Torsdag

Jag har blivit sjuk :( Hade feber igår kväll och ont som tusan i halsen, kunde knappt somna :(
Trodde verkligen att jag skulle må ännu sämre i morse då jag vaknade men det var inte värre men ont i halsen och och täppt plus ont i magen..
Känner mig lite febrig ikväll också, hoppas verkligen inte det blir värre! Vill och behöver framför allt jobba!
På tal om jobba så fick jag ett glädjande besked idag. Jag ska få fast tjänst på jobbet och månadslön, tjänsten är dock på ca 50-60%, precis som jag jobbat nu men jag har ju iaf garanterat mina timmar och lön varje månad. Är så glad men har misstänkt att jag skulle få tjänsten eftersom hon jag jobbat för inte kunde jobba kvar p.g.a. diskbrocket. Så nu ska jag prova leta ett extrajobb att fylla ut lite med.
Kommer att jobba precis som jag gjort hittills, Mån - Tors 16-20.30 och Söndag 7-14 plus lite extra, precis som vanligt. Så jag har ju en del ledig tid som jag kan jobba på, innan 16 Mån - Tors och hela Fre och Lör.
Det känns som det sakta men säkert går framåt, en ny fin pusselbit som sitter på plats men det finns en hel del kvar innan pusslet är klart, om det ens kan bli klart :P
Duschade för en stund sen, så skönt! Det är verkligen som SPA för mig. Blev så varm och skönt trött.
Inge kul att behöva ut i kylan nu då man är nyduschad men hade varit lite väl tidigt om jag gjort det innan.
Ne ska ta och slänga på mig nå kläder och traska ut i kylan med nå vilddjur sen blir det nog varm choklad och smörgås sen bums i säng, vi skulle visst se film, men känner jag mig rätt blir inte hela sedd, inte med mina ögon iaf men det är väl lika bra de ska ju upp med tuppen i morgon men sen är det HELG!!! :)
Hejvejs

Onsdag

Nu då! Nu ska det uppdateras, har inte ens slagit på datorn på flera dagar, därav dålig update :P

Sen vi kom hem för 1,5 vecka sen har det inte hänt något speciellt, dagarna rullar på med massa mys, jobb, hundar och hushållssysslor.

Här kommer en liten sammanfattning på förr, förra veckan.


Måndag - uppe innan tuppen. Tåget från Borlänge gick 06.38 och bussen från Mora gick 08.05 mot Rätan. Jag och Lillan hade sällskap ända från Leksand av Linnsan, trevligt trevligt.



Lillan i mitt knä på tåget


Var framme i Rätan lagom till lunch. En underbar dag med syster och barnen! Dagen bjöds på bl.a. tv-spel med Casper, snusade lite på nykläcktingen Hilma (sååå liten! ), kikade lite film med tjejerna, åt supergod middag och morotskaka, mys och prat med Melvin, läste bok för Jonna och Casper då det var läggdags. Då alla barn sov kikade vi lite tv och jag somnade såklart i soffan, vad annars ;)

De har skaffat en valp som heter Morris, en blandning mellan yorkshire terrier, Chihuahua och shitzu tror jag det var. Supersöt! Nästan dubbelt så stor som Lillan :) Lillan var inte speciellt förtjust i honom först, han ville leka, skällde på henne och jagade henne men det tog en stund innan hon sa ifrån.  Sen var hon med och lekte lite hon också då det passade men han var nog lite för valpig i sin smak, hon vill ha mognare grabb hon ;) Men han har nog mognat lite till nästa gång de ses iaf ;)



Morris ville inte vara med på bild :P



Jonna & Hilma (Jonna hade f.ö. fått en blomma ritad i pannan av sin kompis)



Tjejerna kikar på "Nils Karlsson Pyssling" Himla drar på ett haft omedvetet smile, söt som socker :)



Meja & Hilma



Hilma



Meja lite ledsen



Melvin



Mejabus



Melvin ville låna min mobil



Men fick inte just då



Finaste Hilma



Mumma med stövel



Morris käkar ännu mera sko



Morris



Skulle försöka att ta en bild på Morris och Lillan men misslyckades..



