3 veckor av helvete är äntligen över

Det är inte så farligt som det låter! Lillans löp är äntligen över! Här hemma är det nu lugnt och skönt! Grabbarna kan göra annat än att bara pipa och vilja ha Lillan. Så skönt att slippa pipet och ha grabbarna i skiljda rum för att undvika slagsmål. Just nu ligger båda helt tysta, som alltid annars, Sigge under min stol och sover och Chippen gnager på ett av deras ben. Det har de alltså inte gjort på 3 veckor, sååå skönt! Speciellt för dem! Ne usch aldrig mer! Vi MÅSTE kastrera dem till nästa löp, ingen innanför dessa väggar mår bra av den skiten. Lillan får aldrig vara ifred, grabbarna piper, äter knappt någonting, då de ska rastas kan de inte konsentrera sig på de utan vill direkt in till Lillan och vi blir stressade av allt piiiip. Så ne, så fort det finns pengar knippsar vi deras bollar ;)

Jag är lika aktiv som vanligt när det gäller bloggandet och ännu mindre nu under sommaren. Det har sina orsaker, när det är sommar har man inte tid att sitta vid datorn, är det inge finväder finns det alltid saker att stöka på med inne. Jobb, jobb och jobb, förra veckan blev det 50 timmars arbete.

I Lördags hade vi tänkt att paddla lite kanot om vädret var med oss men icke! Inge regn men vi ville ha varmt och soligt. Därimot var det perfekt väder för att ta ett par timmar i skogen för att plocka med sig 8,5 kg blåbär som i förrgår blev ca 6-7 liter blåbärssylt + ca 2 kg blåbär som jag frös in till paj och grejer. Duktigt gjort av oss tycker jag :)

Idag har jag fortsatt med duktigheterna, först jobb 7-14.30 sen åkte jag och chefen iväg och pantade 6 sopsäckar pant = 600 kr = 24 trisslotter som vi på jobbet imorgon vid frukost ska skrapa till oss storvinsten ;)

Jag var hemma vid ca 16 och då gick jag och Lillan ut och klippte häck (och städade upp) fram till 19-20 någongång och direkt efter de tog jag cykel iväg och handlade lite. Väl hemma igen har jag röjt lite i köket, diskat, städat kylskåpet också har jag kikat runt lite efter något ställe som vi ev. ska fiska och tälta vid i helgen. Hoppas det blir bra väder, skulle vara så mysigt att få komma ut och vara lite primitiv ;)

Jag borde sova för länge sen men vill så gärna vara vaken tills Magnus kommer hem, han slutar 23.30 men har fått sluta tidigare de andra dagarna så han kanske är hemma snart.

Ne nu ska jag ut och kissa hund sen slänger jag mig i duschen och hoppas på att älsk är hemma då jag är klar så vi kan fika och sen lägga oss.


Tjingeling!


Vår midsommarhelg i bilder

Midsommarhelgen hade vi besök av Andrea, Daniel och Emma :)


Andrea och Emma innan vi åkte iväg på midsommarfirandet


Sötaste Emma :)


Grabbarna var nyfikna på henne med de va så snälla så :)


Chippen kan det där med att tigga gos han

Midsommarfirandet ägde rum på Gammelgården här i Borlänge
Bakom gärdsgården fanns moskoxliknande boskap som jag inte minns namnet på, de ville då inte visa sig :(


Fiskdamm för de små, fanns massa fler aktiviteter också. Det är nog väldigt kul att fira midsommar där som barn :)


Här fick de lära sig att både dans och sång


Titta en liten söt en mas och en kulla :)


Här kommer de med "Majstången", hemma säger vi väl midsommarstång eller!? :)


Det var mycket folk där!


Här vevades stången upp


Här var den kanske halvvägs uppe, mer orkade vi inte se. Det tog sån himla tid!

Väl hemma grillade vi och mös med vin :)

På Midsommardagen tog vi oss en promenad i finvädret till en rastgård här i närheten så vovvarna fick springa av sig lite.


Grabbarna utforskar


Lillan med, som för övrigt fått ny frisyr ;)


Daniel, Emma, Andrea och Magnus


Emma mådde gott i vagnen


Glaskit!


Såå söt :)

Sen begav vi oss till Ornässtugan där Gustav Wasa gömde sig år 1520
Liiiite fräsigt hus måste jag säga! Måste dit på en guidad tur nån dag!


Min fining!


<3


Ett litet träd, kommer inte ihåg vad det var för "ras" :P


Ett besök på cafét blev det innan vi for hem


Cheescake blev de, satt fint de!


Det var en riktigt trevlig helg med fint sällskap och mys. Emma var hur go och snäll som helst :) Nästa gång vi ses blir det nog i deras hus som de ska flytta in i nu Juli, det ser vi fram emot!Nu ska jag fixa lite vattenmelon åt mig och darlig för att sedan intar sängen.

Natti

Hejhopp!

Länge sen jag skrev som vanligt. Här har väl inte hänt så mycket, vi jobbar och står i vilket är underbart! Sommaren är här och den riktiga värmen är så efterlängtad!

Nått som inte är lika underbart är att Magnus inte fått nån lön från sitt förra jobb som gick i konkurs... Det fick han inte förra månaden heller men blev lovad det nu. Blir så arg! Vi fick 400:- över efter att betalat räkningarna, fick skjuta upp en halv räkning för att ha matpengar. Kul i Juli månad!! NEJ!

I Fredags fick vi ett litet paket hem som värmde gott i hjärtat, ett paket från svärmor med läsning för oss båda, choklad och en slant till mat och lite "guldkant" på helgen. Hur gulligt är inte det!? :)
Det är inte första gången svärmor skickar oss paket med myspys i. Jag har världens bästa svärmor jag, så himla omtänksam och go!


Ne ska ta och borsta gaddarna och sen hoppa i säng, upp med tuppen imorgon.


Natti

RSS 2.0