Fredag

Dags för uppdate nu.. Ska bättra mig :)

Har inte haft tid att sitta vid datorn därför de blir bloggat så lite :) Tidiga mornar=tidiga kvällar och där imellan är det fullt upp med jobb, hundar och annat stök. Vi båda har faktiskt kommit i säng senaste kl. 22 senaste tiden vilket är himla skönt, jag somnar oftast bums och Magnus kikar tv eller läser och somnar sedan oftast tidigt han också.

Jag har faktiskt läst en hel bok som jag för någon vecka sen läste ut. Gjorde ett försök att hitta nån bok då vi var till biblioteket här om dagen men hittade inget. Vad ska jag leta efter? Jag har ju inte direkt varit någon bokmal innan, bara läst i skolan då man varit tvungen och så. Det är ju hur mysigt som helst att ligga och läsa (bara man har tid). Samma dag som jag läste ut boken jag läste låg vi en hel lördag och bara mös och läste :)
Måste googla för att hitta nått bra.. Någon som läst en bra bok? Tipsa mig gärna :)

Är så skönt med helg! Har varit jätte trögt att kliva upp nu på mornarna, fast jag egentligen varit pigg har jag legat kvar och snoozat och klivit upp bra mycket senare än vad jag tänkt.. inte alls likt mig. Lättare har det inte blivit heller av att Magnus dragit ner mig i sängen igen då jag äntligen satt mig upp och hållit mig i sin varma, goa famn, då kan man inte bara kliva upp <3 Så denna vecka har det inte blivit någon morgoncykeltur med Sigge och Lillan, bara en snabb morgonkissis, fy mig! Har ju varit så duktig nu i sommar och vart ut tidigt tidigt på morgonen innan jobbet och cyklat Sigge i minst 40 minuter men oftast 1 timma. Lillan har också varit med och har fått åka korg mestadels men fått sprungit lös sista kvarten eller så :) Det tycker hon är jättekul :D
Har dock hunnit bli ikulldragen 3 gånger då Sigge tvärnitat för att skita, Lillan har åkt korg 2 av dom gångerna men det har gått bra, jag blev dock ganska blåslagen 1 gång men inget allvarligt, lite öm och blå och så... Ska se om vi kanske ska köpa nån Springer som det heter, en sån anordning man monterar på cykeln speciellt för att cykla hundar med, både säkrare för den som cyklar och hunden.


En springer

När det gäller jobb så vet jag inte hur det kommer se ut framöver. Har några pass schemalagda på ICA nästa vecka men sen inget mer vad jag vet än. Hoppas hon som är sjukskriven av någon anleding inte kan komma tillbaka så jag får ta hennes tjänst :P För min skull då så klart, vill ju inte att hon ska må dåligt av sitt diskbråck men ni förstår vad jag menar.

Förra veckan var jag på intervju på Kostservice som har hand om kommunens alla enheter.. Dom behövde en timvikarie för främst dom enheterna på dagis och jag fick det :) Blev så glad då han sa att det gällde dagis främst, tycker ju så mycket om barn! Saknar mina goa syskonbarn så himla mycket!
Han sa att jag skulle höra av mig då jag var klar med mina pass på ICA så ska jag få 1-2 dagars intro och sen sätts jag upp på en lista och så ringer de mig då någon är sjuk osv..
Imorse ringde han och frågade om jag kunde jobba trotts att jag inte haft någon introduktion men jag jobbade ju på ICA idag. Det är lite läskigt för nå jag kommer få jobba så kommer jag vara själv, känns lite pirrigt men det kommer väl gå bra, huvudsaken är att barnen får mat sa han :)

Imorgon har vi tänkt åka upp till skogen och strosa ett tag så fort vi vaknat, sen tänkte vi ta en sväng på kupolen. Inget mer inplanerat.

På söndag blir det jobb 7-14, som alla andra söndagar, men jag klagar inte, jag tar de jobb jag får :) Hon tvingar mig ju inte, jag får själv bestämma om jag vill jobba eller inte.

I år är det som en liten BABYBOOM!! Igår fick min gamla jobbarkompis Johanna från donken en lite flicka :) En av mina bästa vänner Marielle och hennes Thomas ska ha knodd vilken dag som helst, hade bf den 24:e, hoppas de inte behöver vänta länge till! Systerysters nr.5 är beräknad att komma den 3:e Oktober och Magnus syster Andrea och hennes Daniel ska bli föräldrar den 15:e December :) Kan ju säga att man är något sugen själv!!

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. blev ett ganska långt inlägg :P Tänkte ta en liten resume på vad som hänt i sommar och massa bilder men det får bli en annan dag :)






Onsdag

Hejhej!

Igår var det ovanligt lugnt på jobbet.. behövde inte stressa något.. annars är det de ända jag jag då jag jobbar kväll, svetten bara rinner men igår va de lugnt. Hoppas det blir lika lugnt imorgon.. Idag har jag 7-14.30 plus 30 minuters utbildning.. Chefen fyller år idag så vi firade med chokladpudding ;)

Magnus har även namnsdag idag och det är systers och hennes mans bröllopsdag idag. Å igår fyllde Magnus syster Andrea år :)

På fredag ska jag på arbetsintervju, spännande spännande :) Har fått 2 veckors förlängning på jobbet med :) Så just nu ser det bra ut på jobbfronten men man vet aldrig. Söker för fullt iaf, inte som jag tänkt men söker iaf :)

Jag skriver så osammanhängande men det får vara så.. :)

Ne nu ska jag hoppa i duschen..

.......

Magnus har suttit vid datorn största delen av kvällen och spelat poker så nu när han är ute med Chippen passar jag på :)
Ska fika nu stax sen blir det sängen.

