Söndag

Idag efter jobbet har jag fasen inte gjort ett piss... Har varit så himla trött, satt faktiskt och slumrade då jag spelade "Hjärter" på datorn.
Jo just jag har upptäckt spelen på datorn. Skitkul spel som man gör tårtor på haha. Var jättesvårt till en början men blev less då jag fick till det några gånger.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, ska lägga mig och läsa medans älsk kikar på någon zombie film. Får se hur länge jag hinner läsa innan jag slocknar. Magnus har fått plocka bort boken från mitt ansikte ett par gånger den här veckan :P

Natti


Lördag

Jävlar vilken abstinens jag har!

Fan vad jag vill ut och dricka, parta och dansa!!!

Låter kanske inte så bra men fan va partysugen jag är!

Fredag

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN helg! :)

Jag har jobbat lite extra idag, är ju annars ledig Fredagar.

I helgen ska vi prova städa, putsa fönster och ha oss för nästa vecka ska de upp nya gardiner som svärmor sytt och köpt åt oss :) Blir ju även lite adventspyntning nästa helg så klart :)

På Onsdag ska vi träffa företaget som ska ta över restaurangen, vi är välkommna "över" så de känns bra :)

På Torsdag ska de julpyntas och drickas glögg på jobbet, de ska bli mysigt :)


Ne undra om jag ska ta och rasta nån hund innan Idol börjar, Lillan ska badas också men det får jag nog göra i någon paus.

Trevlig helg så länge!

Tisdag

Ska man vaccinera sig eller inte? Ja de är något jag funderat på ett tag... Jag vet jag inte är ensam om det.
Lite läskigt att de vet så lite om vaccinet...

Igår fick jag ett mejl från chefen igår, hon skrev att om jag ville vaccinera mig så kunde jag göra det på jobbet, sista anmälningsdagen är idag. Jag fick lite smått panik men nu tror jag att jag har bestämt mig... Jag ska vaccinera mig. Eller jag vet inte... Har anmält mig idag iaf.

Jag var ganska säker på att jag inte skulle göra det först, en vanligt frisk människa överlever ju en influensa. Jag fick influensa 2 gånger förr förra vintern, inte kul alls men överlevde gjorde jag. I veckan läste jag att det spridit sig så plus att mamma berättade att min 6 åriga tremänning som har astma fått det och låg nedsövd i respirator. Där någonstans blev jag faktiskt lite rädd, började fundera på om jag borde ta det... Jag har lite lätt astma men inget jag märkt av nu, var väl mer då jag var yngre...

Ne usch! Får se om jag överlever om jag vaccinerar mig, det är ju så pass många som tagit det nu och inget konstigt har hänt. ELLER!? Mer än att vissa fått ont i armen och känt lite influensa symtom. Jag är rädd att de ska upptäcka något i framtiden, att alla som tog svininfluensa vaccinet får canser eller något liknande.

Men men jag TROR jag ska vaccinera mig iaf...

Nu ska jag göra mig iordning för jobb, älskling är påväg hem så hinner träffa honom liiiiite också :)


Hejhej

Söndag

Sitter i köket nu med en spelande Magnus framför mig, en liten Lillan sovandes i knät, en Chippen som ligger vaken under bordet och en Sigge som gnager på ett ben samtidigt som han då och då ser in i mina ögon.
Tror jag ska ta och berätta om de senaste dagarna med bilder...
Den första snön som kom här Torsdagen den 5 November

På kvällspromenaden var dom som tokiga i snön. Här ser man Sigges "krigsärr" väldigt tydligt som blev då grabbarna rök ihop en gång då de var små. Lillfisan kan inte snäppa snön ur siktet (läs nosen) ;)

Men snön regnade bort lika fort, så här snöfritt var det dagen efter då Magnus, Lillan och Chippen kom och mötte mig då jag gick hem från jobbet. Ser nu att man knappt ser Lillan, ser ni henne? :)


Lillfisan slappar på favvoplatsen i soffan, på en hög av filtar


Sigge myser på mig i soffan


Lite bus... har han åkt på svinflunsan tro? :)


Chippen ville oxå vara med, Lillan ligger uppe vid mitt huvud :P


Förra Lördagen var vi en snabbis på kupolen, visade sig att Jill Johnson var där


Lite lyxigare middag än vanligt i detta knapra bygge, kycklingfilé med ugnsrostade rotsaker, sallad och bea. Inget vin till dock men bubbelvatten.


Äppelkaka med marängtäcke till efterrätt, vaniljvisp till det.

