Bispgårn

nu är jag hemma igen, kom hem 21.30. Glad att jag åkte ändå fast jag inte va helt 100 men mår faktiskt mkt bättre :) så imorrn blire till å jobba igen, 16-22. men först ska jag träffa Jessica :)

nu när jag kom hem ställde jag mig å diska, ganska imponerad på mig själv att jag gör de nu när jag är så trött :P men nu blire duschen och sängen så berättar jag mer en annan dag!

Natti!

Party party ;P

nu är det 1 timma och 45 minuter till bussen går :p Sara blir hemma tyvärr, fortfarande sjuk :( men men vi lär väl ha kul iaf :P skulle tydligen komma mkt folk och de e ju kul :D hoppas nån har en kamera för har inte hittat min kabel så får inte ur bilderna :P

Satt och kikade om dräktighet hos katter, hittade en födseltabell och såg att Lady ska ha 10 eller 11 mars :P de e fan snart :D ska blir skönt att få hit kissarna snart! blir nog inte imorrn för kommer hem ganska sent men på måndag eller tisdag iaf :)

ne ska väl göra ett ryck och packa ihop och plocka lite här hemma innan jag åker :P

ha en trevlig dag och kväll!

Tjo!

mår bättre idag faktiskt :) har fått sovit inatt och inte spytt :) så idag bär de av till Sandra i bispgården! ska bli riktigt roligt! hoppas Sara och frisknat till lite så hon oxå han fara!

fick förresten badkar igår :P men fan va högt de är, snett ställde dom de å så hoppas de bara e att putta till de så de inte är en glipa där inne vid väggen, lite onödigt kanske :P litet är de oxå men de visste jag att de skulle vara, men jag kan ju iaf bada :)



kan inte sluta tänka på dig! varje gång jag tänkter lite extra och inte slår bort tanken kommer tårarna... hur kunde de gå så snett från att ha gått så bra!?



ne nu ska jag fortsätta göra mig iordning :P bussen går 15.45

less

blir ju aldrig frisk! har ju ioförsig igen feber nu men har ont i halsen, hostar och har ingen direkt röst. törs ju inte ens svara i telefon då folk ringer :P två sista nätterna, sen jag kom hem, har jag inte sovit speciellt mkt :( förra natten, la mig innan 23 och vaknade stax efter 11, 12 timmars sömn med massa avbrott. var astrött men orkar inte ligga kvar. hostar så jag spyr på nätterna. inatt var jag tvungen att lägga/sätta mig i soffan och sova just för att få halvsitta upp :S men vart inte så mkt bättre av de mer än att jag kunde andas bättre. ajja nog om de..

va ju hos syrran & c/o mån-ons. bussen gick 7.00 från stan måndag morron, sov så gott de gick hela resan. va framme 9.35 då kom Göran och Jonna och hämtade mig. va hur mysigt som helst att vara där! synd bara att jag va så trött och slö. ville säga mkt mer än vad jag gjorde me men ville inte anstränga min röst så mkt.

i onsdags aldeless innan syrran åkte kom mamma och Mysan. vi givk på stan en sväng, mamma bjöd på kebab :P hittade jättefina fönsterlampor och kökslampa på loppis, jätte fräscha :)

lite bilder, fick bara 1 på Jonna och tyvärr inte en ända på Casper :( hade ju bara mobilen me och hade ingen mer plats heller :(



i fredags va ju förresten jag och Sandra och bokade resan :P Sunny Beach 2 veckor  i juli ;) asnice där! bodde på det hotellet vi ska bo på, superbra trotts sina 2 stjärnor men vafan, ska ju bara sova och äta frukost där ;) kul ska de bli och man har alltid kul med Sandra så va annars ;) ska blir riktigt skönt iaf! så nu blire till å spara :)


ajaj

ja de ser fan inte ljust ut, hoppas de e bättre då jag vaknar imorrn. köpte halstabletter men de hjälper ju inte så mkt mer än att de lenar lite. sen kom Martin hit med hostmedicin oxå snäll som han är :) ska prova äta lite glass och dricka lite te, borde ju hjälpa för stunden iaf..

kom på att de va en kändis som frågade mig vart storgatan låg igår då jag precis gått hemifrån :P han spelar i nå dansband, han med silverhår :P vad heter han?

saknar mina kissar massor! ska få hit dom då jag kommit hem från bispgården, skönt att få ha lite liv och rörelse ikring sig igen! å snart  blire ju tillökning ca 3 veckor kvar tror jag :P Martin tyckte han kände att de rörde sig i magen häromdan :)


Världens finaste kissar!

image8

Lady & Bagheera

image9




sjukast ever :(

ja fy fan! ännu mer sjuk nu! halsen vart mer sliten av att jobba igår, kunde inte prata tillslut så jag stod på pompan och tog nån enstaka beställning. när vi stängt pratade jag så lite som möjligt, lika idag. nickar hellre än att svara. aldeless tjock i halsen och känns inne i bröstet.

har lega hela dan, lyckats fått i mig lite mat men inte mkt! skulle behöva städa men varje rörelse är en kraftansträngning. men måste iaf ta mig en sväng på affärn snart, köpa hårfärg, halstabletter och tranbärsdryck.

imorrn bitti åker jag till syrran, hoppas jag mår mkt bättre imorrn! typiskt att jag ska bli sjuk när jag ska dit! syrran ska fixa mitt hår :) hon är så snäll och duktig! ska bli så kul att träffa dom! saknar dom massa!

bilder på Casper och Meja från förra torsdagen och gammal bild på Jonna, ser Kim och lilla Mejamagen på ett hörn me :)



ne nu ska jag ivg på affärn en snabbis, lär ju skriva mer sen :P

Äntligen

har jag fått datorn och bredbandet :)

trivs jättebra i lghen, saknar lite möbler och kissarna bara, annars är den perfekt! men får hit möblerna på onsdag och sen kommer katterna :) far till systeryster måndag-onsdag ska bli rktigt kul och mysigt! va ett tag sen jag åkte dit och sov där men nu äntligen är jag ledig så jag hinner med att åka dit :)

igår vart de utgång med Sandra, Sara och Angelica :) lr ja Sandra vart hemma stackarn :P jag och Sara höll ihop hela kvällen, hade så himla kul och dansade massa :) vart en aning mkt alkohol så idag gar jag lite halv ångest, men va fan! beror kanske på att jag är sjuk som de vart mkt :P feber å alkohol kanske inte är en bra kombination :P
skulle man upp och jobba 9-15 idag oxå :P vaknade kvart i :P tur man har nära nu, kom fem minuter för sent men de gick ju bra. vart 2 timmars sömn så är lite trött, ska iväg och jobba 22-04 drn oxå :S sen ska jag sova ut!!! om febern och halsen tillåter :P inte alls sugen på att jobba men va ju askul sist jag jobbade krog rusch ;)

har ju lyckats gått och kärat ner mig oxå :( tänkter på honom hela tiden, så perfekt är han! ville ju verkligen inte ha ett förhållande nu men han föll jag för och han va så framåt men vart inge :( verkligen så perfekt! de gör så ont, den här känslan har jag inte känt på flera år, de gör verkligen jätteont! men men de e bara att ta nya tag och se framåt! kanske att de finns en lite chans senare när allt lugnat ner sig, han har det verkligen inte lätt just nu!

ne nu ska jag snart hoppa in i duschen och hoppas på att jag känner mig fräschare och friskare sen :P

jag bjuder på en bild från gårdagen ;)


image2

ha en trevlig kväll!

RSS 2.0