Dagen

snacka om att de vart mkt att göra på jobbet idag.. ojoj inte haft en lugn stund och allt har tage slut :P haha jag var tvungen att stanna 30 minuter extra eftersom vi inte hunnit städa nått innan Marielle gick och hon va verkligen tvungen att gå vid 18 oxå men de gick ju bra iaf :) vart fruktsallad när jag kom hem sen va jag ute bra länge med Baggis, hela 15 grader då jag gick ut vid ca 21. hur skönt som hels att kulla ha han lös, folk tittar som bara den men de e kul ;) inte alla som har en kisse som jag :) han ligger i mitt knä nu sötnosen :D
pratade med syster Kim medans jag va ute oxå, hon ville höra om jag va ledig på fredag för hon ville ha sällskap i sundsvall men jobbar ju jag :( jag som gärna vill me!

har precis gjort mig iordning för sängen och snart så ska jag lägga mig, tänkte jag skulle prova komma upp lite tidigare imorrn så jag hinner fixa lite här hemma för imorrn efter jobbet får man besök :)

kommer att ha jobba 12 dagar i streck när jag väl är ledig nästa helg, jobbar på TA denna vecka och nästa. 12-19.30 mån, ons, fre & 11-18 tis & tors. nästa vecka är de 7-14 hela veckan å de ska bli skönt :) jobbar även på TA på lördag 8-15.30 sen raka vägen till DW, kommer bli ca 14 timmars arbete den dan sen jobba 16.15-01 på donken på söndag. men kommer iaf ha trevligt i helgen, kommer ha sällskap då jag väl är hemma så :) blir ev. bio på fredag :)

nästa helg är jag ju iaf helt ledig, då ska man väl va bort i hackås å hänga enligt planerna, lär bli kul :)





hördes iaf av idag, inte för du verkade så intresserad.. jag bryr mig fast jag kanske inte borde men de här gäller en så otroligt viktig sak, kan inte sluta tänka på de.. att en människa kan göra så mot en annan.. ta ens rättigheter ifrån en, du som vill och bryr dig, inte många i din sits som gör de.. även fast jag inte har med det att göra så bryr jag mig otroligt mkt.. de borde inte få vara såhär.. hade jag haft med det att göra hade gjort allt för att de skulle bli bra, för att du skulle få rätten till dina egna band.. vet att du inte vill ha mitt stöd men kan verkligen inte sluta tänka på det!




nu ska jag krypa ner och kramas lite med telefon :P får se om mina planer för morgondagen håller lr om jag drar mig ;) beror ganska mkt om jag blir väckt av klockan lr av en skirkande Bagheera :P hoppas på klockan!



natti


ett sms

"Om man tänker på någon hela tiden och tycker den personen är underbar och bara vill ha hon i sin famn och kyssa hon. Är man förälskad då?"

:)


hemma igen

ja hemma igen och tillbaka till jobb å slit. är ju på TA denna vecka och nästa så de e skönt med lite omväxling och lite mer rutin :)

helgen  har vare super bra, skyndade mig hem från jobbet i fredags, slutade 15.45, tog tillåme cykeln å gu va de regna. Magnus hade redan kommit så han stod å väntade utanför min dörr. duschade snabbt och packade de sista som jag inte kunde packa i torsdags å sen kom Morgan å hämta oss. förrns i järvsö stannade vi och köpte sallad sen på G igen. stannade ännu en gång för piss & rökpaus för grababrna men då va de inte länge kvar :) 22.30 va vi framme vid Tallkrogen, bar in grejerna och började dricka på en gång, lyssnade på musik å snackade lite skit, kom väl i säng runt 01, 02 kanske.

lördag vaknade vi 9 så magnus gick in med två kalla öl till de andra två, de hade ju önskat sig ölfrukost så vafan ;) själv började jag inte dricka förrens 11, kände mig inte så sugen så tidigt :P vart bra på lyset och for iväg mot valla där de dracks ännu mer, vart inte så mkt spelande vad jag minns men trevligt och mysigt va de :) vart bjuden på massa dricka ;) när loppen va klara for vi hemåt igen för å käka, blev bjuden på kebabrulle som satt riktgt fint då ;) sen ville morgan och tobbe vila ca 30 min, vi skulle väcka dom men vi slocknade oxå :S jag vaknade 22.30 och försökte få liv i Magnus, frågade om vi skulle fortsätta sova å han svarade ja :P men jag låg vaken till 23.30 och fick liv i honom då :P sa vad klockan va å han vart lite förvånad :P vi gick upp å de andra vaknade oxå :P skrattade åt de hela, vi som skulle ut men vid de lage va dom redan bakis ;) dom la sig igen och vi gick ut för att leta statoil, ja va så sugen på iskall cola. fick ljummen cola av magnus men de va inte så gott. vi va ute till 02.30, mysigt, gick runt runt, samma vägar hela tiden sen gav vi upp :P när vi va påväg hem igen kläckte magnus ur sig att de fanns is i frysen, en aning försent bara eftersom de bara fanns et halvt glas cola kvar :P haha surt men men :P väål hemma drack jag mitt halva glas med cola å is sen varte sängen :)

