. *suck*

Ne om man skulle ta och ge hundarna lite middag och sen ut och rasta. Kanske börja på någon middag sen också.. Pasta och korv kanske, vad annars!?

Kommer kanske fler inlägg sen.. hej på en stund!

Lite nytta

Ja lite nytta har jag gjort idag iaf. Fick ett sms om en observation jag kunde göra och få 200 kr + en biobiljett. Ringde upp i samma stung jag fick smset och tog den :)

Var iväg på DNA och skulle låtsas vara intresserad av att köpa skor och sen lägga undan, sen hem och redovisa hur jag blev bemött osv.. lite mer kompicerat är det men lätt som en plätt. Himla lättförtjänta pengar. Tror tillochmed att pengarna kommer redan denna månad ;)

Då jag ändå hade henne på tråden så berättadre jag att jag fått en biobiljett i ett tidigare uppdrag och att de gick ut den 24 Mars och att jag upptäckt de en månad efter, jag erbjöd mig att skicka tillbaka den men hon sa att det inte behövdes så nu kommer det 2 st på posten :D Det innebär att jag och älsk kan unna oss att gå på bio snart :) Wiii :) Det var evigheter sen jag var på bio och jag tror inte ens jag och Magnus vart iväg på bio tillsammans ens :( Kanske dax nu efter snart 1 år tillsammans :D

Annars har jag inte gjort så mycket. Magnus kom hem på lunch kl 12 så då åt vi tillsammans.

Chippen fick följa med nu då jag cyklade iväg på kupolen så nu ska jag iväg ut med Sigge lite också. Undra om jag ska ta med mig spårlinan och öva lite inkallning. Men tror jag ska ringa Kim först.. Hon hade inte tid att prata igår då jag ringde och grattade Jonna så vi sa vi skulle höras idag. Hon ringde upp precis då vi satt och åt så jag sa jag skulle ringa henne senare.




blaho

Sitter och väntar på Magnus nu, han var på kontoret på kupolen nyss så han kommer nog vilken sekund som helst. På spisen väntar älgkött i skivor, potatis och champinjonsås.

Nu kom han hem :) Nu blir det MAAAAAT :P



Jonnas dag

Nu har jag diskat, damsugit och rastat hundar. Träffade på en trevlig granne som sa att det bara var att knacka på om jag ville ha promenad sällskap eller om vi ville ha avlastning någon gång :) Hon veckopendlar hit som jag fattar det och hon har tre rottisar hemma som hon saknar.

Idag blir Jonna 5 år :) Ska ringa och gratta henne senare!


Hihi så söt!


Nyaste bilden jag har på henne, är en från då vi var upp sist i Mars.

Undra om jag ska prova hitta mig nån lunch att stoppa i mig..

pissväder

Snart en timma sen Magnus gick.. Han kommer vara borta längre än vanligt idag, han ska åka till storstan på möte med jobbet.. känns inge kul alls.. men men tror ändå inte det kommer bli allt för sent.

Synd det är så himla tråkigt väder idag, usch usch!

Undra om man kanske skulle ha bokat någon tvättstuga, skulle vara perfekt om jag kunde tvätta imorgon, lär ju inte finnas ledigt bara för det..

Ne nu ska jag göra ett ryck här..




<3

Nu sitter älskling här hemma :) Han ska jobba hemifrån resten av dagen :D
Skönt att ha honom hemma fast han jobbar, skönt att ha honom i närheten fast vi inte umgås, mysigt att bara kunna smyga dit och få en puss eller två ;) Älskar dig Magnus <3

Ska upp och snabbstäda kontoret så han kan sitta där. Har lovat, det är jag som stökat till med div. projekt :P Men först ut med hundarna.. eller ne de ligger och sover så snällt nu och det regnar dessutom så vi väntar en stund till. Gissar att de följer med upp och håller mig sällskap där, de brukar de göra. Ligger som nå bromsklossar helst så nära en som möjligt :P




Nudlar

Hittade mig lite nudlar, såna gjoda på grönsaker men lite färg. Får se om jag får till nån bra kryddning på dom bara..

