Snorunge

Ja fy fan för bortskämda snorungar säger jag bara! Gaaah jag känner verkligen i hela kroppen hur irriterad jag är! Och stressad men nu ska jag skynda mig iväg på jobbet och hoppas att jag hinner lugna mig på vägen.

hejhej

Bara för att jag älskar dig så obeskrivligt mycket <3


Älskar dig Magnus!

tjo

Ja nå ryck vart de aldrig igår, vart en fika med Jennifer ist.. eller fika och fika, det vart en sväng på tacobaren, mumma :)
Sen strosade vi runt där inne på kupolen och pratade massor medans hon shoppade och jag tittade på fattig som man är. Men supertrevligt var de! Det får vi göra om :)

Magnus jobbar dubbelt idag med så han stack vid 8.30 i morse och vet inte när han är hemma men innan mig iaf. Ska väl prova se klart filmen vi håller på och ser, första Harry Potter filmen kikar vi på. Blir väl 4 försöket ikväll, vi somnar ju ifrån för ovanlighetens skull :P Men är väl max 30 minuter kvar att se på den så jag hoppas vi håller oss vakna.

Ne ska hoppa i duschen nu och fixa lite. Ska prova ut och cykla men hundarna (en i taget), har tänkt att göra de i flera dagar men det kar vart halt och snö men idag är ju snön borta från vägarna och plusgrader. Men får se hur de går, kan ju knappt cykla utan hund utan å drutta i backen :P

tidsomställning

Kanske inte finns ett ord som heter så men jag skriver de ändå :P
Ja fy va trött jag varit nu, har inte känt av dehär med att ställa om klockan förut men nu.. hua, skulle kunnat ligga hela dagen men klev upp med Magnus 7.30, tycker om att kliva upp i tid och komma i säng i tid.

Magnus blir borta till 8 nångång ikväll, vet inte säkert eftersom de är på ett nytt ställe och han ska jobba dubbla pass. Tråkigt men han kommer förhoppningsvis hem på lunch :) Men det är ju jättebra att han ska jobba mer för då blir de ju mer pengar :)

Ja sen han pep iväg stax innan 8.30 har jag pysslat på lite i lugn och ro.. eller ja ro var väl kanske fel ord, hundarna busar ju och brölar och har sig... men i lugnt tempo då iaf. Åt havregrynsgröt och löste sudoku diskade och gav busarna frukost. Sen skulle jag sätta mig och ringa på lite jobb men glömde sätta hemtelefonen på laddning igår så var tvugen att ge upp efter 3-4 samtal för den piper då och då och då försvinner både jag och den i andra änden under pipet så jag hörde ju knapp va de sa.. men hörde iaf att de hade personal redan osv.. så resten av samtalen ska jag ringa senare idag då den hunnit laddas lite.

Blir ännu en hård månad för oss ekonomiskt sett men kommer ju bli bättre nu framöver, inte nästa månad men månaden därpå borde det börja ordna till sig.

Hade velat tvätt idag men fanns ingen tid förrens torsdag 11-15.

Ja å vad jag ska sysselsätta mig med resten av dan vet jag inte, finns egentligen massor att göra men får se vad de blir, jag kanske får nått ryck ;)


Marielle berättade i onsdags att hon och Thomas ska bli föräldrar i September :) Så himla mysigt! Så glad för er skull!

Duktig!

Idag är Magnus iväg å jobbar helt frivillgt och han är själv dessutom. Jätte dukigt av han tycker jag! Lite tråkigt att vi går om varann idag bara men vi måste ju jobba.. imorgon jobbar jag ju bara 12-16, såå skönt!

Själv ska man snart iväg och jobba 16-00 och har precis fått i mig lite linssoppa. Har suttit och kikat lite jobb idag och skrivit upp lite nummer jag ska ringa till veckan. Kan inte vara kvar på BK, största anledningen är chefen och annat skit beror ju på honom med så ja.. anledningen ÄR chefen. Sen vill jag ju verkligen hålla på med någe annat! Har ju redan stått på Donken i 2,5 år! Jag skiter i om de vill göra mig till arbetsledare på BK, det är inte värt de!

Ne fixa resten nu och rasta vovvarna innan jag går.. måste gå härifrån senast 15.15..