va uppe lika tidigt på söndagen igen, jag drog mig medans Magnus gick å köpte frukost :) sen varte duschen å sen iväg, nyktert denna gång eftersom vi åkte hem sen. va iaf hur skönt, trevligt, roligt, mysigt som helst. Magnus vann sig en slant oxå. man behöver minsann inte vara itresserad av trav för att ha kul på ett :) var hemma vid 18.30 igen, åt mat och packade sen for vi vid 19.30 å va hemma 00.30. va skönt att få sova i en säng igen, myspys :)

uppe vid 9 igår igen, gick å köpte frukost sen varte lite mys å sen jobb :(

himla underbar helg me underbart gäng & väder :)

idag vart man nästan sen till jobbet oxå, pratade lite för länge i telefon men kom iaf i tid :) så kul att få jobba med Marielle å snacka massa skit ;)

har förresten upptäckt att jag har 26 betalda semesterdagar på DW som jag får ta ut :D himla skönt, har inte tänkt på att jag samlat på mig såna där :P vart riktigt glatt överraskad! va i å hörde om de kunde stämma å de gjorde de, Ullis trodde jag får ut antingen 400 eller 800 kr för varje semesterdag. så om jag får 400kr/semesterdag så får jag ut ca 10400 kr å de lät inte dumt just nu ;) hoppas de stämmer bara.

resan ska vara betald nu i början eller mitten av juni oxå, men dom pengarna finns undansparade men vill gärna ha lite fickpengar me ;) mindre än 2 månader till vi far nu :D jag å Sandra! ska bli så himla kul :D

va ute med Baggis nu direkt efter jag kommit hem från jobbet, släppte kopplet efter ett tag och de gick jätte bra :) han hade det efter sig ett tag men sen tog jag bort de helt, funkar att ha han lös här i stan oxå :D wii så glad för han skull att de går :D han e som en lydig hund, följer efter en och kommer då man ropar, så skönt :) gick jättebra ända tills han ville till kyrkogården för de ville inte jag :P bar han hem och han klagade inte :) han försökte heller inte smita då jag skulle låsa upp utan stod ivrigt å väntade på att han skulle få komma in å äta :) åh så glad :D ville bara skratta då jag insåg att han gjorde som han gjort på frösön innan :D  han va förresten tyst i morse me :) inte ett skrik förrens jag lämnat sängen å ändå pratade jag i telefon men han sov :) det går framåt!

Doris fick kattungar i onsdags oxå, tre st :) hoppas man kan få en :) vill ju ha en tussig hona så Baggis inte behöver gnälla bara för Lady löper så sällan :P men kommer ju dröja innan han får göra nå men en liten en ju :P men dom kommer ju finnas i många åt till :D

är så himla sugen på att skaffa hund nu igen! men funkar ju inte nu, måste ha ETT jobb med mer rutin. vill ha ett jobb och inte fler, jag vill jobba måndag - fredag, 7-16, inga helger! ska söka nytt till hösten men vet inte vad.. är less på mat nu iaf men får se va de blir. mitt liv är ganska suddigt nu så man vet aldrig hur de blir men de e så jag vill just nu iaf..




fick ett oväntat sms i fredags oxå, fick hjärtklappning, vart jätteglad, men nu känner jag inget, du är så konstig, önskar de gick att prata med dig, bryr mig verkligen om dig men, ville ses å prata de ville ju du oxå men sen hände nått.. lite synd tycker jag..men ja som sagt du e konstig men önskar verkligen vi kunde prata.. tänker verkligen på dig varje dag å då e de inte bara en gång. funderar mkt på hur de e med dig och det som just hänt dig, önskar jag fick vara där å stötta men men.. bryr mig verkligen!