Tur jag fixade ute så tidigt idag för det kom en skur nyss :P

Skitmobil!

Fick äntligen tag i Magnus nu! Jäkla skitmobil! Han har min gamla skruttnokia men världens dåligaste täckning..
Han visste inte om han skulle komma hem på lunch för han hade endel att göra men han kanske ska jobba hemma om de inte ska iväg och sälja en sista gång. Jag ska iaf göra iordning lite lunch åt mig iaf.. får de vad jag hittar i våra ekande skafferi, kyl och frys.

Hurthurt...

som i hurtig..

Idag är jag ledig, upp och åt frulle med älskling och jag och Chippen promenerade med honom till jobbet. Kl 9 tog jag handjagaren och tog en sväng på framsidan och krattade ihop allt och slängde i en sopsäck. Rensade det värsta i rabatten med, kommer ändå inte ha råd att plantera nå fint där så det var inte så noga.. Ska se om jag orkar ta tag i "rabatten" på baksidan någon dag också, inte så sugen idag för det är inte ens väder, ser ut att kunna regna vilken sekund som helst och det är bara 9,5 plus ute :(

Känner mig lite duktig iaf som tog tag i det de första jag gjorde. Får se om duktigheten håller i sig under dan.

Nu kurrar magen, ska snart ringa och höra om älsk kommer hem på lunch idag. Är han kontorsnisse idag så finns det en chans att han gör det iaf. Hoppas, hoppas hoppas!

Fick ett mejl från chefen nyss om fler tider:


21:a 7-11
24:e 7-14,30 (gå brevid Helene och lära dig helgjobbet).
26:e personalmöte 14-16
 28:e 7-14,30
29:e 7-14,30

Skönt med några dars ledighet :P Vill inte höra av mig till BK och höra om de har några tider heller för vill ju kunna rycka in om det behövs! Har ju vart en del sjuklingar sista tiden så vill finnas där.

Skönt att kunna vara hemma med vovvarna också, dom som vart ensamma ca 7 timmar varje dag då jag jobbat :(

Ne ska ringa skrutt nu..

Tiden går för fort

Redan söndag :(

Åh va skönt det varit att få sova! Igår morse då jag vaknade med solen i ansiktet och kände hur utvilad jag var, gick ner på toa och för att kika vad kl var.. jo kl var 5.30 :P Var bara att gå upp och krypa ner hos älskling igen, myys :) Kunde dock inte somna om till en början men efter en stund så och vaknade 10.30 igen såååå skönt!

Imorse fick jag dock inte sova, hundarna bökade och stökade och jag vaknade första gången 6.30 och vaknade x antal ggr jag vid 8.30 gick upp med en stor suck! Usch vad jag hatar då de håller på, gnäller de inte så bilder de på allt.. ne dom är faktiskt oftast snäll, sällan de väcker en faktiskt. Men då det händer får jag krupp!! Magnus sover som en stock och vaknar inte av hundarna men det gör jag och bli irriterad och Magnus vaknar och blir irriterad av mig för han tycker jag väsnas :P

Nu när jag funderar på vad vi gjorde igår kan jag faktiskt inte minnas.. Inte mer än att vi såg på  Eurovision.. Vad gjorde vi mellan 10.30 och 21 egentligen? Minns vi åt korv och makaroner till middag, vilken lyx ;) Sen vilade vi en sväng på maten i soffan framför tvn, trångt men mysigt såklart :) Ja sen va de svart :P
Det har nog aldrig varit så pass många bra låtar med i Eurovision förut tycker jag.. synd om Marlena, tycker om hennes låt! Men Norges bidrag var bra den med, har haft den i huvudet hela dan. Sen va Islands och Danmarks bidra bra med. Men snacka om att Norge vann överlägset, ingen spänning direkt men grattis till dom! Kanske ska boka biljett till Oslo 2010!?

