Söndag

idag har vi äntligen fått klart lägenheten :) bara förråden som ska tömmas nu så förhoppningsvis blir de besiktning till veckan, hoppas nån vill flytta in på en gång så vi slipper hyran!



nu ska vi lägga oss i sängen å kika film, myspys :)

Älskar min Magnus mest av allt <3

mupp

idag har jag faktiskt inte gjort mkt.. har dessutom sovit 2-3 timmar extra :)

idag jobbar jag 15.15-20, ännu ett pisspass.. men men.. ska snart gå iväg, tänkte in på DW och prata å hämta lite dricks å sen in på donken lite tidigare å prata me chefen om mina sista pass.. vill ju ha bort dom.. om de e nån som vill ha nå pass är de bara att ringa ;)

ska ut me dicken snart sen fixa mig...

ja igår kväll, ca 21.30 va de en mupp till granne som plinga på dörren, den dom bor vägg i väg där vi ha sängen, antar hon ville klaga på "oväsendet", två gånger plingade hon. gick å kikade i kikhålet å såg hon gå in i hos sig. vafan kl va ju inte ens 22 och som de verkar så är hennes kök vägg i vägg..hade u vart annat om kl va 02.. vi bara skratta men samtidigt blev jag jävligt irriterad.. man kan ju inte gå till en granne å klaga på at dom låter för mkt då dom har sex, lr!? tyckte jag hörde att hon knackade i väggen häromdagen me men vi trodde de va djuren som busa..
 jäkla mupp, bara för inte kärringen fått ett skjut på 100 år :P

förlåt att jag tog upp de men vafan blir så irriterad samtidigt som de e lite roligt :P

ne nu ut me Dicken :)

Pratade precis me älskling å han mår inte så bra idag stackarn :( ska pyssla om dig sen då jag kommer hem!
kyssar till dig Magnus <3

onsdag

började dagen som vanligt, havregrynsgröt, följde me älskling ner till bilen osså samtidigt gå morgonpromenaden me Dicken..

började frosta av frysen och städade kylen och rensade allt i skafferiet. har även hunnit diska två gånger idag :P ja sen har jag plockat i köket, tagit en paus då och då vid datorn lr pratat me älsk :)

ska snart iväg å jobba 14-18, jävla piss pass!

Mia ringde igår och erbjöd mig att börja jobba hos dom heltid till december :) ja vart jätteglad ju för då jag va på donken igår kände jag att jag inte alls hade saknat de.. men men..


avfrostning, Nanna lika nyfiken som vanligt :)


Lady me ;)


:)


Nanna


Rent & Fint


ne nu ska jag fixa mig för jobbet och ut me Dicken :P


Du betyder allt Magnus <3

hum..


35 besökare på min blogg igår och ingen orkade skriva en kommentar!?



Tisdag

vill börja me å säga att de e jättekul att Annika & Angelica hittat min blogg :) vet ju inte alls vilka som läser min blogg mer än några få..

skulle vara jätte kul ni som läser bara kunde skriva en liten kommentar så jag vet vilka som läser!? :) även er jag vet om :) tar ju bara nån sekund :P

sitter här me en snarkande Baggis i knät, han ska promt knöla ner sig mellan mig och datorn :P är lite ostabilt då dartorn gungar på knäna men de går :P

ska snart iväg å jobba första passet på donken på länge.. de ska gå bra, jag kan ju dedär :P jobbar 9-18, jättejobbigt att jag ska jobba såna här tider igen.. rätt bra pass idag men imorrn jobbar jag 14-18 och torsdag 15.15-20, såna korta sena pass hatar jag.. må anstränga min lite mer på letajobbfronten tror jag.. har varit så skönt de här veckorna på TA att jobba fast tider och komma hem, laga middag, promenad, mysa.. men men.. tycker om då de e lite rutin ..

vart nästa klar i hackås igår, hade nog vare klar om vi hade haft nå lådor att packa i men ja.. vi ska dit på söndag å fixa de sista. Magnus ska ringa om besiktning denna vecka så hoppas nån vill flytta in på en gång.. ine så kul att betala för nått man inte använder precis..

ne göra mig iordning kanske, tänkte var där lite tidigare så jag har en chans att komma in i de lite :P

ha en bra tisdag! - Jag längtar redan till helg!


