Snö


Ja då har första snön kommit till Östersund då, mysigt men satans kallt! Bilden är togs för en stund sen då vi var på kvällspromenad med Dicken.


var på stan från då jag slutade kl 14 till 16.30 ca,, gick på stan med Lottis & Sammy osså Mamma och Mysan. Så kul att träffa min gumma! å Sammy har vuxit så mkt, både på längden och talet :)

är så himla less.. lägenheten ser ut som ett bombnedslag, som ett lager.. men snart så.. måndag morgon far vi, har hyrt en bil på 17m3 så hoppas det räcker till!

Jobbade mitt sista pass på donken idag, skönt som satan! så nu är man Arbetssökande/Arbetslös för första gången :P men tror inte de ska vara nå problem att få jobb. Vi har ju ringt runt massa men de vill ju man ska komma dit personligen, presentera sig och ha med CV. de kommer kännas lite lättare att söka jobb på plats, å speciellt nu då jag faktiskt inte vet hur det ser ut i Borlänge och va de finns för arbeten. Dom söker ju folk till Donken dit men det kommer bli min sista utväg, sjukt less nu! var verkligen mitt värsta pass nu sista dan.. hua, nyss varit löning osså lov på de. inte en lugn stund mellan 10.30  och 14.

usch, är sjukt trött! Kikade rosabandet galan igår men somnade 10 minuter innan de slutade, vaknade 00 och kunde inte somna om förrens 04, sen upp 05..

ne nu ska jag kramas med min Magnus :)

Torsdag

igår va jag ledig, tog sovmorgon till 8.30. Sen satte jag igång å tvätta och städa. Tog hela dan, kl 15 satte jag mig å ringde jobba, ringde på 21 st, va inte alla som svarade, inte alla som behövde någon men lät som en det va intresserade så ska gå in personligen då vi kommit dit och presentera mig och lämna CV :) skickade även en ansöka till ett cafe som behövde 1 på heltid här om dagen.

idag jobbar jag 10-19, ska sätta mig och ringa då jag har rast och även om jag hinner ringa nått nu.

måste även ringa adressändring då de vart fel telefonnr i papprena :S osså måste jag ringa pelle & helen, dom hade en diskmaskin över som vi skulle få om jag förstått de hela rätt.

Måndag den 3e november går flyttlasset till Borlänge, dom som bor där nu ville inte flytta ut förren den 1a och det är ju på lördagen så vi får nyckeln på måndagen. Hon som ska bo här fick bara flytthjälp den 1a så hon ska få he in sitt här då fast vi inte är ute men hon kommer inte bo här förrens vi är ute :)

ne nu ska jag göra mig iordning sen måste jag ut me Dicken å sen ringa lite om jag hinner.. måste hinna på affären innan jag börjar oxå..

ha en bra dag!

Älskar min Magnus <3

Måndag

donken denna vecka, 8-16 idag, 8.45-17 imorrn, ledig onsdag, 10-19 torsdag, 11.15-20 fredag & 7.45-16 på lördag.
onsdag blir det iaf storstädning här, eller iaf så gott de går för då ska den nya hyresgästen hit å kika, blir somvanligt även städning och packling morgon som kväll hela veckan..

helgen.. ja den va fullspäckad som vanligt.. fredags for jag med 14.20 bussen till näcksta för att sen åka vidare mot rätan. Magnus bytte däck då jag kom dit sen vart de lite kaffe och 15.50 var vi iväg men då vi åkt till kiosken har de hänt en olycka och vi får åka en slingrig skogsväg i 40 min :P tappade bort min mobil och kunde inte leta fram den förrens vi gjorde ett snabbstopp i svensta eftersom jag hade en stol i knät å inte kunde röra mig. ringde Kim då iaf å sa att vi var påväg. jag var stressad som fan, hade irritationen i kroppen men höll mig lugn :P när vi kom fram höll Kim på med maten så tur vi inte kom allt för sent :) va iaf en supertrevlig kväll och god middag. Barnen var snälla och Meja satt i Magnus knä mest hela tiden, så himla sött :) Glad att Maguns tycker om barn å har så bra hand med dom :) kan inte hjälpa att man blir mer sugen då jag ser honom leka med barnen ;)

lördagen jobbade jag på TA 7-15.15. sen va de hem å äta, packa och drack en skvätt vin..

igår fraktade vi hit lite grejer vi fått å köpt från Magnus syster, packade, mös, och packade.

snart jobba, först rasta Dicken :P ska ringa om ett jobb på min rast. när jag kommer hem blir de rastning av dicken, middag, packa & mysa :)

Älskar min Magnus mest av allt <3

samtal

nu har jag ringt lite samtal :) känns bra då man kan "bocka av" massa från att-göra-lista.