Älskar min Magnus <3

åhh :)

Så himla kul för er <3

Tänk om allt gick lika fort

Va nyss och hämtade in posten, inget lönespec men ett paket från lensway låg minnsann i brevlådan, beställde ju det igår :)

Ja, löning för många idag men jag får på fredag, den 27 :(

Var iväg på vårdcentralen idag kl 8 och det såg bra ut, fick en salva mot kliet och om de inte såret dragit ihop sig om en vecka ska jag dit igen.

Då jag hämtade på posten va grannens valpar ute, tusan va de växer, de syns ju varje dag! Berättade att Nanna bara låg och att jag var orolig men hon sa att det berodde på dräktigheten, att det är in instinkt att hålla sig inne och skydda sig från fara. Hoppas verkligen inte det beror på något annat, vill inte mista Nanna oxå, kan väl få behålla en kisse iaf!

Åh Chippen är en riktig sulätare! Häromdan då vi va och jobbade båda två hade han tagit ALLA skor till deras plats (korg) och ätit ur sulorna i Magnus finskor, Idag, bara nyss så hade Chippen tagit mina tygskor och ätit ur sulorna, då jag satt här 3 meter ifrån :S Går ju inte att använda dom skorna längre! Som tur är, är det bara slitochslängskor som kostade typ 70:- för 2 år sen men har nästan inga skor..

Nu då vi får lön och ska iväg å köpa foder ska vi passa på att köpa lite "tugg" åt dom. Kliar ju i bissingarna åt dom nu då de ska få nya och dom har tuggat upp de som de hade men har inte haft pengar till sånt.
Lillan ser kul ut, hon som fått sina nya tänder, hon har dubbla tandrader i överkäken nu innan hon tappat de gamla, måste prova ta kort på det :P

Ne tror jag ska diska lite nu.. funderar på att gå igenom mina kläder oxå men om de blir idag de vet jag inte :P


Jag önskar att jag kunde säga att jag är lycklig..

Kanske dags för lite update men har egentligen ingen lust och egentligen ingenting att skriva om..

Lite småless på allt och väntar bara på att det ska vända.. måste ta tag i saker, ta tag i mig själv, man kan säga att jag är en enda röra... Måste få ordning, ta tag i saker, en sak i taget..

Imorgon ska jag iväg till vårdcentralen igen och se om det är som det ska med såret, kl 8 ska jag vara där. Sen ska jag jobba 16-20. Har fått så himla lite timmar denna vecka, hur har han tänkt man ska överleva!? Hade 16 timmar först men nu har jag fått tagit på mig extra som tur är så nu är jag väl uppe i 24 ca, 10 timmar mindre än vad jag fått tidigare..

Nanna har gått och blitt sjuk oxå :( Hon har legat hela dan, inte alls lik henne. Fattas väl bara att hon ska gå coh dö oxå.. hoppas verkligen hon blir bättre och att detta kan ha med dräktigheten att göra.

De andra vildarna mår bra och jag håller på att ladda för fullt för att frissera både mig och Lillan. Jag ska klippa Lillan för första gången och Magnus ska få hjälpa mig och färga min utväxt. Sista gången nu sen tänkte jag bli blond igen, saknar mitt blonda hår som bara den!

Idag har jag beställt månadslinser på lensway oxå. Har haft 1dagslinser nu sen efter studenten eftersom jag fick nå virus i ögonen. Men nu tänkte jag prova månadslinser igen för de skiljer sjukt mkt i pris. 3 månader med 1dagslinser kostar ca 1200 kr och 3 månader med månadslinser kostar ca 500 kr.

Lite bilder kanske..


Lillan kan ha toffs nu, är hon inte söt?


Chippen vilar huvet i Magnus foppatoffel och så här flurig ser Lillan ut utan toffs :P


En morgon vaknade jag men något hårigt under kudden


Tittut - En liten Lillan :)


Magnus och alla 3 vovvar i soffan - Får min "lilla" rumpa oxå plats här tro!?


Brakfrukost häromdagen, var länge sen en frukost här innehöll så många valmöjligheter.


Taco"pajen" häromdan, en aning misslyckad, men ätbar va den, var dock inte ett dugg lik en paj :P


Fruktsallad innehållande apelsin, kiwi, banann & en klick vaniljvisp. Skulle banne mig kunna äta fruktsallad till både frukost, lunch & middag, så himla gott!!!


Då jag gick till jobbet igår såg jag dehär, en lastbil som stannat för släpet eller vad man nu kallar det hållit på att lossna, det syns ganska väl. Min pappa jobbar för detta företag btw, dock han är ingen lastbilschaffis.