Idag efter frukosten åkte vi direkt upp till skogen och släppte hundarna :) Var inte ute så värst länge, bara 30 min men dom blev toknöjd på de och va lugna och låg ute och mös medans vi fixade på uteplatsen på baksidan :)
Jag klippte gräset med en sån.. vad heter dom!? Av nån anledning vill jag gärna säga handtralla, HAHA! Hum.. juste handjagare heter de va!? En sån gräsklippare utan bensin och ström iaf.. :P Så himla stygg gräsmatta, dom som bodde här innan oss klippte tydligen inte gräsmattan en enda gång i somras :S Ska komma ihåg att vi ska älda den nästa vår så den blir fräsch och fin.
Sen va det dags för lunch, makaroner med bacon och ost, de va gott de. Sen tog vi oss en tur till "Skvalet" så himla fint där men lerigt. Det finns ju plankor att gå på men hundarna väljer gärna andra vägar så lera på mer än bara tassarna hade de ;) Hehe Magnus skulle putta i de stora hundarna i bäcken som rinner där, Lillan stod där brevid på plankan och druttade i, det var bara 1 meter högt men hon försvann helt under yran stackarn men hon kom upp och simmade till plankan och hasade sig upp :P

När vi kom hem slappade vi mest och till middag blev det blodpudding och bacon.. lingonsylten är slut så vi provade med sylten jag kokade häromdagen, röd-& svartvinbärssylt. Smakade helt okej faktiskt.
 
Var ett tag sen jag la ut någon bild..

Bilder från igår...


Magnus ligger på magen och har Lillan mellan knäna, den här bilden tog jag 5.30 igår morse :P


Och den här tog jag på Sigge då jag vaknade nästa gång, 10.30. Söt som ligger på rygg med benen i vädret :P


Frukosten fick de direkt ur fodertunnan för 1gångsskull :P Snacka om att de såg förvånade ut och inte riktigt trodde på det då Magnus sa "Vasegod" :)


Älskling redo för promenad, rädd om öronen nu då han haft så ont så länge.


Lite "fot" träning, Chippen ser ju himla normal ut ;)


Idag..


Skvalet, är det inte vackert!?




Det känns lite som att vara med i en film eller nått då man går där, så mysigt :)

Inge jobb imorgon än vad jag vet, chefen kom väl hem från sig hälsoresa idag så hon lär ju höra av sig imorgon om hur det ser ut i veckan. Som sagt, skulle tro att jag ska lära mig kväll och helg denna vecka.

Ne nu ska vi ut med vovvarna sen duschen och sen sängen. Tyckte jag hörde en fågel viska nått om massage och det skulle inte vara helt fel efter en del gräsklippning och krattning ;)

Natti










Äntligen helg!

Fy vad trött jag är! Imorgon ska vi sova lääänge! Ska bli skönt att slippa vakna av en väckarklocka! Helgen som var sov vi till 10.30 och till 9.30, det är sovmorgon det ;)

Tycker verkligen om att jobba såhär vardagar dagtid! Man uppskattar sin ledighet på ett helt annat sätt och verkligen tar vara på den! På dehär två veckorna har jag jobbat ihop mer pengar än vad jag jobbade ihop på BK på 1 månad. Skönt skönt! Nu måste jag bara få ordning på sömnen, har max sovit 5 timmar per natt denna vecka. Har tänkt jag skulle ha tagit en powernap varje dag då jag kommit hem men det har funnit så mkt annat att göra så har inte blitt av. Ne i helgen ska jag vila och sen ska det bli ordning så jag är pigg till nästa vecka:)
Min chef har varit/är på hälsoresa i Portugal denna vecka så vet inte hur det kommer se ut nästa vecka, hon kommer hem på söndag så på måndag får jag nog veta om det blir nå jobb till veckan. Skulle gissa på att jag ska få lära mig kväll och ev. helg annars får jag nog bara rycka in då någon är sjuk.