Såhär piggelin är jag varje Söndags morgon då jag ska pallra mig iväg till jobbet 06.30


Mindre pigg blir man då man möter detta på jobbet kl 07.00 och inte har tid att ta rätt på det. Jävligt less på att folk inte kan sköta sitt jobb!!


I Onsdags tog vi oss en tur i skogen för enrisjakt och hundarna fick springa av sig, här säger Magnus åt dom då de försöker norpa plockad enris :P


Vi var på samma ställe som Magnus och Chippen cyklade här om dagen. Ganska bra bild för med för att vara min kassa mobilkamera, eller vad säger ni?


Såhär fint gjorde älskling ute på bron med enriset. Nytt ljus till lyktan ska införskaffas, ljuset vi hade smalt till en lustig form i vårsolen..


Pippisarna måste ju ha mat i vinter också


Älsk vill inte vara med :)


Natten till igår kom mera snö, det kan man inte tro då man tittar ut nu :(


Såhär såg det ut kl 06.40 i morse då jag väntade på att Malin skulle plocka upp mig med vespan.


Såhär låg Lillan på mig medan jag pratade med pappa, han fyller år idag. Hela 46 år, grattis igen pappsen lilla <3


Är bara tvungen att lägga in lite jämförelser

Grabbarna 16 Januari 08, snacka om Babyfaceisar, inte riktigt växt i öronen än ;)


Detta är taget för ca en månad sen.


Lillan den 24 Januari 08


Lillan idag, bad-hair-day, hon ska badas och friseras ikväll :P

Nog har de växt allt, våra 1-åringar :)

Ne nu ska jag kissa lite hundar sen blir det kladdkaka (som jag hunnit baka under tiden jag fixat inlägget), bada och fixa Lillan sen kryper vi nog ner och kikar på Paradise Hotel. Någon fler som ska följa det?

Ha en trevlig Söndag kväll!

Hejvejs


Lördag

Oj oj nu vart de toooksent! Jag som ska upp 6 :s

Ska göra ett nytt försök med att skriva ett vettigt inlägg imorgon ;)


Natti.

Fredag den 13:e

Ja idag är det Fredag den 13:e November och även Sandras födelsedag :) Inte så länge till dock...

Ingen speciell otur har vi haft heller... Eller ja de var en sak som gick lite snett men gick att fixa ;) Mer om det imorgon och lite annat smått och gått sen sist.

Nu ska jag gå och pussa på min Blondin ;)


Natti

Torsdag

Tjo!
Nu ligger det ett fint snötäcke på marken :) Iii va mysigt det är att kika ut genom fönstrena :) Blir lika förvånad varje gång :)

Ska snart ut med hundarna och sen ska Lillan badas, den lilla tussen :)

Är så himla sugen på att baka och pyssla men inte speciellt sugen på att äta. Va ju perfekt i skolan då vi hade bageri och konditori lektioner, baka i flera timmar och massa olika sorter och lära sig nya saker och inte behövde man äta upp allt men det provsmakades en del kan jag säga ;) Vi har inga grejer hemma och frysen är full så det blir väl inte av förrens om ett tag då vi ätit ur frysen lite.

Idag efter jobbet tog vi en promenad på affären och handlade lite, Magnus var sugen på Hamburgertallrik så de blev det. Räknade för skojs skull ut att det bara kostade 15kr/pers vilket är en himla skillnad än om man går ut. 

Har hjälp nu en del kvällar på jobbet nu, en tjej som heter Malin har börjat. Igår gick brandlarmet 30 minuter innan maten skulle vara klar så de var till att se till att det inte var nå mat på plattorna och pallra sig ut i kylan. Vi hade tur och fick hoppa in i en av brandbilarna och värma oss. Brandmannen i bilen berättade att precis skulle till och basta och sen sluta för dagen innan larmet gick. Vad som hade hänt fick vi aldrig veta men efter 30 minuters väntan var det fort upp i köket och få all mat i ordning. Tur det var sån lättsam mat och att jag hade hjälp!


Brandbilarna utanför ICA. I de fönster där det lyser jobbar jag :)

Skulle sen få skjuts hem från jobbet på Malins vespa, hade ingen hjälm, skulle ju bara en pyttebit. Skulle bara in på macken först och tro på f*n att en polispiketbil men 3 poliser stod där utanför macken och vi åkte förbi dom innan vi såg att de va poliser. Gah jag fick panik och sa åt Malin att köra en bit då jag gick in på macken och sen sprang jag efter :P haha :) Kände mig som en fnittrig liten lillunge och då jag kom in sa Magnus att han hade hört vårt fnitter på vespan :P

Fick skjuts hem idag med, lagligt dock, hon hade tagit med en hjälm åt mig :) Fan va kul det är att åka vespa!! Haha!