Lyckades få till ett inlägg iaf..

Vart tog våren vägen förresten!? Vill ha sommar NU!








Tillökning

Ja igår fick vi veta den glada nyheten om att det blir tillökning i mitten av Maj :)

Nanna har minsann passat på och levt rövare då vi varit borta ;) Igår berättade närmsta grannen och nu nyss berättade en annan att hon sett henne bli påsatt många gånger om haha :P
Vi misstänkte att hon löpte innan vi åkte eftersom det har strykit runt en del hankatter här nu senaste tiden.
Hoppas att allt kommer gå bra och missarna i magen mår bra. Har ju ända sen jag skaffade Lady velat ha en liten kissekull hemma så de ska bli mysigt om allt går som de ska :)


Vi satte oss och åt en rejäl frukost och kikade på The unborn, en skräckis.. Magnus ville se men då sa jag att vi kan se den om vi ser den på dan så så vart de och den va väl rätt så bra.



Magnus började jobba nu vid 13 och kommer väl hem efter 19 någon gång.. Jag har precis vart ut med vovvarna och ska väl ta och ta tag i nått här hemma. Ska vattna blommorna och de blommor vi har här i vardagsrummet måste flyttas till nå andra fönster för här får de ingen sol kom jag på idag :P Vi har ju uteplats med tak här utanför så de blir ingen sol o fönstrena, inte undra på att de inte mår så bra :P Sen ska jag diska lite, byta sängkläder och förbereda och sortera tvätten för i morgon bitti har vi tvättstugan, 7-11, fanns ingen bättre tid men skönt att tvätta på morgonen tycker jag för då är de gjort! Sen lär jag säkert hitta något annat att göra, finns massor att göra egentligen.. men men..

hej så länge

Uppe med tuppen

Nästan iaf.. vaknade 7.30 och klev upp och tog en dusch. Skönt att vakna av sig själv så tidigt.

Vi gick faktiskt och la oss 21.30 igår och kikade på film, The day the earth stod still, super bra så långt jag såg men då somnade ju jag efter halva filmen.. jag är hopplös :S Vet inte hur många filmer jag har somnat ifrån, jag vill ju se dom men eftersom Magnus inte somnat i alla filmer kanske han inte är så sugen på att se om.. Och jag är inte den som sätter mig och ser film själv heller..



Ja jag är verkligen hopplös! Jag somnar vartsomhelst, hursomhelst, närsomhelst! Senast var nu då vi var upp, somnade jag i soffan efter kvällsfikat hos svärföräldrarna :S Jag satt ju bekvämt då och så men jag behöver ju inte ens göra de, somnade ju sittandes på en hård stol brevid Magnus då han höll på med en bandsåg... ajja, jag är iaf glad att jag inte har sömnproblem, eller det kanske är et sömnproblem men jag har iaf inte svårt att sova :P


Försökte hitta en passande bild till trötthet, så fick bli den här på Lillan då hon bara varit hos oss någon dag, så hiiiiiimla liten! Önskar att man kunde bära runt henne sådär nu med, nerkilad i linnet!

Ne äta lite frukost kanske..


Hemma igen

Ja då var vi hemma igen, tror vi kom hem runt 22.30-23.. vi var så trötta så vi bara tog de viktigaste ur bilen och gick in och la oss.. så skönt!

Magnus stack iväg och jobba vid 9 och jag har pysslat på lite här hemma.. bokat tvättstuga, vart ut med vovvarna 2 vändor, ringt vårdcentralen om tid imorgon för observation och sen på fredag ska stygnen tas.. inte så mkt men blir mer pyssel snart.. men fick sån huvudvärk nu och vaknade med halsont, kan de bero på att vi åkte med fönstret öppet bitvis för att älsk skulle hålla sig vaken!?

Dagarna uppe i norr var bra men inte som jag tänkt mig.. berättar väl mer sen.. ska fortsätta här hemma jag..

hej så länge


snart så

Nu så är de mesta packat och fixat. Hade hoppasts på att disken skulle torka så jag hann diska de sista med men får se..
Vi har lånat ut bilen i sista sekunden oxå så vi kan inte fara än.. sen när vi packat in allt i bilen ska vi en sväng på affären och sen äta nått sen är vi iväg!
Ska bli så kul att få komma upp, synd bara att det är som det är, får väl mest bara ta det lugnt jag och bli ompysslad av mamma hoppas jag ;)

Åh har så ont i min hals oxå, det känns verkligen att jag haft massa slangar där under operationen :S

*håll tummarna för att resan går bra och att jag inte får ont*

Älskar min Magnus mest av allt!