 Nog pratat om jobb, nu är det ju helg!! Åh ni kanske tycker jag är fjantig som daltar om helg men fan va underbart det är med helg! Kanske svårt att förstå hur glad jag är men det är faktiskt min 3e lediga helg sen jag började på BK den 12 Januari *Wiiiii*

Ikväll ska vi kika på Talang, funderar på om jag ska slänga ihop nått gott om vi har nått hemma, men en budgetsockerkaka finns det nog till ;) Efter Talang och kvälls-kiss-promenaden blir det bums i säng, iaf för min del *gäsp*

Ska bli så skönt att få vara hemma med hundarna 24/7 också, värsta jag vet är att lämna dom sjävla då vi jobbar, oroar mig för dom (och för våran inredning) hela tiden. Ska bli skönt att få lite mer tid till uppfostran och motion, hinner ju med det då man jobbar också men inte lika mycket som man vill. Fint väder i helgen skulle sitta fint med, ser ganska lovande ut för tillfället med klarblå himmel och 12 plus i skuggan nu.

Usch! Säkert görtråkigt inlägg men men..

Ne ska prova baka ihop nå gott nu, Talang börjar ju snart :P Krypa upp i soffan med älskling, lite te och sockerkaka skulle sitta fint  de ;)

Lillasysters födelsedag idag, hela 17 år!

Vad hon ska få av mig vet jag inte, har ett tag till att fundera, inte det lättaste med tråkekonomi heller.. men men..

Förresten lärde jag Lillan "ligg" igår ;) Grabbarna lärde sig ju det för lääänge sen men Lillan,ja hon är ju lilla Lillan ;)

Trevlig helg!!

Usch!

Jag har inte vart förkyld på evigheter men det passar visst bra nu, nu då man ska prova prestera på det nya jobbet. Det är inte så farligt som det låter men hatar verkligen att vara täppt och slemmig.. har lite smått ont i halsen men blir mest torr i halsen på dagarna vilket är jättejobbigt! Inte nog med det.. är sjukt trött och ändå är jag vaken fortfarande, bara för att jag vill se Fråga Olle annars hade jag lagt mig direkt efter Bompa ;)

Sov så himla dåligt inatt, 04 blev jag väckt, Sigge hade ont i magen och slutade aldrig gnälla! Tänkte för en sek att jag skulle gå ut med honom men det ska man inte börja skämma bort dom med för då tror han ju att han får komma ut mitt i natten om han gnäller.. Ne usch, inatt ska inget få störa mig!

Åh jag är så glad för mitt jobb, så skönt att få ha samma tider varje dag, kommer inte vara så framöver riktigt kanske men ändå så skönt! Sköna tider, arbetsuppgifter och toppen personal :)

Nästa vecka vet jag inte hur det blir men antagligen ska jag lära mig jobba kväll, det blir spännande.

Åh tror dessutom att jag får ledigt i helgen med! Inget schemalagt men vill inte hoppas för mkt! Så himla skönt!

Så stolt över min skrutt! Han ska blir projektledare nu och idag hade han sin första anställningsintervju, alltså han anställde en :) Snart kommer han ha 30 pers under sig:D

Ne nu blir det Fråga Olle sen rasta vovvar sen bums i säng!

Natti


Helgen

Gu så skönt det varit med ledig helg! Det är ju hur underbart som helst att vara ledig helg, fler såna tack!