Har aldrig känt för någon som jag känner för dig Magnus, du är verkligen en dröm <3




Söndag

söndag igen å helgen redan över.. har haft en jättemysig helg.. jobbade i lördags men vi har vart uppe tidigt så vi har hunnit me en del ändå :)

tog en promenix till Willys idag för å handla men när vi kom dit kom jag på att jag glömt pengarna hemma.. smart Tina :P men vi hade lite pant me oss så de räckte iaf till havregryn å saft, vart 4 kr över :P haha ingen av oss har nå pengar kvar på kortet heller så de gick inte.. har som sagt inte mkt pengar den här månaden.. jag fick ju bara 1500 i lön å Magnus fick bara en halv så... men vi kommer överleva :P vi ska äta allt som finns hemma, dags att rensa lite :P tur jag fick lite dricks från DW, ska dit imorrn å hämta den från igår imorrn.. hoppas de blir lite mer än vanligt, va bra a la carte å bra dricks.. hoppas hoppas.. för de e de ända vi har..

idag gjorde vi lite storkok så de vart massa matlådor, kycklinggryta & ris, vart 9 portioner :)


Kycklinggryta med broccoli, paprika, morötter, vattenkastanjer, lök, ananas, kokosmjölk & matlagningsgrädde.


Älskling, de där gjorde vi bra ;)


Sen vart de rödvinbärspaj, mumma de :)


Nanna myspyser i sängen :)


Nannaskrutt


Dicken tycker om att vara sällskap i köket, lätt hänt att nå gott kan tappas ;)


Mitt allt <3

ne snart dags att sova, va egentligen ett tag sen men men.. ska ju upp vi 5 imorrn bitti som vanligt. ska me till hackås å hoppas på att få klart. sen är de dags för nästa projekt.. rensa grejer...

natti

Magnus du är verkligen allt jag nånsin drömt om!


fredag kväll


vin å mys me älskling ikväll :)

passade ju fröknarna Meyer en sväng idag. gick mest bara på stan å de va dom nöjd me :P sen kom resten av familjen, Mamma, My, Kim, Göran å Melvin å sen älskling efter ett tag :)

Jonna slog huvudet i en sten så de blödde massa men de verkade inte bli nå rejält jack för de gick bara in och sköljde hennes hår så gick nog bra :)

lite bilder från idag


Meja hittade självklart Dickens mat å skulle provsmaka :P


Jonna & Meja i dubbeldäckarn :)


Meja & Melvin


Sötnos


Melvin sussar


Meja


Melvin vaknade till en sväng



Östersund


ne nu tillbaka till fredagsmyset :) ska bara dricka upp de andra påbörjade glaset vin sen tvättstugan sen bad å vin sen ännu mer mys å vin :)

trevlig kväll å helg! själv ska man jobba på DW imorrn 15-21



Magnus, du är verkligen mitt allt! Du och jag för evigt, visst!?








Jag & Nanna






Världens sötaste Nanna har blivit så himla stor..

haha såg nu att man ser att jag hängt strumpor i badrummet, haha ajja e man amatör så e man ;)

Min Kärlek <3


Dance Dance

Kan inte få nog av den här låten :)

http://www.youtube.com/watch?v=jvz0bvYmnto

Fredag

veckan har gått så fort men ändå har man längtat till helg! men den här veckan har jag ju vart ledig från i onsdags plus att jag varit i hackås och städat så man kunnat pussa på Älskling på hans 3 raster, så himla mysigt!
var iväg på tippen i onsdags me massa skräp, vattensäng, bord, byrå, soffa å nån stol. trodde faktiskt inte allt skulle gå på men de gjorde de, har fått plats lite mer å..
inte så mkt kvar att göra nu, mest bara småsaker som ska packas ner osså städningen... har ju bara 3 banankartonger som vi släpar framochtillbaka som vi måste packa ur då vi kommit hem.. har försökt få tag i fler men icke.. sen har vi en del vi ska köra iväg på loppis oxå..

