Städmusik :)


Måndag

Ja nog blev det sovmorgon idag allt, ända till 10.30 då jag vaknade av att det lät som knackade. Vet inte om jag drömde eller ifall det var en hund som kliade sig eller så :P

Efter frukosten började vi stöka på lite här hemma, både inomhus och utomhus sen var de dags för lunch/middag innan jag skulle iväg på jobbet. Det är det som är så drygt då man sover så länge, tiden räcker ju inte till!

Imorgon är det tvätt som gäller 7-11, ska försöka fortsätta stöka på här hemma då medans jag tvättar för sen ska jag iväg och träffa Lottis och lilla Asia en sväng innan jobbet :)

Magnus åkte på att jobba ikväll igen, 19.15-01.15, 8:onde dagen irad han får jobba men det är bara bra han får visa att han vill jobba :) Dom har ju så mycket att göra nu på ICA inför midsommar. Magnus plockar ju en och annan sillburk kan man säga, finns nog med i varje order ;)

Ne nu ska jag hoppa i duschen och sen blir de sängen för mig, vill ju vara vaken en stund och säga hej sen då Magnus kommer hem också.

Natti

Årets sommarplåga!?



Skaka rumpa, skaka rumpaaa, shaka den för Sean Banan!

Chokladbollar

Tänk att man kan sakna en människa efter så kort stund ifrån varandra... Nu är det inte så länge tills Magnus är hemma, jag ska överfalla honom med massa pussar och mys ;) Han lär vara trött, lika trött som jag så det blir kanske lite fika och sen sängen och imorgon blir det tametusan sovmorgon! Ska bli skönt!

Vi tog oss faktiskt en powernap förut, jag och vovvarna. Mamma ringde mig mitt i och vi pratade ett tag sen var det svårt att somna om men det gick. Välbehövligt! Magnus ringde också på sin rast en kortis, ville bara säga hej <3
Då jag vaknade var jag fruktansvärt sugen på chokladbollar så slängde ihop några bollar och guuu så gott de va!
Tänkte jag skulle ut och traska av mig dom nu om en stund...

Grabbarna var nära att ryka ihop förut, eller ja de hade gjort de om jag inte satt ett galler imellan dom. Hatar när det blir så, jag blir aldeless skakis! Det är så hemskt att se dom slåss men som tur är händer det väldigt väldigt sällan! Kan vara så att Lillan är i löpartagen nu och då är de inte speciellt bra kompisar grabbarna här...

Ne om jag skulle ta en sväng kanske...

Söndag

Jeeey vilken härlig dag! Eller nu överdrev jag lite...
Jobbat idag som vanligt, 7-14. Senaste Söndagarna då klockan ringer 05.15 så känner jag att jag börjar bli less på att kliva upp och jobba Söndagar! Har i stort sett jobbat varje Söndag sen jag började för lite mer än 1 år sen. Förrutom då vi åt upp eller så. Det är ingen som tvingar mig att jobba varje Söndag utan det är jag som vill. För jag vill jobba så mycket jag kan och det är dagen jag får mest betalt men nu börjar jag bli lite less.

Känner att jag nu i sommar då jag kommer jobba 7-14.30 Mån-Fre kan släppa efter lite och korta ner till att jobba varannan Söndag, det ska bli skönt! Känner att jag inte behöver jobba varje Söndag nu heller för nu har ju Magnus fått ett heltidsjobb, iaf över sommaren då och förhoppningsvis mer sen!

Nästa Söndag ska jag vara ledig för då är har vi nämligen finbesök. Drettan, Daniel och Emma kommer hit och firar midsommar med oss :) Det ser vi fram emot!

Magnus jobbar ikväll med, lagomt kul att han börjar 30 minuter efter jag slutat men vi klarar oss :) Vi är ju så glada över att han fått de här jobbet! Vi bestämde iaf att han skulle komma på jobbet till 14 så vi kunde sitta och fika och umgås en stund innan han började så lite fick jag krama om min prins <3

Får se vad jag ska hitta på nu då resten av Söndagen, blir väl en tur med någon vovven men inte än på en stund tror jag...