Har inte hunnit med att göra så mycket mer än att träffa Jennifer idag. Vi möttes vid 11.45 och hon stack iväg på jobbet ca 15.15 så de vart en stund men tiden gick så himla fort. Fikade och pratade massa skit och skvaller hihi :) Det får inte dröja lika länge till nästa gång igen :P

Ne nu ska vi fika, Magnus har hunnit komma in och duka fram :)

Imorrn blir det tvättstugan, ringa runt lite sen jobb 16-20.30.

Natti

Måndag

Det märks att skolan börjat idag efter sommarlovet... Massa folk ute då vi tog morgonpromenaden, annars möter man knappt en kotte. Alltså ännu ett hösttecken, att skolan börjat :(

Ne nu ska jag ge Magnus en spark i arslet, han är så seg på morgonen, slutar alltid med att han stressar fast han hade gott om tid från början :p Han börjar 10 och vi ska hinna äta frukost också :)

Blir utan dator idag då Magnus dator valde att somna in så han lånar min på jobbet.

Kanske skriver något ikväll..Ha en bra måndag!

Söndag

Idag har jag jobbat 7-14, usch va stressigt det blev för mig idag.. det gäller att pussla ihop det rätt för att det inte ska köra ihop sig men de gick bra, alla fick sin mat och var glada. Lite svettigt för min del bara, att vara själv och springa runt och ha kassan samtidigt som man fyller på mat, dryck m.m. Var till och med 2 st som tyckte synd om mig :P Men jag klagar inte, jag tycker om att jobba där :) Så länge gästerna är nöjd så är jag det :)

När jag kom hem fick jag världens goaste kram och "Jag har saknat dig idag!" :) Det piggade upp så otroligt, så skönt att få ett sånt välkomnande då man kommer hem och är sliten :) Har så ont i kroppen och är trött. Varken jag eller Magnus kunde somna igår, så himla knäppt! Länge sen jag kände så, brukar alltid däcka så fort jag lagt huvudet på kudden. Slumrade sista minuterna på filmen vi såg och sen då jag väl skulle sova så gick det inte. Vi låg vakna,  vred på oss och frågade varann "kan inte du heller sova?", "sover du?" Usch så drygt det var. Somnade efter någon timma iaf.

Nu ligger vi i sängen och slappar och myser, jag slösurfar och Magnus läser bok. Vi har inga speciella planer för idag.. Till middag blir det Pannbiff med potatis och löksås som jag tog med från jobbet, lättsamt att bara värma på :) Vi kom även överrens om att vi skulle powerstäda lite idag, dammsuga, torka golven och diska. Känner mig dock inte så pigg på det så får se vad det blir. Ska prova ta ett bad me och jag har ro i kroppen för det. Ska väl prova se någon film me och krama på min älsk så mycket det bara går :) Ne nu ska jag inte tråka nå mer..

Imorgon är jag ledig då blir det fika med Jennifer :) Har även lite samtal att ringa och massa jobb att söka.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Ne, är det dags tro

för lite uppdatering :) Det skriks från alla håll att det är dags nu, till och med från svärmor :) 14 Juli vad sist jag skrev, alltså 32 dagar sen :P Har inte varit så aktiv på att skriva alls i sommar men men det har sina för förklaringar. Har även tappat alla mina 2 läsare jag hade, hehe ne lite fler läsare hade jag och jag hoppas de kikar in igen och ser att jag uppstått från det döda :P

Har haf fullt upp med jobb, hundar, besök, uppresan m.m. men nu ska jag väl komma in i bloggandet igen.

Är i full gång med att söka jobb nu och antecknar varje jobb jag söker så jag vet vad jag sökt och inte. Har satt en gräns på att jag ska söka minst 3 jobb/dag, det blir alltså 21 jobb/veckan. I veckan har jag bara hunnit söka 8 jobb så nu har jag helgen på mig att ta igen de 13 jobb som jag ligger efter med. Har redan skrivit upp de jag ska söka så nu är det bara till att knåpa ihop lite ansökningar.

Denna vecka var sista veckan på mitt sommar vikariat på Ica restaurangen men kommer jobba alla dagar utom måndag och lördag nästa vecka så det är bra. En som jobbar där är sjukskriven och jag hoppas att hon kommer fortsätta vara det, för min egen skull så klart, vill inte att hon ska gå runt och ha ont så klart :P

Idag ska vi grilla älg, får se vad det smakar. Den ligger och gottar till sig i marinad nu så det ska nog smaka bra. Inge fel på älg inte. Blir pompa och bea till :P
 
Får lite äckelkänsla av att äta kött som inte kommer från affären i en fin förpackning. Just för att jag blir påmind att det är ett DJUR som någon skjutit, flått, styckat och förpackat. Precis som på ett slakteri som sedan kör ut sitt kött i butikerna. Det smakar ju naturligtvis inte annorlunda men i mina ögon är det ett litet djur inte som i affären, en köttbit. Kanske ingen som förstår vad jag menar men det är så jag känner ibland. Det är psykiskt.. lika med fisk man fiskat själv, det känns helt enkelt konstigt men det är väl en vanesak. Förstå mig rätt nu, det är jättegott och skulle hellre äta kött man vet dom gjort med än det man köper på affären, man vet ju aldrig hur de djuret mått, vad de ätit och vad de sprutat in i köttet. Är himla tacksam över att vi får så fint och gott kött från svärföräldrarna!

Nog om det.. Får berätta mer om sommaren senare..

Nu ska jag tigga år mig lite pussar och kramar från skruttas sen ska jag fortsätta sitta här i solen och söka jobb, om nu solen vill hålla sig framme, kan inte fatta att sommaren snart är över.. :(

RSS 2.0