ja så idag skan jag passa Jonna & Meja en sväng då systrar är på möte :)

igår va vi och åt middag hos mamma, fläskfile, skånsk potaits och sallad, mumma de :) hon bjöd även på vin som hon köpt i spanien, gott va de men Magnus fick nöja sig med apelsinjuice, han som skulle köra ;) kikade även en sväng på lite kort sen jag va liten, myspys :)

jobbade ju på TA i måndags och tisdags.. salladsdisken har ju gått sönder lite nu och då och de har beställt en ny.. i tisdags gick även ugnen sönder å de löste kockarna såhär..



de här gurkorna kom på morgonen me varorna me ;)



haha

ne ska ta å hoppa i duschen jag sen prova tvätta nån maskin å plocka lite här hemma.

Älskar min Magnus <3


Tisdag

I söndags ringde dom å fråga om jag inte kunde jobba på TA måndag och tisdag... tog på mig de, lite extra pengar.. skulle ju egentligen vart i hackås å städad å haft mig men de får bli imorrn och på torsdag då ist :) ser faktiskt fram emot de konstigt nog, antar att de är för man vill bli klar nångång så alla Magnus saker är här :)

nästa vecka är min första vecka på donken på jätte länge.. ja sist jag jobbade var nog i slutet på juni.. så de e ju minst 2 månader sen.. känner mig inte jättepepp men kul att träffa alla jobbarkompisar igen.. är ju säkert mkt nya och några har väl slutat. se om allt är som vanligt eller om de e mkt nytt.. hade det inte varit för arbetstiderna, lönen och för att man inte är så självgående så hade det känts bättre att börja jobba igen.. men som sagt, letar ju nytt jobb.. har inte skrivit nån mer ansökan men blir väl..

ne nu ska jag snart iväg å jobba, tänkte jag skulle hinna fixa nå mer innan jag går..


Älskar min Magnus mest av allt <3


ha en bra dag



Kamera

Jag saknar min kamera!

Skallebank

ja ont i huvet å mår illa... usch usch! fått ont i huvet på jobbet nu varje dag sen onsdags förra veckan.. vet inte va de är, både äter å dricker å så fort jag kommit dit kommer huvudvärken..ajja blir väl bättre..

har ingen lust för nånting idag.. upptäckte nyss att jag bara har 6 par linser kvar så måste iväg å köpa nya snart.. inte så kul nu då jag knappt har nå pengar.. men får väl köpa för en månad bara så lär de väl gå bra..funderar på om man kanske ska börja köpa linser på internet.. kanske ska kolla upp va de kostar och så..



Finns inga ord

Ne de finns verkligen inga ord för hur mkt jag älskar dig! Har aldrig träffan nån som du, har aldrig mått bättre i någon annans sällskap, finns ingen annan som gör mig lyckligare än du. DU Magnus, är den jag vill dela mitt liv med! det har känts så rätt från allra första början!

Minns så väl första gången vi träffades. Hur kom in genom min ytterdörr, hur du såg på mig, hur du spillde öl över mitt golv och sen bad om ursäkt så sött å skulle torka upp. Hur du sen kramade om mig bakifrån då jag stod i baren på Olearys å sa att jag va vacker. Hur du senare kysste mig mitt på dansgolvet  då de inte alls va nå folk där, alla va i vemdalen å vi stod där å kysstes. Minns att de va ett par som tog tag i mig och berättade va dom såg och att de såg så himla bra och mysigt ut, som om vi träffades precis då vi kysstes, att jag inte fick släppa denna grabb, att jag skulle fortsätta. minns hur du hela kvällen frågade efter mitt nr trotts att du fått de redan första gången du frågade. minns hur du skulle hålla om mig hela vägen från olearys till g3, hur vi sen satt i ett trångt baksäte å kysstes ända tills jag va hemma..

att vi nu är sambos, är de bästa som kunnat hända!

Du är mitt allt Magnus, tänker aldrig släppa taget om dig!



