Sunny Beach 14-28 juli

Ja idag börjar resan till Sunny Beach.. Åker till Sandra idag sen åker vi vidare till sundsvall och därifrån till sthlm inatt å sen imorrn går flyget å sen blir de 2 veckors sol & bad :) ska bli kul men kommer sakna Magnus sjukt mkt! har redan gått å gruva mig flera dar.. kommer vara så jobbigt att säga hejdå :( vi har ju varit med varann dag som natt i ganska precis en månad å nu ska vi va ifrån varann i 2 veckor.. kommer aldrig vilja vara ifrån dig så länge nå mer sen älskling!

när jag kommer hem ska vi åka och hämta en liten kattunge hos syster, förhoppningsvis är det en hona :)

ja vart ju moster igen förra lördan :) Melvin ska han heta. Fick faktiskt hälsa på dom på BB då redan på kvällen, bara pappan och syskon som får hälsa på på BB men eftersom Göran jobbade så lät de mig hälsa på :) supergulligt av dom ju!
Magnus du är de absolut bästa som hänt mig! Har känts så himla bra från första början, mår så bra i ditt sällskap och kan verkligen vara mig själv. Vet att vi inte kännt varann särskilt länge men de känns som längre och de känns verkligen rätt! Dagen då "Jag älskar dig" plötsligt dök upp i mitt huvud utan att ens tänka, visste jag att du va den rätta, att det är dig jag vill leva resten av mitt liv med!

Jag tror på oss och ser verkligen en framtid med dig, jag älskar dig <3
ne nu ska jag packa färdigt och mysa med älskling sista timmarna innan jag far.


:)

*****5 juli kl 15.05 kom denna lilla pojke till världen

*****


Du

Du är mitt allt <3

RSS 2.0