Lillan har blivit riktigt resvan nu då hon åkt massa buss, tåg och bil, i början var det ingen höjdare men hon la sig ganska fort till rätta och sov mestadels, så duktig så :)

Tisdag - Åkte vi till mamma, Syster och de 3 yngsta stannade på lunch (mammas lasagne med hemgjorda plattor) sen for jag och mamsen och plockade upp My efter skolan och sen till Huset och började rensa och stöka.



Påväg till Svensta



Lillan & Meja



Melvin



Hilma



Onsdag
- Ännu mer rens och stök i huset.


Det gula huset till vänster är huset jag växt upp i




Hittade en gammal bild på pappa, en aning suddig, syns bäst i denna storlek. Nog har jag fått lite ansiktsdrag av käraste pappsen?




Kim 6 år och jag 2 år på en stor 1 miljonssedel, den här sitter fortfarande på väggen i mitt gamla rum.




Lillan helt slut efter en lång dag i huset




Är hon inte världens sötaste pluttvovve!? :)


Torsdag
– Vi ägnade ännu en dag i huset, den sista.


Mysan hittade en docktröja åt Lillan som satt som handsken ;)




Hittade mitt dopbevis, denna kyrka är jag döpt i, jätte charmig enligt mig :)




Hittade en söt rosett




Lillan fick sitta i bilen en stund...




men hon fick mest ligga här, i min gamla dockvagn :P




Gissa djuren!? :D

Gissa om vi skrattade åt dessa, det är en Groda och en igelkott, konstnären är My :P




Vi fick en hel del gjort under de dagarna i huset även om det var mamma som gjorde mest :P Jag slängde massor av saker iaf och rensade en hel del och vi hivade en full släpvagn på tippen.

Som vi skrattade åt alla gamla tekningar, dagböcker och berättelser, skrattade så både mage och kinder var ömma :P Lillan tycker inte alls att det var speciellt kul att vara i huset om dagarna, pep och skakade mest hela tiden men det gick bra de också.

Magnus och grabbarna anlände runt 23 efter en lång dag. Som jag saknade honom! Har ju inte vart ifrån varandra nästan nått alls, sist var då jag opererade mig då vi inte sågs på ett helt dygn.

Magnus hade vart iväg till sthlm under dagen på en andra intervju sen hem och packa in hundar i bilen och iväg så han var en aning trött.

Fredag – Jag och Lillan var upp i ottan för en dag med flickorna. Var inne i stan vid 9.30 och Sandra skulle komma in 10. Ringde då jag hade klivit av och frågade henne om hon satt på bussen, ”Vaaafaan“ fick jag till svar. Lilla Sandra hade försovit sig och skulle hinna med nästa buss om hon la på ett kol. Hon hann med bussen men det var på håret. Som tur va fick jag gå lite med kusin och hennes kille på stan innan de skulle vidare, lagomt till Lottis kom in till stan.  Vi satt på Donken en sväng, pratade lite med både Lina och Emma, de va de enda jag kände igen där. Då Sandra kommit in gick vi och kikade lite i affärerna och köpte gröt till Marielles lille Kevin, blev ett gjutsett som man kan gjuta av små händer och fötter :)

Då Sara slutade vid 13 tog vi bussen till Marielle. Där blev vi bjudna på gott fika, blev massa bebis- och förlossningsprat och vi fick snusa på lillprinsen :) Såå fin så!! Riktigt trevligt var det och presenten uppskattades. Sen gick vi på stan och kikade lite tills det var dags för mig och Sandra att åka hem, Sandras buss gick 15.45 och min gick 16.00. Väl hemma stod middagen på bordet och syster och de 4 yngsta var på besök så hann träffa dom någon timma.




Kevin


Lillan var jätteduktig på stan och satt ute och väntade då vi var in affärer och så. Då vi var hos Marielle ville hon gärna lägga sig på Kevins fårskinn och i hans babygym men de fick hon inte så tillslut la hon sig på mattan under bordet och sov, hon var även uppe hos oss i soffan lite :)

Lördag - Jag och Magnus åkte iväg till Hackås för några timmars tunnbrödsbak med svärmor som avslutades med lite lunch med Drettan och Daniel som bestod av stenugnsbakad pizza. Riktigt gott var de!