ne prova göra nå vettigt kanske, vad sägs om att diska!? ja blir bra de sen blir de nog inge mer vettigt den här kvällen, blir sängen sen, lite tele först så :)
vill upp å träna imorrn innan jobbet men tror inte de e nån bra ide med tanke på att jag inte e frisk än.. men får se när jag kommer i säng och hur pigg ja e imorrn. är fortfarade inte utvilad efter helgen :P

trevlig kväll




jao

imorrn bär de av till storstan, har inte så mkt förväntningar men ser fram emot de :) kan nog inte bli så mkt annat än bra å kul :P

fortfarande förkyld men va värre idag än igår, antar de e för ja va ute en del igår å de e ju inte speciellt varmt ute, hua. men kunde ändå stå i kassan ett bra tag innan jag började hosta, blir ju så torrt av att prata nonstop :p

Martin kom hit en sväng efter jag slutat och jag fick ÄNTLIGEN igen min kamera :) har bara vare utan den en vecka men har saknat den! Martin har ju vare på Kreta och ville låna kameran så ja va snäll :P satt här och kikade på bilder och pratade sen fick han gå hem så jag kunde börja packa :P  ska packa de sista imorrn innan jobbet tänkte jag för allt är inte torrt än, va uppe å tvättade 6-10.30 imorse :P sov mellan de första tvättarna, skönt att sova men jobbigt att kliva upp varje gång :P färgade även en kavaj som va lila innan och mys/träningsbyxor som va babyblåa innan till svart. gick bra men tror jag ska färga en gång till för vart inte så svart som jag ville men kul att jag lyckades iaf :)

åh de e så svårt att veta vad jag ska ha för kläder med mig.. vet ju inte riktigt va de blir, vet att vi sak på trav å att vi ska dricka men hur, när, var vet jag inte :P haha sen har jag alltid svårt när jag ska packa kläder :P vet ju inte va de kommer va för väder heller.. ajja de löser sig alltid :P

ska iaf bli skönt att få komma bort lite å lära känna litte nytt folk :)

 jobba 9.30-15.45 imorrn, hem å duscha sen fara :) åh mys! jag älskar ju att åka bil! sängen snart men först lite telefon, ska inte somna i luren idag ;)

ha e trevlig helg! lär nog inte hinna skriva nå mer innan jag far..

natti


Dagen

klev upp 7.30 då Mysan plingade på dörren, de e onsdags och skola för henne och jag hade lovat att följa me, jag va ju ledig så. gick upp å fixade mig, gjorde smoothie till både mig å Mysan, de e göttans de :) sen gick vi iväg. började med lite skipbo, jag vann, Mysan 2a :) sen va de lite engelska för Mys del, jag läste tidningen, sen fika. jag och My spelade piano, jag vet inte hur länge. sen lite pyssel osså lunch sen hem. hur slapp dag är inte de :P typ 45 minuters plugg mellan 9-13 :P fusk!

sen gick vi på TA och jag fick veta nästa veckas tider. Vi aktiverade Mys bankomatkort sen vart de lite klädshopping för Mys del. sen ville My bjuda mig på kebab å de ville jag ha men efter ett tag tänkte jag att jag inte ville vara nå mer onyttig den här veckan för blir ju säkert mkt onyttigt i helgen :P så jag frågade om inte jag kunde få en sallad då så kunde kom käka kebab å de gick bra men efter en stund kom hon på att hon oxå ville ha sallad :P gött gött :)

åh vi har världens godaste flurry nu på jobbet, Ahlgrens Bilar, åh mumma den :) tänkte jag skulle bjuda My på en sån nu snart innan hon åker hem, så fort jag skrivit klart. JAJA jag vet att glass oxå e onyttigt men jaja.. haha lite skitso nu kanske :P måste provas om jag säker så, iaf om man gillar godiset :) de e pyttesmå rosa marshmallows å den gröna såsen smakar precis som godiset. ÅH va gott! Mmmm!


image73
Smygreklam, I know ;)

igår när jag kom hem från jobbet kom Magnus in med min Kavaj som Linnea lånat i fredags, den va skitig så han erbjöd sig att tvätta den men jag ska ju ändå tvätta innan vi far så :P han bjöd mig på sallad :) inte fel att bli bjuden på mat två dar i rad nu då jag är fattig, 9,85 kr på kontot har jag :P men va in å hämtade dricks, betalade igen de jag va skyldig Emma sen va de bara 100 kr kvar som jag ska leva på till löning men de klarar jag. ska iaf bjuda på glass eftersom hon bjöd på sallad :P jaja vi åt sen kikade vi på tv lite :) sist jag tittade innan de va då jag hade besök sist. :P kikar aldrig på tv ja :P

usch om Baggis inte gnäller för mkt ikväll så skippar jag nog promenaden, så kallt och jag fryser. får aktivera han på annat sätt, önskar jag hade en kåt honkatt så han kunde bli nöjd :P men kanske funkar me en laserpekare så länge :P haha

ne ska ta å vecka syster som somnat här på soffan, helt slut av allt shoppande :P hehe ne men hon va faktiskt vaken 5 i morse för å hinna me bussen å hon är inte dne som är vaken så tidigt :P sen blire Ahlgrens flurry ;)