Lördag

Kom inte iväg till Malin förrens 17.30 igår tror jag det va... Jag fick inget gjort på hela dagen för jag fick vänta och vänta... Får väl skylla mig själv, nästa gång bestämmer vi tid innan! Väl där fick vi håret gjort, blev klar vid 19.30 och resultatet blev bra! Sen åkte vi och köpte lite godis och sen hem hit och tog en tur med vovvarna i vattenparken och sen in och kikade lite på humorserien Mia och Klara.

Magnus kom hem redan strax efter 22 då det tog slut på jobb. Malin stack hem runt 23 och vi kikade på lite fler avsnitt och jag somnade :P

Magnus jobbar extra idag 11-20 och jag har inte fått nått gjort alls. Efter Magnus cyklat iväg ställde jag mig i duschen och efter de slog jag på tvn för att ha lite sällskap och musik. Fastnade ju såklart framför det Kungliga Bröllopet :) Jag blir så rör av bröllop, kunde inte undgå att fälla en tår eller två! Det är så vackert och man ser verkligen att det är äkta kärlek! De va så vackra och klänningen jättesöt! Var tvungen att slita mig en tag för att ta en sväng på Willys och inhandla lite till middagen och gotta till filmmyset ikväll.

Inte länge kvar till Magnus är hemma så jag ska strax sätta igång med middagen, blir sallad idag, mumma!







En "hantverkare" senare...

Magnus har precis cyklat iväg på jobbet och jag sitter här och väntar på att Malin ska ringa så jag får bege mig dit och hjälpa henne med håret, jag ska blondera hennes utväxt. Känns konstigt att inte vara på jobbet ikväll då älsk har lunch, eller ja middag då vid 18.30.

"Hantverkaren" som inte är en hantverkare, snarare en tekniker, elektriker eller vad man nu vill kalla dom... Same same...
Ja han kom ju iaf vid 12.45... Magnus ringde där vid 11 och frågade varför han inte kommit än och svaret han fick var att han fick rycka ut på en akut-någonting-grej och att han skulle komma senare, kring 12.30. Fel att ringa och säga det då!? Ajja nu är det fixat iaf men jag märker ingen skillnad på hastigheten, antar att det beror på att jag har så mycket skit i burken.

Så vad ska jag hitta på nu!? Har svårt att ta mig för att göra någonting då jag sitter och väntar på att det ska hända grejer. Vill ju inte påbörja någonting som man sedan måste avbryta... Kanske ska ringa och höra med henne om det är dags snart...

Hej så länge!

J*vla hantverkare!!

Vi bytte bredbandsleverantör nu i månadsskiftet och för att det ska komma upp i rätt hastighet är en hantverkare tvungen att komma hit och fixa någonting.

Det är alltså den 18:e idag, 18 dagar sen månadskiftet! P.g.a det fattades grejer har det inte kunnat komma och fixa ännu.

Igår ringde en kille som ska komma och fixa idag. Han frågade om det gick bra att han kom vid 8, jag frågade om det inte var möjligt att han kunde komma senare p.g.a Magnus kommer hem sent från jobb och behöver sova ordentligt för att orka med sitt fysiskt krävande jobb. Han sa att han kunde komma vid 9-9.30.

Han har inte kommit ännu!! Vad är de med de här j*vla hantverkarna! Det ska väl hålla tider precis som alla andra som jobbar!!?? Eller?

Här kliver vi upp för att sen sitta och vänta på någon som inte kommer... Nu är ju jag ledig idag och Magnus börjar inte förrens 14.30 men vafan vi har väl ett liv för de! Vi hade ju lika gärna kunnat jobba och börjat jobba lite senare eller tagit ledigt just för att en hantverkare ska komma...