Blev inga bilder tagna denna gång men visar några från gången innan, ganska precis ett år sen 5 Oktober då och 17 Oktober denna gång.




Älsk gräddar




Jag, koncentration på hög nivå




Finfiiina tunnbröd



Söndag - Vi packade ihop och for runt 13 och var hemma runt 17.


Fick med oss dessa från Svärmor, Kärleksört, superfina ju!



Ojoj.. det blev en del bilder.. har säkert glömt berätta massa men men..

Nu ska jag krypa ner i soffan med älsk och kika på Fråga Olle dokumentären blir det sängen bums, börjar 7 imorgon.

Natti


Fredag

Hojhoj!


Fredagar = Ledighet

(oftast iaf)


Idag har varit en lugn och slapp dag!
Då Magnus stack iväg till jobbet i morse strax före 9 låg jag kvar och läste fram till 10.30 då både jag och vovvarna var alldeless för kissnödiga för att kunna ligga kvar.

Efter lite rastning och frukost tog jag tag i disken. Runt 12, precis då jag var klar med disken ringde älsk och sa att kan var klar och att han tyckte jag kunde möta upp honom på jobbet så vi kunde iväg och handla för helgen. Det som inhandlades var endast godis och mjölk, storhandlar inför helgen vi haha ;) Ne vi har en del hemma så vi behövde inget annat, dessutom fick vi ju med oss både tunnbröd och älgkött uppifrån så frysen är full :)

Sen har vi inte gjort så mycket, promenerat lite, ätit middag, diskat igen, badat Lillan... Nu ikväll har Magnus spelat nå dataspel med Kim och jag har kikat på Idol och kikat igenom gamla bilder. Måste köpa nya laddningsbara batterier till kameran snart, inte kul att ta bilder med en kass mobil, blir så lite bilder tagna :(
Skulle egentligen vilja ha en riktigt bra systemkamera men min får duga ett bra tag till! Älskar ju att fota!

Imorgon ska vi nog iaf iväg på v75 här på Romme i Borlänge. Skönt att få komma ut och hitta på någonting man inte gör varje dag, se lite folk och så. Vi ska spela lite, lite, LIIIITE, hoppas vi drar in det vi spelar för iaf. Kommer väl spela en tia åt gången eller något. Vi var iväg en gång förra hösten på ett mindre trav och då spelade jag också och jag var himla nära på att vinna ett par gånger faktiskt. Behöver nog lite uppfriskning av minnet om vad alla siffror och allt annat betyder bara :P

Ne nu ska jag kika på vem som åker i Idol sen blir det ut och rasta, göra mig iordning för sängen och krypa ner och läsa lite. Boken är riktigt spännande nu redan i början och har längtat sen i morse att få fortsätta läsa ;)

I morgon ska jag prova göra en sammanfattning om veckan då jag var uppe och lite bilder.

Ne nu Idol.

Natti


Torsdag

Jag är hemma och lever ifall ni undrar, har bara inte haft tid att uppdatera men imorgon blir det :)

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet..

 

Ha en trevlig kväll!


Söndag

Ja nog vart det en liten knodd i Torsdags allt, och fort gick det :) Runt 18 tittade en liten Hilma ut, så söt så. Längtar tills jag får träffa henne! Ska bli kul att få träffa de andra med så klart! Som jag saknar dom!
I Fredags träffade jag Linn och hennes kompis Malin här på kupolen och Linn bjöd på fika, ice chai latte och kladdkaka mm :) Riktigt trevligt var det! Imorgon ska vi göra sällskap upp på bussen, hur bra är inte de!? :)

Ska bli riktigt trevlig att komma upp! Hoppar av i Rätan och stannar där över natten och får skjuts till mamma dagen efter. Längre än så har jag inte kommit i min planering, vill träffa Marielle och Kevin och Sandra och Sara om de har tid. Tänkte även prova hinna träffa tjejerna jag umgicks med i grundskolan också.

Jobbade 7-14 idag, som alla andra Söndagar, men det gör inte mig nått. Jag tar allt jobb jag kan få!

Håller på och packar och har mig lite nu, känns som jag kommer glömma massa.