Inte trodde jag att det skulle bli såhär..

Ja igår då jag gick till vårdcentralen trodde jag att jag skulle bli petad på och bli stucken och sen få antibiotika och sen få gå hem.. det vart inte riktigt så...

Efter de petat och stuckit, jag fått vänta och vänta och sen bli petad på igen fick jag en remiss till kirurgen i Falun. Eftersom Magnus var på kurs i storstan och jag inte har körkort själv och inte känner någon som kunde köra mig här fick jag åka sjuktransport till Akuten i Falun. Innan jag gick in skrev jag sms till Magnus att jag var där och att jag skulle höra av mig då jag blev klar.

Jag fick komma in ganska fort till ett rum med 3 andra akuta patienter.. då var kl ca 12.30 och jag fick en smärttillande tablett och det kom lite olika och skulle undersöka mig då och då och det konstaterades att jag skulle opereras...där fick jag ligga och frysa till ca 15.30.

Väl uppe på mitt rum som jag delade med en annan fick jag ta en varm dusch och fick såna där fina sjukhuskläder, nattlinne, superstora trosor och knästrumpor, assexigt ;) Det var skönt att få ligga i en lite mjukare säng men började frysa på en gång :( försökte få tag i Magnus några gånger och ringde mamma och berättade vad som hänt. Fick tag i Magnus tillslut då han var påväg hem och berättade hur det va och han sa att han skulle prova ta sig in till mig så fort det gick men eftersom vi lånat ut bilen var det inte det lättaste.

19.30 kom sköterskerna in till mig och sa att det var dags för opertation, ringde Magnus för att berätta men fick inte tag i honom så bad sköterskerna att ringa honom. De fick inte tag i honom så han hade lyckats tagit sig dit då jag låg på uppvaket men fick inte träffa mig då så han fick åka hem igen :( Han missade sista bussen såklart och fick ringa faster Gunilla och be om skjuts men fick vänta i drygt 2 timmar.. tokigt..

Operationen tog bara drygt 1 timma och jag fick åka upp på rummet vid 22.30 igen där jag fortsatte att sova. Vaknade några gånger under natten och hoppades på att det var morgon snart coh kl 6 kom sköterskerna in och tog lite temp och prover sen sade "nu ska du få sova lite till" och sen gick de :S

7.30 kom de in med frukost. Jag fick även låna telefonen och ringa Älsk och berätta hur de va.
 9.30 fick jag veta att jag skulle få åka hem så ringde Älsk och sa att han fick hämta mig om sen fixade jag mig iordning för hemfärd sen la jag mig och väntade och rätt va de va så stod min lilla filur där, åh kände hur glad jag blev och all späning och oro försvann. Jag som haft gråten i halsen hela gårdagen för jag haft så ont, varit orolig, inte veta vad som ska hända, varit ensam och saknat Magnus så himla mycket!

nu är jag iaf hemma och ska göra mitt bästa för att fixa och packa så vi hinner fara i någolunda tid idag. Vi som skulle städa och packa och ha oss igår så det bara var att fara iväg efter jobbet idag.

Magnus var precis hem på lunch, har kramats och jag har gråtit en skvätt.. så himla skönt att få vara hemma igen och inte ha ont! Eller ja ont har jag ju men långt ifrån vad jag hade innan operationen..

"Du luktar sjukhus" sa Magnus då vi kramades :P sötnos!




Usch!!

Fan vad ont jag har! Har inte kunnat sova ordentligt i natt heller och när jag skulle ta en dusch förut höll jag på att svimma och sen spydde jag upp de lilla vattnet jag precis fått i mig.. Har nog aldrig haft såhär ont någon gång i hela mitt liv!!! ska iaf till vårdcentralen 10.20 och träffa en läkare!
Ska ringa och sjukanmäla mig snart, lite pinsamt att inte kunna jobba 1 av de 2 dagarna jag är schemalagd denna vecka men men.. hoppas på att jag kan jobba imorgon iaf..
Magnus har precis gått iväg på kupolen, han ska iväg till sthlm idag en sväng på kurs eller va de nu va.. nått med hans nya jobb iaf :) Sen ska han iväg imorgon igen men det är här på kupolen då. Sen åker vi upp imorgon :) Har längtat nå så fruktansvärt!