Igår var vi lite spontana, kikade runt på blocket efter cyklar. Vi har ju inga pengar men har ändå kikat efter nått billigt så vi kan cykla tillsammans. Vi hittade iaf en sån cykel med smala däck och bockstyre, den var nedsatt från 250:- till 150:- så jag ringde, den fanns kvar. Så stax efter 20 började vi traska  5,5 km, eller ja.. jag cyklade sakta, Magnus och Chippen gick. Vi var lite osäkra på vägen men hittade iaf. Det var någe fel med växlaren men vi fick den för en hundralapp :) Ingen snygg cykel men en cykel iaf :P



Påväg hem upptäckte vi att kedjan var på tog för lång så idag promenerade vi till biltema för att köpa nå kedjelås och nått mer som jag inte minns vad det heter, är nått till cyklen iaf.. men det fanns inget kedjelås :( Gick vidare till mekonomen för att höra med dom men det var stängt.. Köpte iaf en cykelkorg till mig på biltema för 60:- Provade nyss montera den men tror man måste ta bort styret så då får Magnus hjälpa mig.. hoppas vi får dit den så Lillan också kan med och cykla :D

Igår var ju Chippen med och hämtade cyklen och han sprang utan koppel sista 100-200 m (min avstångdsbedömning är kass) brevid cyklen, så duktig så :)

Håller på att grädda havre tekakor nu :) Passade på att ta en tupplur på soffan medans degen jäste, inte dumt de inte!

Fick höra en glad nyhet här i veckan också, så himla kul! :)

Imorgon är det jobb igen, ska jobba 7-14.30 måndag till fredag, är den inte rena drömmen att få jobba en helt vanlig arbetsvecka!? Tycker verkligen om mitt nya jobb och trivs hur bra som helst! Är så glad som fått jobb där i dessa tider!

Ne nu ska jag se om brödet är klart sen ska jag njuta av helgens sista timmar :)



Friskvårdsbidrag

Idag har jag fått gjort massa nytt på jobbet, stått i kassa och fått gjort andra saker än att diska :) Cyklade så fort jag kunde imorse för jag stack lite sent hemifrån, tar ju bara 5 minuter men ja kom i tid iaf. När jag kom dit fick jag ta kort för passerkort, hua va stygg jag blev, jag som var så rosig om kinderna som precis vart ut och cyklat i regnet :P ajja.. Vände ändå kortet åt fel håll i hållaren sen :p

Fick även veta att vi får 2000:- i friskvårdsbidrag varje år :D Så nästa gång jag är på maserhallen ska jag be om ett kvitto som jag sen lämnar in på jobbet och då får jag pengarna in på kontot vid nästa inbetalning ;) Skulle inte vara helt fel vi som är så panka.. Man kunde ju lägga pengar på annat som massage och spa men jag behöver kontanter nu..

Älskling har varit hemma och vart sjuk idag stackarn, ont i hals, öron och är snorig :(

Ne nu ska jag göra nått åt min skjorta.. Den hade gått sönder lite innan i en söm som var lagad med nål och tråd och idag gick den upp så det ska jag laga. Frågade om jag skulle laga det och även om jag fick prova sy in den och hon sa att jag fick göra vad jag ville med den så jag ska prova :P Passa på då syfräsen ändå står uppe :) Kommer ändå inte få någon ny skjorta på ett tag, hon har beställt efter massor för länge sen men dom var restade så hon vet inte om hon kommer får några nya förrens i höst då de ska få nya uniformer.

Trevlig kväll :)


Sexleksaker

Sitter och kikar lite efter pyssleböcker och hittade den här boken Hahaha :P

Tillverka dina egna sexleksaker : 50 snabba och enkla projekt



Ta saken i egna händer

På fullaste allvar men med glimten i ögat presenteras 50 snabba, enkla och billiga sexleksaker – alla tillverkade av material som du redan har hemma eller köper i järnhandeln eller livsmedelsaffären. Under rubrikerna För honom, För henne, För par och Förvaring hittar du lätt vad du behöver.

Sticka, virka, sy och pyssla– det finns mängder av roliga projekt av olika svårighetsgrad, t ex knyt din egen läderpiska och snickra en dubbeldildo. Möjligheterna är oändliga – endast din fantasi sätter gränserna.





Nu då?

Ja då var det diskat och damsuget då.. orkar inte göra nå mer heller :P Så himla trött och slut, sov inte alls många timmar inatt så de får bli tidig sängggång ikväll..

