Tisdag

Jag är urusel på de här med att blogga just nu.. men så är det.


Jag jobbar dag denna vecka och det är så skönt att få hela kvällen hemma! Imorgon blir det utvecklingssamtal på jobbet, det ska bli spännanade. Jag ska bla betygsätta mig själv, får se hur det går.

Ne nu ska jag slita mig från dumburken och bada Lillan sen blir de en dusch för min del och sen blir det nog fasen sängen, sjukt trött är jag!

Vinkvink

Lördag

Då var alla bidrag framförda och om ca 1 timma vet vi vem som ska representera Sverige i Erovision Song Contest.
Mina favoriter är iaf Anna Bergendahl, Salem Al Fakir och Timoteij. I övrigt tycker jag vi haft ett ganska bra startfält i år.


Tisdag

Körde lite tvätt idag på förmiddagen som vanligt och då jag var klar vid 11 hoppade jag i duschen och sen vart de Kupolen en sväng med älsk. Vi kom hem för en stund sen och åt lite lunch eller ja lunch och lunch, vart hallonkräm och smörgåsar idag.

Nu ska jag strax bege mig iväg på jobbet för lite p-möte innan dagens arbetspass. Alltid kul med p-möte tycker jag, idag ska vi prata lite om semesterschema bla.

Imorgon kommer svärmor för att stanna ett par dar, myspys :)

Fredagsmyyys <3

Nu sitter vi här i köket med en varsin burk och vilar på maten, så skönt att bara vara litegrann. Till middag blev det hamburgare här hemma, inte hemgjorda denna gång. Jag kör dock utan bröd med köttet i en "salladswrap" mumma de!

Snart blir det till att poppa lite popcorn och kura ner oss i soffan för lite Let's Dance och Solsidan :)
Vad som blir efter det vet jag inte men funderar på om man skulle ta och spela lite Sims3, har varit sugen på att spela det i flera dar men känner inte att jag har ro i kroppen men får se.

Imorgon bär det av till skogen med vovvarna, hoppas på lika bra väder imorgon som idag! Bilen fick vi igång igår, behövde bara ladda batteriet så va hon som ny igen ;) I fortsättningen ska vi köra bilen lite oftare så inte batteriet laddas ur!

Måste säga att man blir på himla bra humör nu då solen kikar fram om dagarna, vill ha sommar NU!


Fem par kvar och jag kan inte bestämma mig för vem jag tycker ska vinna :P
Vad tycker ni?Fredag

Det är skönt med helg, som jag längtat :) Ännu bättre blir det då Magnus kommer hem efter sin arbetsdag, då är det helg på riktigt! :)

Idag är det strålande sol, klarblå himmel och termometern visar -13, kallt men jag ska inte klaga, solen värmer ju nu :)

Om två timmar kommer Malin hit på en fika, jag tror att jag ska slänga ihop en kladdkaka.


Ha en trevlig Fredag!

Onsdag

Vi använder väldigt sällan bilen, bara då vi ska upp till Jämtland, då vi ska ut i skogen med hundarna eller om vi ska iväg och handla 15 kg hundmat som vi gör runt löning varje månad. Annars går vi överallt vi ska. Idag är en sån dag vi hade tänkt använda bilen för att åka och handla 15 kg hundmat.

Magnus skulle ta bilen till jobbet i morse för att jag sedan skulle gå till hans jobb och att vi sen skulle åka därifrån och handla hundmat. Bilen ville inte starta!!! Motorvärmaren fick vi inte till, Magnus gick till jobbet och jag har varit ut och provat igen efter det men de ville sig inte. Vet inte om de beror sladden eller vad det kan vara... Magnus ska ev. köpa ny sladd och batteriladdare, får se om de vill sig då.

Det hade iaf varit perfekt med en pirra eller gammal barnvagn eller liknande, då hade vi kunnat gå och handla den förbaskade hundmaten för långt är det inte :P

Idag har jag inte gjort så mycket, jag hade tänkt mig en massa men har tappat motivationen.. Blä!!
Det är upp och ner, är så less på mycket nu samtidigt som jag känner mig pepp.

Är faktiskt fruktansvärt less på mitt jobb just nu, det har blivit tråkigt! Inte kul att gå hemifrån på dagarna efter att bara träffat Magnus en kort stund eller inget alls...

Går hemifrån ca 15.30
På jobbet 16.00
Lagar mat 16.00-17.30
Första gästerna (ca 8 st chaufförer) kommer 17.15-17.45
Första "gänget" (ca 8 st Ica anställda) kommer 18.00
Jag lagar mer mat om det behövs och diskar sen har jag ofta inget att göra i väntan på nästa gäng.
Andra "gänget"(ca 30-40 Ica anställda) kommer 18.30
Jag har kassan samtidigt som jag fyller på med mat och sallad.
När alla tagit för sig och betalt går jag och diskar medans jag springer in och ut till kassan då de köper glass och fika.
Jag städar och fixar det som går att "förstänga"
Sista "gänget" (ca 8 st Ica anställda) kommer 19.30
19.45 börjar jag plocka undan mat och sallad och diskar och städar och räknar kassan och låser.
Jag går hem 20.30


Jag har en del ätande, de mista jag haft är typ 40 totalt och det flesta typ 75 totalt men vanligast är 50-65 st.

Mycket vänta är det iaf. Det är upp och ner där också, Stress, Dryyyyyygt, Stress, Dryyyyyygt, Stress, Dryyyyyygt.

Det är så himla olika från dag till dag, vilken veckodag det är, vilken tid på månaden, vilken mat det är. Ibland har jag häcken full från 16.00-20.30, ibland till och med jobba över... och ibland är det så lugnt så lugnt men inte kan man gå hem nå tidigare för de för det går inte att "förstänga" nå mer oavsett och jag får inte börja städa förrens 19.45 och då har jag ändå alltid lika mycket att göra.

Ne guuu vad jag klagar! Jag har iaf ett jobb men jag är lite less just nu!
Då jag jobbar vill jag ha saker att göra men det är tråkigt just nu och det är alltid antingen stress eller dryyygt som f*n!

På Onsdagar och Torsdagar har jag iaf sällskap, då jobbar Malin också. Då känner jag iaf inte mig ensam, då har man någon att prata med iaf men fortare går det inte!


Ne nu får det vara slutgnällt!


Snart kommer iaf älsk hem, får se om vi får ordning på bilen eller om vi får köpa oss en pirra i morgon. Vovvarna klarar sig iaf ett par dagar till med maten som finns hemma.


Ne nu ska jag prova göra någon nytta!

RSS 2.0