Ne ringa och sjukanmäla mig nu..


hejhej

Fredag

Ja för de flesta är den hårda arbetsveckan slut men för min det har jag 3 härliga stägningar framför mig.. skuck!

Igår skulle jag ha jobbat 16-22 men då jag skulle gå på rast så sa jag att jag inte ville ha någon rast ifall det vart så att jag skulle få gå hem tidigare som det oftast brukar bli.. "Ne jag hade tänkt att du skulle få jobba till tolv" Jaha.. så hade inte jag nämnt något hade jag gått och trott jag skulle jobba till 22. Tur man inte har någon buss att passa. Är ju glad att jag får jobba mer men dom kan väl åtminståne fråga, inte ta för givet.

Lite bökigt att skriva nu då jag sitter i soffan och Magnus ligger med huvudet på min arm och läser men det får han så gärna göra, är ju mysigt ju! Grabbarna ligger och gnager på sina ben och då jag sa "Vart är du Lillan?" hörde man hon komma tassndes på parketten och ställde sig här nedanför och tittade så sött på oss. Vrida på huvudet så där sött och undrande som hundar brukar kunna göra :) Så nu sitter hon här på Magnus bröst och "snuffsar" han i ansiktet :)
Ja och Nanna hon ligger och sover i tvmöbeln, i en av facken där man har Dvdn och annat dammsamlande elektonik :P

Ne ska söka ett jobb som kommit ut nu och sen ska jag fundera ut nå lunchfikaaktigt som jag kan pyssla med. Måste röja diskbänken med, sen lär det nog vara dags att rasta busarna här.

Riktigt mysig stämning här hemma precis just nu då vi sitter/ligger här i soffan och djuren pysslar med sitt i lung och ro. Myspys <3

Idag eller rättare sagt ikväll ska jag jobba 17-00, hoppas vi inte behöver ta golven..

Baka igen :)

Ja nu håller bullarna på och jäser och ska snart in i ugnen, blir såna vetebrödsbullar igen. Lättsamt och billigt!
Tänkte jag skulle prova baka nån småkaka me, blir ett experiment sen tänkte jag även göra nått med bären.. kanske paj då :P

Förut idag, runt 11 var jag iväg med grannen ut i skogen med alla 3 vovvar  80 min, fan å pulsa runt i oupptrampad blötsnö.. men vad gör man inte för vovvarna och nu är det ju faktiskt gjort! Bra för mig oxå såklart men jag väljer att träna på annat sätt om jag ska träna :P Det är ju Magnus som får stå för dom turerna med grannen men eftersom Magnus har ont i höft, knä och fot och haltar runt som han gör så fick jag iväg.

Magnus var ju på intervju idag och det hade gått bra, på torsdag eller fredag får han veta om han fått det eller inte. Får han det får vi kanske ställa in resan uppöver tyvärr men men det är sånt man får ta.. Hoppas ändå han får jobb såklart! Verkar som de va bra betalt med ;)

Ne åter till baket..


Mumma :)


Jovisst

Fick inte vara ledig idag.. de ringde runt 11 och frågade om jag inte kunde jobba 17-22 och jag behöver pengarna så svaret blev ja..

men som tur va va vi redan igång med städningen. Usch det tog tid men det vart iaf gjort, otroligt va de blir skitigt här så fort. Vi var nog kvar runt 14 och då började Magnus med middagen så vi skulle hinna innan jag började jobba. Jag höll på att moppa då Magnus var i köket och jag frågade "är det skönt att jag inte är i köket och bryr mig?"  haha gissa vad svaret blev!?

Grytan vart iaf himla god! Efter middagen snodde jag ihop en blåbärspaj som vi värmde på nu efter jag slutat jobba, mumma :) Har ju som sagt inget att fika så då fick det bli paj inte dumt de inte, har ganska mycket bär i frysen faktiskt så det lär ju kunna bli en del paj denna månad. Ja frysen lär vara rätt tom på det mesta efter denna månad, vi är urfattiga!!! Får äta "kattfisken" som Magnus fiskade upp i julas i värsta fall :p

Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir.. Magnus ska iväg på intervju och jag ska baka eftersom jag inte hann med det idag då jag vart tvungen att jobba. Juste vi har tvättstugan 19-23 också men annars är inget planerat. Hade vart mysigt att ta sig en långtur med vilddjuren men vet inte hur det blir med det eftersom Magnus halkade till och stukade både fotled, knä och höftled ikväll då han skulle hämta mig :( Har ju vart plus idag som frysit på nu då såklart och är ett tunt islager på asfalten här ute som inte syns. Usch stackarn haltar och jag blir påmind om hur ont jag haft i knäna, vet precis hur det känns. Hoppas det bara är stukat så inte nått ledband gått av bara!