Design

ja prova bytte då, tkr dom färdiga e så tråkiga ju.. vill göra en egen men hur gör man!? vill ju att de ska va en fin blogg! nån som vill hjälpa mig eller kan lära mig eller förklara?

bättre

fick sällskap när jag la mig utan att jag tvingat dom :) kors i taket :D hade telefon vid örat och klappade båda kissarna, mys :D

imorse när jag vaknade jag pigg, Baggis skrek bara lite i morse men inte alls som han bruka så man knappt kunde sova sista timmarna.. vaknade tillome innan alarmet ringde :) snoozade inte heller för en gångs skull ;) kände mig inte helt kry till en början men efter lite frukost så kändes de bättre :) vart bättre å bättre med dagen så vid 11 så va de bara att jag va hes, inte ont eller så. fortfarande hes. bad iaf om att inte få stå i kassan idag för att spara rösten å de gick hur bra som helst. va köket 2 första timmarna sen va de matsal och städade riktigt ordentligt i personalrummet, tog mig ca 3 timmar så de va skönt me lite omväxling, tur man har så snälla arbetsledare som förstår en och verkligen vill ens bästa :) tack!

igår va mamma hit en sväng me forden ;) for runt å mös, älskar att åka den :D va ju sjuk så mådde inte så bra men de gick bra.. va iväg till mammas kusin m. familj :) har inte träffat dom på drygt 2 år. då va minstingen Elias inte gammal, de va i juli och han e född i oktober så nio månader va han, 2,5 år nu. å nu igår då jag träffade honom, va han inte alls brydd av sig, va precis som vi hade träffats förut. pratade med mig från då jag kom innanför dörren, skulle sitta knä å kramas å pussas. hans föräldrar vart förvånade för han har aldrig vare så mot någon :P lite kul tycker jag, hur go som helst :)

åh vad jag saknar min kamera, har ju lånat ut den till Martin nu då han är på Kreta men han kommer ju hem på torsdag så hoppas jag får den då för vill gärna ha me den då jag far till sthlm i helgen, urladdad och laddad för nya bilder :)

ska me Magnus å Morgan till sthlm, ska bo hos Tobbe å dom ska på trav :P haha inte för jag är ett dugg intresserad av trav men fick erbjudande om att följa med med inträdet betalt så varför inte. kul å komma ifrån lite. men dom åker nog mest dit för att dricka, iaf stor del av de :P så de e bara mat å dricka man ska ha pengar för, vi bor ju hos Tobbe och inträdet betalar ju inte jag ;) så får se hur de går då, jag å 3 grabbar :P de blir nog kul :) ser fram emot de iaf :) skulle ju ha jobbat lördag och söndag men va inte alls svårt att få bort dom :) så på fredag jobbar jag till 15.45 sen hem å duscha å fixa, väskan ska packas innan så de bara e å fara, Magnus slutar vid 12 å Morgan 16 så de e grett. å tur i oturen att man inte har körkort så ja slipper köra :P haha de får dom turas om me :) ne men kul ska de bli, lite weekend semester sådär spontant ;)

idag vart ju Jonna 4 år oxå, stortjejen :) ringde och grattade henne aldeless innan de va läggdags :) pratade även med Kim några timmar senare osså pappsen nu för ett tag sen :)


image70
Mammas Pärla :)

inte den bästa bilden eftersom den är tagen på ett foto men tyvärr den enda jag har än så länge :P

åh önskar jag hade kameran här nu, kissarna ligger ju här bredvid mig som vanligt å Lady ligger jätte knas :P framtassarna framsträckta i kors me nosen mellan, sötnos :)

åh syrran berätta att deras kisse Doris va jätte tjock och att de va dags för kattungar snart och föräldrarna Doris & Disel är så lurviga å goa så jag har tänkt på de att jag kanske skulle ha tagit en kisseunge :) pratar med några om det och ingen tycker min lgh är för liten för 3 kissar :) så frågade syster om jag fick paxa en och de gick bra de :)



Doris                        Disel

fina va?

