Framme i Östersund

Som sagt är jag väldigt dålig på att uppdatera bloggen men passar på nu då jag har lite tid att ha ihjäl :) I natt har jag för första gången liftat lastbil, en planerad sådan, inte ställa-sig-vid-vägen-lifta :) Jag har ju ett gäng gäster på jobbet som kör Sveg-Borlänge varje dag och de vet att jag är uppifrån. En dag förra veckan frågade en åt dom om jag hade hemlängtan och då sa jag att jag faktiskt tänkt åka upp nästa vecka (denna vecka) och då sa han, att jag gärna fick åka med dem, dem går ju ända till Östersund och ibland längre med chaufförbyte i Sveg då. Jag sa att jag skulle fundera på saken och dagen efter då jag bestämt mig fick jag telenr till alla som skulle köra Borlänge-Sveg denna vecka. Detta passade ju mig alldeles ypperligt då mina/våra pengar hade räckt till resan upp men inte mycket längre plus att jag tjänade ett dygn på att åka nu i natt. Perfekt då jag kunde passa på att åka till Sandra med 07.15 bussen! Kruxet var vart jag skulle ta vägen någonstans i Östersund 03.30-07.15, jag hoppades på att tågstationen hade öppet, tog med mig täckbyxor och en termos te ifall att. Nu hade jag sån tur att värmeaggregatet la av i Orsa, då vi kom fram i Sveg grejade de med det och fick igång det och kom iväg lite senare. Väl framme i Östersund skulle det tankas och lossas och aggregatet hade lagt av igen så det grejades med det igen medan Tina sov gott i värmen i bilen :) Så istället för att bli avsläppt 03.30 blev jag avsläppt strax efter 5 här på tågstationen som precis öppnat. Ett efterlängtat (GRATIS!!) toalettbesök, frukost bestående av te och muffins och ett samtal med darling senare sitter jag här och surfar och väntar på att det ska bli dags att traska vidare mot bussstationen! Jag som fick min 'Må Bra' tidning förra veckan och låtit bli att läsa den för jag ville spara den till resan, glömde den såklart hemma på köksbordet :( Tur jag har en sån mobil jag har så det går att fördriva tiden men batteriet tar slut rätt fort om man surfar och har sig men tror jag klarar mig på det jag har. Längtar tills jag får sätta mig på bussen, då blir det till att sova, helst hela vägen (2 timmar) då det inte blivit så mycket sömn inatt! Då man väl pratat sig nöjd med första chauffören var det dags att byta och då är man ju lite tvungen att vara social men sista chauffören fick då minst sällskap iaf då jag sov mest sista biten! Jag kanske fått ihop 4 timmars sömn max i natt, så de plus 2 timmar räcker ju bra! Ne det var lite för nu, tror jag ska bege mig bortåt nu! Åh det ska bli så kul och mysigt att få träffa Sandra, Mattias och lille Lucas! Jag tycker det är så mysigt att få träffa och läsa känna en ny liten människa :)

Ny blogg

Nu har vi bestämt oss för ett namn och registrerat en ny blogg, Vår Blogg :D


För övrigt har jag känt mig lyckligare än vad jag varit på länge nu de senaste dagarna :) Det är en sån härligt känsla! Att gå runt och ha fjärilar i magen bara sådär! :)

Jag är ju världens lyckligaste som har Magnus, det är jag och har alltid varit! Men nu börjar andra bitar falla på plats med. Det är inte så mycket som gått bra för oss förrens nu. I år är vårt år, vår tur att få må bra och vara lyckliga på alla plan! Idag, imorgon och föralltid!


Regn i Februari

Jag har fastnat här som vanligt då jag egentligen tänkt göra en massa annat, klockan är iofs inte så mycket än men jag blir lite småstressad endå då jag inte får saker gjort som jag tänkt. Även om det inte är så viktiga saker, som att frosta av frysen. Tror jag skippar det, tar det till veckan istället.
Annars hade jag inte tänkt göra så mycket, det vanliga bara, som att röja diskbänken och plocka lite. Måste även en vända på affären för att inhandla lite mjölk, smör och ost.

Inte speciellt sugen på att vandra iväg på någon affär nu då himlen är aldeless grå och det regnar. Inte är det regn man tänker på då man tänker Februari, speciellt inte den 3:e Februari! Januari och Februari ska ju vara de kallaste månaderna på året, -25 minst och nu är det +2!
Egentligen är det ju skönt med plusgrader men när man tänker på att det bara är Februari och att det kommer hinna snöa en massa mer och vara -20 igen så är det inte kul, man blir som lurad att det är vår fast det inte är det!
Jag vill ha riktig vår, typ mitten av Mars NU, NU NU!

Magnus stack iväg strax före 8, han tog bilen den latmasken just för att det regnar! ;) Men det är väl lätt hänt att man blir lite lat och bekväm då man kan ta bilen, jag hade säkert inte varit bättre!
Sen dess har jag iaf suttit här, kikar runt lite, tiden går så himla fort då man sitter vid datorn! Jag/vi håller på och funderar ut något bra namn till en ny blogg, en blogg som vi båda ska skriva i. Jag har länge velat göra det men det har inte kommit till skott och nu då vi bestämt oss för att vi ska så kommer vi inte på något namn. Eller ja det har ju kommit en del förslag från oss båda men det har inte riktigt "klickat" än. Men snart så!

Imorgon kommer svärmor hit, ska bli så mysigt! :)
Jag ska tyvärr jobba imorgon kväll då hon kommer men de ska ev. komma upp på jobbet och få sig lite mat i magen! Kul att få lite middagssällskap på jobbet, sällan jag äter för det är så tråkigt att sitta själv!

Svärmor har förresten skaffat sig en egen blogg nu, inte en dag försent! :)


Ne ta tag i lite här hemma nu sen blir det jobb som vanligt 16-20.30, pannkaka och allt ;)


RSS 2.0