Onsdag

Ja då va man halvvägs till helg, jobbar dock lördag men men..

har precis skickat iväg en jobbansökan.. vill verkligen ha ett nytt jobb! skickade iväg en för nån da sen me så börjar iaf komma igång lite me sökandet :)

jobbar 11-18 idag.. ska dit lite innan å äta nått om jag hinner..

jobbade 11.30-19.30 igår.. Älskling kom å höll mig sällskap sista timmen :) va hur lugnt som helst så fick pussa massa på älskling innan jag började städa :) tack för sällskapet älsk!

har inte så mkt mer att skriva idag.. men längtar som fan till helg! på lördag ska vi dricka lite, Sara & Markus kommer hit så de blir trevligt :)


så glad att vi funnit varann älskling, älskar dig! - Kyssar i massor <3


hittade den här bilden på Saras bdb, tyckte den va lite söt, tror de e från yrantorsdagen :)


Tisdag

Allt gick ju inte riktigt som vi tänkt oss igår  :P

Älskling kom å mötte mig då jag slutade, handlade lite sen gick vi hem å satt å åt sallad å mös i solen. sen tänkte vi ta en promenad men hann inte innan outsiders började som vi hade tänkt se. vi la oss i sängen å skulle kika, de vart reklam å sen vaknade jag 01.20.. haha :P vi va en aning trötta, tur vi hunnit vare ut me Dicken en kortis innan vi skulle kika tv :P vi som hade tänkt att börja kika på Lost, vi som tagit hem hela säsong 1 & 2 :P ett nytt försök ikväll?

igår kom jag på att jag jobbar på lördag, inte de roligaste då man trott man skulle vara ledig.. men men är ju bara 7-15.30 och jag jobbar ju med Marielle så de e bra :)

lyckades faktiskt få till nå nya bilder igår då Dicken å Nanna myser. men fick hålla på en stund me min mobil. tur de låg stilla :)


Så himla söta är dom tillsammans!

syster som va lite orolig över hur de skulle gå me en liten kattunge å en stor hund :) han e så snäll så :)



följde me älskling ner till bilen idag då jag ändå skulle ut me Dicken, vill verkligen vara i Magnus närhet så mkt som de bara går!

Ska ner i tvättstugan snart, hann inte tvätta allt igår.. men de blir bara tre maskiner om jag inte får för mig att tvätta mer eller hittar nått..





<3 Kärlek = Magnus <3





Magnus

<3

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om när jag ser dig vid min sida
Jag tycker om när du finns hos mig.
Jag tror det aldig kan bli bättre än så här

<3


Älskling på jobbet <3

1,5 timma sen älskling åkte hemifrån nu å jag saknar honom sjukt mkt redan! jag jobbar 11-18 idag men va upp me älskling 5 i morse, håller på å tvättar. ska ner nu snart igen. Nanna ligger här på min vänsterarm å myser, klivit rumt å kurrat nu då jag suttit här :) Dicken är jätte morgontrött, ligger alltid tills man säger att de e dags för promenad sen in å äta lite sen sova till jag vet inte hur länge eftersom jag jobbat 7-14. kanske märks idag så jag är hemma till 10.45 :P Baggis ligger på älsklings dator å sover å Lady ligger i sängen å sover.

min mobil börjar som sagt ge upp och då jag väl lyckas ta kort me den så blir de oftars inte bra. kameran e fortfarande hos mamma så har lånat Magnus mobil ibland å den har oxå nå år på nacken så de blir inte alltid bra me den heller.. iaf inte då jag tar kort :P


Nanna morgonmyser i sängen


Dicken å Nanna myser

så himla synd att den här bilden vart så dålig, dom är hur söta som helst då dom myser. lite sött då de e en viss storleksskillnad ;)


Baggis, Dicken & Nanna

Baggis är fortfarande lite skeptisk mot Dicken men så länge inte Dickens huvud är nära går de hur bra som helst :P skeptisk va väl kanske fel ord men kiknkig är han. Dicken kan stå å inte göra nånting,då kan Bagheera bara gå fram å slå till honom bara för att :P

nu har de hunnit bli dags för tvättstugan igen..

Älskar mig Magnus mest av allt! - Kyssar till Dig <3

RSS 2.0