idag ska vi gå till Magnus syster en sväng och kika på nån hylla och dataskrivbord som vi ska få köpa. ska bli skönt me en liten promenad till frösön efter maten. sen ska vi börja montera ner köksbordet som vi ska lämna tillbaka på fredag och packa lite mer..

ca 8.30 idag vart de strömavbrott i halva stan som de lät. va kolsvart inne hos oss å de va nästan lite skönt att stå i mörkret å jobba utan massa surr och musik. lr nästan va de inte, de va faktiskt skönt :) hade 2 praktikanter idag oxå så jag åkte på att storstäda köket, de sista jag gjorde va å ta ena brunnen.. fy fan va de stank! usch, höll verkligen på att spy!

ne nu ska börja med middan strax

onsdag

ja nu är de bara 16 dagar kvar till vi flyttar.. 13 kartonger är packade och en sopsäck fylld och bokhyllan är nermonterad.

är min sista vecka på TA nu, kommer väl få jobba om nån är sjuk men inget schemalagt. har även fått några tider på donken nästa vecka, mån, tis & fre och tis & ons veckan efter de.

har ringt en massa samtal om flytt av comhem, el m.m. men fortfarande massa som ska ringas. Magnus ringde och bokade tid för kastrering av Bagheera tll den 30, ska ringa dit i dag och höra om vi kan ta me dom andra två och få dom chippade och vaccinerade på samma gång.

efter jobbet idag ska jag fortsätta ringa massa. måste ringa lite mer jobb oxå. Ska väl ringa donken i borlänge nått men vill helst inte jobba där men tar ju självklart allt och de jag får.

jobbade mitt sista pass på DW i lördags, sjukt mkt att göra men de va kul. slutade 20.30 om jag inte minns fel. alltid skönt att sluta lite tidigare än va man tänkt sig där :) fick ett intyg oxå, tack tack :) ringde min gamla donkenchef jessica oxå och bad om intyg, har ju jobbat med henne i ca 2 år. Mia har jag oxå bett om..

på fredag ska vi ev. åka till Rätan me  köksbordet och stolarna som vi lånat eftersom vi fått Magnus syrras. åker direkt efter jobbet och blir där några timmar. Kim ska ev. klippa mig.. funderar på att färga/tona håret mörkare men vet inte om jag törs.. annars får de bli som de brukar, me lite ljusare slingor... vill prova mörkare.. men vet ju inte om jag passar i de.. vad tror ni? skulle de passa?

Mamma va här igår, bjöd henne på chili con carne, mumma :) sen så såg vi på en film från då Kim & jag va liten, jag var 2 år och Kim 6 år :) Tänk att man varit så liten :) Magnus ska iaf få hjälpa mig å spela in så jag har en egen film.

lite bilder från helgen...















Älskar min Magnus <3

ne nu blir de jobbet :)




Torsdag

snart helg igen, sista passet på DW ever.

Helgen som va jobbade jag på DW på lördan, Tunnbrödbak och familjemiddag på söndan.

lite smakprov :)


Va hur mysigt som helst i bakstugan


De vart jättegott


Älskling gräddade


Jag & Meja


Melvin


Jag & Kim


Magnus hade "händerna fulla" :)


Älskar dig Magnus <3


Casper & Jonna, Casper spexar som vanligt :P


Jag & Melvin


Älskar min Magnus, min familj & mina vänner!
 
har tyvärr inte fått nå bilder från trippen i gbg än men längtar tills jag får! kul hade vi, glad att de äntligen blev av!

nu blir de jobb, TA 12-19.30

Onsdag


Såhär ser lägenheten ut :) det är som ett radhus, dörren som går ut från de stora sovrummet är till vår takade altan och vardagsrummet är på övervåningen :) ska blir rikitgt skönt me lite yta :) från 38 kvm till 76 kvm för 2 pers 1 hund å 3 katter känns riktigt riktigt skönt :) men de är lite overkligt och pirrigt :P har inte sett lägenheten och kommer inte se den förrens vi står där med ett flyttlass men de kan inte vara annat än bra, går ju alltid att fixa om de skulle vara nått :)
har börjat planera flytten och kollat upp jobba som ska sökas :P huvudsaken en av oss får jobb tillobörja me men skulle sitta fins om båda får på en gång. tar vilket jobb som helst från början ju, går ju att leta bättre sen då vi kommit dit.




Älskar min Magnus <3

vi <3



Casper som fotade oss igår :)



Måndag

I torsdags kom kontraktet på 3an i Borlänge som vi flyttar in i 1 november :)





Uppsägning

Igår sa jag upp mig från Take Away, jobbar månaden ut.




RSS 2.0