Fan vad jag hatar sånt här!




Jacob blir 2 månader idag :)



Grattis lillbror <3

Har var förresten sagt...

att jag har världens bästa chef!?
Inte?

Jag har världens bästa chef!! :)
Inte nog med att hon är så snäll, omtänksam, förstående och mycket mer! Hon har hjälpt Magnus att få jobb också!

Glömde skriva de i förra inlägget! :P

Tisdag

Jag skriver för sällan nu så jag vet knappt vad jag ska skriva.. Ska försöka bättra mig!

Vad har hänt sen sist då..??

Jag och Jennifer var ju iaf ut då jag skrev sist.. Jag mötte upp henne och hennes Andreas nere på stan vid 19 tror jag det var. Vi gick därifrån en bra bit till Andreas syster där vi var på förfest, hennes man och två till par var där, riktigt trevligt! När det blev dags för "gamlingarna" att dra på Hela huset gungar åkte vi taxi ner på stan och jag och Jennifer gick till Andreas lgh och fortsatte förfesta och det blev massa tjejsnack :) Kommer inte ihåg vad klockan var då vi drog ner på stan igen men väl där gick vi förbi ett korvstånd och Jennifer bjöd mig på en French hotdog, seriöst den godaste jag ätit, HELT SERIÖST! Jag kan inte förstå att allt blir så mycket godare då man druckit!? Sen gick vi in på Flamingo, det var ganska lungt där till en början, knappt några på dansgolvet och ingen av oss ville dansa förrens de va lite fler. Så vi gick och köpte oss något att dricka och satte oss och inväntade dansfolket och fick sällskap av några vänner till Jennifer och Andreas, det dröjde inte länge innan dangolvet var fyllt och vi gick upp och dansade. Dansade non stop fram till klockan blev två och stället stängde. Jag älskar att dansa! Det är så kul och skönt att få shaka lite! :) Kvällen avslutades med ett besök på Donken såklart! Jag var dock fortfarande nöjd på Frenchen så satt bara som sällskap innan vi gick åt varsit håll. Jag kommer inte riktigt ihåg vad klockan var då jag låg i sängen efter att ha rastat 3 busar men tror det var kring 4, klockan hade jag ställt för länge sen för att vara säker på att ta mig upp och jobba dagen efter.... MEN...

Vad gör Tina då? Jo hon trycker på "Stäng av" istället för "Snooze" och vaknar 6.47 med ett jävla ryck :S FAN FAN FAN!
Ringer min arbetskompis Malin som skulle ha hämtat mig med sin moppe 6.45 samtidigt som jag klär på mig och låter vovvarna snabbkissa i koppel på baksidan. Hon hade precis parkerat på jobbet och sa att hon trodde jag gått eftersom jag inte stod där ute vid 6.45... Hon kunde ju ha ringt KANSKE!!??
Hon kom iaf och hämtade mig, jag glömde mitt passerkort där nyckeln till mitt skåp går men som tur va fanns det lånekläder som passade mig.. 7.10 stod jag iaf ombytt och klar i restaurangen! Jag var så arg hela dan! Jag VET ju att jag klarar av att jobba dagen efter jag vart ut osså försover jag mig! Jga blir så jävla arg! Trotts att jag bara kom 10 min för sent och jobbade igen mig fort så blir jag ändå så jävla arg! Men men... Nu skrattar jag bara åt det!

Vad mer då.. ?? Jo Magnus hann jo bli arbetslös någon dag innan jag skrev sist, vet inte om jag skrev någe om det.. Företaget han jobbade för gick i konkurs som vi anat skulle hända men inte så snart! Så jävla surt! Trodde vi skulle slippa leva som vi gjorde förra sommaren, inte alls vill säga, bara hålla oss vid liv, inte leva!

