Ja då var jag här igen...

sitter hos mamma, hon for igår med tåget och idag med flyget, hoppas allt har gått bra! hon blev tårögd när hon åkte :)
idag har vi inte gjort så mkt, följde med My till skolan och hämtade lite böcker som hon ska jobba hemma med, tänkte jag skulle hjälpa henne :) imorrn far vi till stan igen, blir jobb för mig 23-04 imorrn natt, 11-15 på donken och 15- ? på dalwhinnie på lördag och 11-15 på söndag. sen blire julskyltning, Jag, My, Lottis & Sammy :) Sen åker vi inte hem på måndag, stannar till tisdag eftersom My ändå ska på skolan i stan då.. sen blir jag här till fredag eller lördag. just nu håller jag på å tvättar sen blire lussebak :) ska även prova ringa pappa och höra om jag fick med nätverkskost till min bärbara då jag var där sist så man har nått internet då våran burk inte funkar.. eller ja snarare skärm får man hoppas.. men men återstår att se.. ne nu är tvätten klar, bäst att kila så man blir klar nångång :)

hoppas de e nån som läser :)

Segt!

Nu sitter jag hemma hos mamma som har världens segaste dator :S hundra år gamla och med modem :P men tänkte jag skulle passa på å kika lite nu för de e inte säkert att det finns en fungerande dator hemma. Martin ringde igår och sa att de va nå fel med skärmen, att de inte blev nån bild. har vart så en gång förut med men då hjälpte pappa mig, så får se om jag ringer honom ikväll eller om jag får till det själv..

igår satt jag och mamma och pratade sent in på natten som vanligt. somnade väl runt 3. idag så har vi inte gjort så mkt, hjälpt mamma att packa väskan osså va vi en sväng på apoteket och köpte resorb, alltid bra att ha när man far utomlands :)

ne nu ska jag va social de sista timmarna jag är här, far hem 19.15

Ändrade planer

Mamma ringde idag och frågade om jag hunde komma och hjälpa henne att packa inför resan, hon har lite smått resfeber :P örsta gången för henne ju :) så nu är hon här och vi ska snart åka, hon har diskat lite medans jag packade och fixade lite.. ajja kommer hem imorrn igen´, ska jobba 7-13 på fredag, jag tog på mig de för de va kirs.. men jag och Sandra hinner ju iaf gå på stan ett tag :) ne nu far vi.. skriver mer när jag kommer hem..

hejvejs

fel

Upptäckte nu att det inte anns var en månad sen.. de va typ 2 veckor sen, men känns som mer :P

Blogga

ja men nu känns det som det är dags för mig, som alla andra att skaffa en riktigt blogg :) Jag bloggar ju redan en del på lunar men de här verkar roligare. Skaffade den här bloggen för typ en månad sen men har inte orkat eller haft lust att fixa.. men men.. får se om jag lyckas skriva med jämna mellanrum här då och hoppas det iaf blir några som läser och kommenterar :)

RSS 2.0