Ne ska göra ett ryck och packa de sista. Sen ska vi ta oss ett bad tillsammans, Lillan ska också badas så hon är ren och fin hon med då vi ska iväg ;)

Imorgon kl 06.38 går tåget här ifrån Borlänge till Mora. Kl 8.05 går bussen från Mora och jag är framme i Rätan ca 11.40.

Ska bli skönt att få komma hemifrån och tänka på något annat en stund!

Ne som sagt, ett ryck är vad som ska göras..

Hörs om en vecka ca!

Hejvejs

Torsdag

Fick precis ett sms från syster "Vi far in nu:) puss"

Iiii :D Trodde nästan att jag inte skulle få hinna träffa knodden då jag kommer upp :P

Nu ska det lagas middag här :P

Onsdag

Nyhemkommen från 1,5 timmes lågt möte. Spännande och lärorikt, mycket att ta in. Kuligt, nu är jag pepp :D
Älskar utmaningar och lära mig nya saker!!!

Idag har Magnus varit på intervju i Karlstad, för ett jobb här i Borlänge, skulle vara riktigt trevligt om han fick det jobbet! Hoppas, hoppas!

Nu ska vi äta middag, blir microkörd hemgjord pizza från i helgen idag ;) Har bunkrat upp lite i frysen för dagar som denna, en har-inte-tid-att-laga-middag-dag är det idag men även för inte-komma-på-vad-man-ska-laga-för-middag-dagar och har-ingen-lust-att-laga-middag-dagar :P Bra att ha helt enkelt :)

Trevlig kväll!

Måndag

Tjo!
En bra Måndag idag, beror kanske på att jag var upp till jobbet innan det ens hunnit bli Måndag.. hehe me men tidigt var det iaf. Jobbar

 7-14.30 denna vecka då chefen är sjukskriven, hon har överansträngt sina fötter så hon kunde knappt gå. Hoppas verkligen hon blir bra nu denna vecka så hon kan jobba nästa vecka. Vill inte gärna lämna dom i sticket och åka upp om hon inte kan jobba.. men men..

 Tanken är den att jag och Lillan åker upp på Måndag, med största sannolikhet blir det så. Lite svårt att planera saker då man inte har ett fast jobb :S

Känns som jag har massor att göra, samtal som ska ringas och massa annat. Blir så snurrig av det så jag glömmer att göra det som ska göras.. men men det ska nog lösa sig tillslut.


Jag drömmer om ett jobb där jag;

har fasta tider (kan jobba när jag vill)

tjänar massor med pengar

kan vara ledig då jag vill

är chef och gör precis som jag vill



Men vägen dit känns j*vligt lång och snirklig..


Nu ska jag prata med papi :)


1 Oktober

Nu är det verkligen höst, igår kväll när vi var ute bet det faktiskt i kinderna och nu då jag vaknade för snart 2 timmar sen var det frost på backen.

Hade ju sovmorgon idag då ingen av oss ska upp tidigt men jag vaknade såklart 06.50. Hade fått för mig att vi hade tvättid 11-15 men det var visst 7-11 så det var väl tur i oturen att jag vaknade. Låg dock och drog mig en timma för vi har inte så mycket att tvätta. Hann inte med allt i Måndags så därför jag bokade så nära inpå.

Magnus var hemma och var sjuk igår och han är fortfarande sjuk, han hade dock ingen feber igår kväll men han blir hemma idag också. Tror att han ev. skulle iväg en sväng bara, men skönt att ha han hemma idag iaf :) Annars då jag jobbar kväll ses vi ju knappt, vi kliver upp tillsammans, han kommer hem 30 minuter - 2 timmar efter jag gått till jobbet. Sen då jag kommer hem runt 21 äter vi lite sen sängen. Kuligt värre, därför uppskattar man såna dagar som denna, fast vi är lite krassliga.
Går och väntar på att syster ska ringa och berätta att de fått bäs så skickade ett sms nu på morgonen till syster och frågade om det inte skulle bli någon bebis idag :)

Ne nu ska jag prova hitta på något att pyssla med, men måste smyga, vill inte väcka de andra än.

RSS 2.0