Tänkte lägga upp lite bilder som Magnus tog igår då han och Chippen var ute på långtur sen blir det ut med nå hundkräk:P














De ser himla mysigt ut och Chippen är sååå fin så!

Ne nu ut i nysnön ;)

Vink vink!


Det snöar :)

Det snöade hela dagen igår men knappt så man såg flingorna som hon från himlen. I morse var de inte heller stora men nu, NU ser det ut som riktig SNÖ :)
Jag ska strax promenera iväg till jobbet, utan musik :( Har börjat använda Magnus MP3 men igår då jag gick till jobbet ville den inte gå igång, provade ladda den idag men då ville den inte heller starta. Som tur var visste jag att jag hade sett kvittot med garantin någonstans och hittade den på en gång. Den är köpt i Mars 08 på Clas Ohlson i Östersund så vi hinner få en ny om vi lämnar in den nästa gång vi är upp i jul. Lite kul att jag visste vart ett kvitto som inte är från "min tid" fanns :P
Ne nu är det lite bråttom :P
Hejhej

Onsdag

Inte gjort mycket vettigt idag...

Magnus är ute och cyklar Chippen och då de kommer hem ska vi äta.

Jobba sen som vanligt men imorgon och på fredag ska jag få jobba dag, 10-14.30, härligt härligt!

Inte riktigt frisk än men snart så, ska göra ett nytt försök att simma på måndag.

Ne de var väl det jag hade..

hejhej

Tisdag

Hejhej!

Idag mår jag lite bättre.


Idag var de dags för tvättstugan igen, 7-11. Skönt att få de gjort så tidigt faktiskt!

Idag ska jag nog gå till jobbet, var så himla jobbigt att cykla igår, usch de märks att kroppen blir svagare då man är sjuk.

Sitter och väntar på Magnus nu, han slutar när som helst och då han kommer hem ska vi äta. Potatisen står redan och puttrar på spisen. Riktigt hungrig är jag!

I Lördags fick jag mig ett ryck och bakade lite bullar. Provade på att göra vetelängder, har inte gjort de sen vi hade bageri i skolan, var det i 2:an tro!? Här är resultatet iaf.. 


 
Övre längden var den första, inte lyckad direkt men den nedre blev ganska lyckad iaf ;)

Glömde dom dock i ugen så de hann bli lite hårda, bättre lycka nästa gång! Måste skaffa en "äggklocka" tror jag.
Nästa gång ska jag prova fylla den med något annat, vaniljkräm kanske :)

Köpte förresten nya batterier till kameran som sitter på laddning nu.. Så nu kommer det bli lite roligare att fota :)

Ne nu ska jag se till att de blir lite mat.

Hejhej


Måndag

Hade tänkt ta mig iväg och simma idag men kände redan igår att det nog inte skulle bli av. Vaknade flera gånger inatt av febern. Känns typ som jag brännt hela kroppen i solen och sedan smort på kylbalsam, har aldrig upplevt det såhär förut. Brukar ju alltid ha sån feberverk i kroppen då jag har feber men inte nu inte.

Försökte iaf ta ett bad precis men jag har som ingen ro att ligga still i ett badkar själv, duschar hellre länge. Känner mig iaf lite piggare och fräschare efter badet/duschen men känner hettan och frossan kommer krypandes nu. Men annars är det rätt bra, lite snuvig och halsen är inte helt okej än men jag är inte så dålig att jag inte tänker jobba iaf. Knorr har jag inte fått heller ;)

Igår åkte jag på att jobba dubbelt men det gick bra. På kvällspasset ca 45 minuter innan jag slutade och sista gästerna hade gått slog det mig att jag var ensam och jag blev lite mörkrädd.. blev rädd för minsta lilla skrammel eller när något reflekterades i fönstrena. Naturligtvis har vi sett skräckfilm i helgen, inte av egen vilja då men ja.. Dom var dock inte så hemska, mest äckliga med tarmar som slets ut m.m. Vi såg på 2 Feast filmer.. Vi skrattade tillochmed en del men ändå så är jag så himla känslig.. Då jag sett The Ring för flera år sen kunde jag inte vara ensam på flera månader.. Var tvungen att ha någon som satt utanför duschen och pratade med mig då jag duschade och lillasyster fick sova i min säng. Ne usch såna filmer kan jag inte se men som dom vi såg i helgen med massa snusk i bara kan jag se..

Ne tror jag ska klä på mig och göra mig iordning för jobbet och rasta någon hund och så. Vill ju hinna umgås med älskling lite inna jag sticker iväg också.

Hejvejs


RSS 2.0