Lite bilder kanske sen blir det sängen..


Igårkväll låg Nanna och sov så skulle smyga och fota men hon vaknade :p Är hon inte världens sötaste kisse!?


Man ville ju komma fram och gosa :)


Såhär söta är mjölkförpackningarna här :)


Lillan var ute och busade endel med grannarnas tre 6 veckors valpar idag, här är hon med tikvalpen :) Lillan ser inte klok ut men det är bara för hon rör sig :P


Buselibus, Lillan ser större ut men det är bara för valpen är längre bort :) Det var här på asfalten det vart isgata ikväll och Älsk halkade btw :(


Men valpen är större och dubbelt så tung, ursöt! Är så man vill sno in hon till oss ;)


Älskling kockar älggryta, så duktig så :)

Ne prova ta oss upp till sovrummet, Magnus har somnat här i mitt knä på nått vis, jag sitter ju ändå med datorn i knät. Han har sitt huvud under min arm, på min höft.. kan inte vara skönt :P

Natti

Magsår

Ja de kommer jag få snart, usch va ont i magen jag hade idag under dom tre timmarna jag jobbade. Chefen va där och BKs högsta chef var där med på någon slags kontroll och jag hade ont i magen konstant, som halsbränna fast i magen, har det ofta då jag jobbar nuför tiden :( Har ju jobbat bra mycket mer förr som ni vet men inte haft såna problem, någon enstaka gång bara och nu är det flera dar i veckan. Får ont så fort chefen kommer :(

Usch! Har verkligen aldrig träffat någon otrevligare människa någon gång!!

Ne nu är jag ledig 2 dagar och det ska bli jäkla skönt! Ska vara berädd på att få en fet utskällning nästa gång jag träffar chefen...

Ajja idag då jag kom hem ställde jag mig och diskade sen vart det "man tar vad man har"  matlagning. Hade några få små kycklinginnerfiléer, en burk med uncle bens sweet & sour, morötter och lök och gjorde en gryta och åt detta med ris och sallad som jag tog med hem från jobbet. Helt godkänt vart de :)


Inte så snyggt upplagt men men :P


 Älsk väntade på att jag skulle stöka klart, han ser lagomt intelligent ut men visste inte att jag fotade, sötplupp! :)
Vovvarna får inte vara i köket då vi äter så de ligger snällt i dörröppningen  :)

Ne fika upp de sista bullarna och lite te och sen ta en dusch eller kanske tvärt om.. sen sängen..
Älsk tycker vi ska städa imorgon vilket jag håller med om, det behövs! Med 4 så yviga bushårbollar blir det lätt lite stökigt och smutsigt men självklart bidrar ju vi lite till oredan med :P

Vilken helg

Nu har jag jobbar den 7e helgen i rad sen jag började vilket egentligen inte är laglit eller vad man ska säga.. men men jag behöver pengarna.. Tur man inte känner några här för då spelar det ju ingen roll om man jobbar helg, kommer bli himla tråkigt då Magnus får jobb och om han är ledig på helgerna :( men men jag ska ta mig från BK så fort jag bara kan! Nån i Borlänge som vill anställa mig på heltid???

Ja nog märks det allt att Vasaloppet varit och att det är sportlov.. hua.. inte kul med konstant rusch från 12-15.30.. halvlugnt en stund och sen rusch mellan 16-20 :P men men skönt att få göra nått iaf, tiden går fortare då, bättre än att bara stå! Vi sålde för 14000:- på 1 timma. pju, ja jag hoppas det är vanlig måndag imorgon eller ja de spelar ingen roll, jobbar ändå bara 11.30-14.30 sen ledig 1 eller 2 dar. Skööönt!

Jobbade bara 31 timmar denna vecka, var schemalagd mer men har ju fått gå hem tidagare så många ggr så det har försvunnit massa timmar :( ajja blir ju lite pengar iaf.. fick sluta tidigare idag med och det var himla skönt!

Snart ska jag göra iordning te och bullar, enda fikat vi har, inte ens en hårdbrösmörgås har vi men ska baka bröd så fort jag har tid, imorgon kanske.

RSS 2.0