Iaf för några veckor sen då jag jobbade dag frågade min chef medans vi städade i köket; Jobbar gubben din idag? och jag svarade att han jobbar varje vardag men inte alltid så många timmar. Jag berättade att det höll på att gå åt skogen med företaget och att Magnus nu sökte massor med jobb. Ja men vill han inte jobba här på Lagret då? frågade chefen. Jo han har varit registrerad på deras sida i över ett år och uppdaterar med jämna mellanrum och har även skickat in ansökan som vanlig post men inte hört något än. svarade jag.
Jag kommer inte ihåg exakt vad hon och ja sa då men det blev iaf så att jag skulle lämna hans CV och personliga brev till henne så skulle hon prata men några som hade hand om rekryteringen och lämna det till dom.

Veckorna gick och jag frågade min chef om hon hört något och det hade hon inte. En av de som rekryterar kom och åt en dag så jag frågade honom om det fortfarande fanns någon chans men han sa att då han fick CVt så hade det precis bestämt de som skulle jobba i sommar, han sa att om jag kommit med det en månad tidigare så hade han kunnat fixa det men sa att jag skulle påminna honom till hösten. Det var tråkigt att höra det men samtidigt skönt att få ett nej så man kunde släppa det.

Jag var ju till storstaden på 2 dagars kurs för någon vecka sen, Onsdag den 2:a och Torsdag den 3:e... Berättar mer om det i ett annat inlägg... På Torsdagen under kursen får jag ett sms från Magnus "Ring mig då du har tid, det är viktigt!" Jag blir förståss orolig och ringer upp så fort jag får chans. Magnus berättat att de ringt från ICA och jag blir aldeless fnittrig ocg tårögd! Så himla glad! Han skulle få komma på intervju dagen efter.

Dagarna efter de var så himla långa, han skulle på drogtest (obligatoriskt för de som anställs på ICA) och det var samtal hit och dit om referenser och annat. Vi gick som på nålar och så fort Magnus telefon pirrade det i magen.
I Onsdags äntligen ringde de och berättade att han var välkommen på introduktion i Torsdags. Gissa om vi var glada!? Det gäller inte heller bara ett sommarvikariat som vi förstått det utan ett vikariat för en tjej som varit mammaledig en månad. Hon lär väl ska vara hemma i minst 6 månader iaf! Hoppas hon vill vara hemma 1,5 år och hoppas hon blir gravid direkt igen! Haha. Nej men hoppas hon vill vara hemma länge och att vi förstått det rätt!

Så denna vecka kör Magnus sin introduktionsvecka, kvällspass. Igår 14.30-20.15 och idag - Fredag 14.30-23 så han kommer och äter hos mig :) Är så ovant att se honom komma in där, blir så glad! :) Jag är så stolt och glad! Som Magnus kämpat, sökt massa jobb varje dag, fått komma på massa intervjuer, 2:a intervjuer och sen inge mer. Nedslag på nedslag och han har varit så nere över de här med jobb ett bra tag nu så det är så skönt att han äntligen slipper oroa sig, att vi slipper oroa oss. Men jag är alltid den som säger "Det ordnar sig alltid, vi ska klara det här, du och jag!" trotts att det känns jävligt jobbigt försöker jag hålla skenet uppe! Detta är också ett jobb han gärna vill ha, att få vara fysisk istället för att sitta på ett kontor.

Han har ju ett jobb från slutet av Augusti om han vill, som säljare på ett seriöst företag som säljer kontorsmateriat m.m. till företag. Men som sagt han vill gärna vara fysisk och detta är dessutom provitionsbaserat men ändå ganska lätt att sälja. Meh inge kul att inte veta vad man får för lön vaje månad.

Vi hoppas verligen vikariatet blir länge och att han sedan blir fast! Skulle vara perfekt!


Oj vad det blev mycket nu :P

Ne nu ska jag stänga ner här och göra mig iordning tills Magnus kommer hem :)



Natti






RSS 2.0