Lilla rutan

Ja så tror jag restaurangen heter :)

Det gick bra idag men har inte gjort något som känns nytt för mig än heller.. Gjorde lite mackor, fixade lite sallad, diskat... hum... ja det var väl det.Blev inte en jätte bra start eftersom hon som var där knappt visste om att jag skulle komma plus att de var en praktikant där också :P
 En liten mjukstart, lär ju bli mer imogon :) Gruvar mig för kassan, alltid så svårt med nya kassor men man lär sig ju ganska snabbt ändå.
Kunde inte komma in förrens 7.15 idag heller då jag inte har något passerkort men skulle nog få ett sånt imorgon :) Hoppas på en ny skjorta också, fanns bara en XL och den var ju som ett tält.

Känns iaf himla bra så länge, trevligt folk och så :)

Nu sitter jag mest och väntar på att Magnus ska komma hem, blir inte förrens 18.30 :( Vill ha min skrutt hemma NU!
Har så ont i axlarna och som tur är har jag blivit lovad massage ikväll :)

Tack för alla söta kommentarer Svärmor! :)

Ne nu ska jag prova göra någon nytta, skulle både behövas diskas och damsugas... *suck*

Sista dagen på BK

Idag är det sista dagen för mig på BK, kanske inte för alltid men iaf ett tag. Imorgon börjar jag jobba på restauragen på ICA Lagret och ska jobba där i sommar iaf. Mitt sommar schema börjar inte förrens v.26 men har upplärning nu till en början plus att de hade lite problem med personal så hon sa att jag kommer få jobba en del :D
 Upplärning nästa vecka då, kommer att gå bredvid någon måndag-onsdag och vi hoppas på att jag ska kunna gå själv torsdag och fredag. Till helgen är jag LEDIG (!!!!) vad jag vet iaf, hoppas! Min andra lediga helg sen jag började den 12 Januari...

Den 9onde helgen sökte jag ledigt för att åka upp (till Jämtland) helgen 13,14 & 15 marsmoch nu är jag inne på den 16e helgen, alltså 7 veckor sen jag hade en ledig helg...

Magnus är också ledig till helgen som tur är, annars hade jag tvingat honom :P Jag föreslog att vi skulle ta bilen och hundarna och leta reda på någon liten, mysig sjö som vi han åka till, ta med kastspöt och något ätbart och vara ute och mysa hela dan. Kanske tillochmed bada :) Ajja än så länge bara mitt drömmande, får se hur de blir, vet inte om man törs höra med grannen om han vet om nått ställe för då lär väl han vilja följa med och skogsmulla och det vill inte jag!!!

Hoppas det blir av att vi hittar nått ställe och att vi åker och att det blir finväder!

Åh jag är verkligen hur pysselsjuk som helst! Vill göra allt, sy måla, fixa, pyssla, pyssla, pyssla m.m. blir tokig av kliandet i fingrarna och alla tankar och idéer som snurran runt i huvudet, ibland har jag tillochmed svårt at sova för jag tänker så mycket! Ja, hör och häpna, jag kan faktiskt tänka ;)

Ajja men den tråkiga sanningen är den att det finns så mycket annat man måste göra på dagarna så tiden finns knappt och dessutom är vi luspanka :( Ajja nån dag nån gång i framtiden lär det ju finnas tid och pengar..

Ne ska fixa lite innan jag sätter mig på cykeln, jobbar 16-00 och kommer hem tidigast 00.30. Igår jobbade jag samma pass och då var jag nog hemma vid den tiden. Något jag kom på igår va att jag inte kommer få mycket sömn inatt då jag börjar jobba 7 imorgon bitti men men jag är iaf himla laddad och glad för det nya jobbet :D Inget är sämre än BK! Alltså inget fel alls på folket är eller BK i sig men ja.. Chefen kan jag inte med... Konstigt att han dagen efter jag sa att jag fått ett annat jobb, blev himla trevlig helt plötsligt! MUPP!!!!

Ha en bra söndag!

RSS 2.0