ne ska snart ta å krypa ner, hoppas på att katterna vill mysa med mig igen osså blir de ju lite telefon oxå :)



natti


suck

efter jag klev ur sängen idag har jag bara känt mer och mer hur sjuk jag är :( febervärk och täppt i näsan.. hua.. svider lite nu då man vart ledig i en vecka och ska tillbaka å jobba imorrn :S men men jag dör inte, kan ju lugnt säga att jag varit sjukt mkt sjukare och jobbat så de här ska gå bra, lite te och sömn så ska de gå :)

skulle ha jobbat 9.30-13.30 imorrn men känns lite lite så frågade en som jobbar till 16.30 om hon ville byta å de ville hon så gärna :) hon börjar 9 så smsade och hörde om hon ville ha sovmorgon me å de ville hon ;) iofs bara 30 min extra men vill jobba så mkt som möjligt nu då jag vart ledig en vecka..

har ju inte skrivit på ett tag tyvärr eftersom jag vart i svensta ons-fre och i helgen har man haft besök och jobbat så de har inte blive av att jag skrivit..

fick äntligen hjälp med min digitalbox som jag stått å betalat för sen jag flyttat in men som jag inte har haft tid eller behov av att ha eftersom jag inte tittar på tv knappt.. nån gång i veckan bara.. knappt de.. men nu e de fixat iaf :) kunde ju säkert klara de själv men har som sagt inte haft behov och tid :P *Tacktack*

finns som sagt mkt satt berätta men vill ju inte tråka ut er..

va lite utgång där på fredagen den 9e.. grilla och förfest här :) kom på efter ett tag att jag kanske inte fick grilla på balkongen :S så skyndade på så jag inte skulle bli vräkt :P va jag, Malin, Emma, Erik & Martin från jobbet och precis när vi ätit klart kom per förbi.. nice nice, kände redan av efter min första drink vid maten :P shottade masa tequila å detog ;) efter ett tag drog Per, Erik, Martin & Malin på nån privatfest och jag och Emma satt kvar å surra :P trevligt värre :) men inte långt efter kom Magnus och Marcus å trevligt hade vi :) haha Magnus hade lyckats satt skjortan utåin och fattar inte hur men men haha :P drog på olearys å prova komma in eftersom vi va me äldre sällskap men funka inte så fick dra vidare till G3 och där va de ju minst lika trevligt, jagb lallade runt på egen hand som vanligt och träffade massa trevligt folk :P skulle iväg å köpa nått i baren och fick en hundrig av Magnus för skul,le köpa öl åt honom men fastnade på vägen så han hann köpa egen och jag gick å köpe till mig själv för hans pengar :P snällt va!? haha han har inte sagt nå men lite taskigt av mig men va faktiskt full :P juste kom på att jag glömde min kod till bankomatkortet så fick inte ut nå pengar den kvällen heller haha :P enda koderna jag fick i skallen va portkoden och massa donken koder :P haha minns att vi drog på donken iaf å ja åt nuggets.. vart lite förvåndad då jag upptäckte att Magnus och Marcus sussat över, inge minne av att dom sov här men men:P haha


image38
Emma, Baggis, Per, Martin, Malin & Erik, tyvärr en suddig bild :(



folket


kissarna slappa dom, sötisarna :)


men va ju som sagt personalfest den 10e och oturligt nog hade ju jag och Sandra bokat tid för att pierca tungan just då den 10e och vi bokade ju en månad innan och kunde som inte avboka för just personalfesten kände jag.. jag och Sandra bestämde oss för att inte berätta för nån men jag berättade för nån enstaka och hon me :P men men kändes skönt att inte alla visste för då skulle dom säkert påminna och då skulle man kanske bara bli nervös.. jag är ju sån som knappt e nervös.. förrns de väl händer så då jag satt på brittsen innan jag skulle lägga mig ner satt jag och klappa mig på knäna.. plus att Sandra gjorde först så.. hua tordes inte titta då hon gjorde.. tur lillsyrran hennes va me så hon kunde fota för jag tordes inte :P ja å ont gjorde de iaf inte, stack lite sen kändes de inge.. men jag va tvungen att lägga mig igen för jag höll på å svimma.. är så känslig för sånt där.. just de att  de va nått i tungan :P men nu sitter den där :D ja åter till p-festen..

image65
Jag & min Sandra <3


:p                      Sandra nervös              Sandra                    min tur

de skulle på fösta aktiviteten vid 14 och jag kunde inte förrens 16 så jag missade gokarten :( sen varte bowling, vilket jag sög på :P haha sen varte spa, hur skönt som helst! sen grillning på limeparkeringen :) hur mys som helst... förrutom att jag varken kunde äta de goda lr dricka all gratis sprit :S så typiskt då man fick dricka vad man ville och hur mkt man ville :P men men de va inte hela världen... satt och knaprade is hela kvällen fick i mig lite kall mosad potatis med tzatziki :P drack cola å när de andra shottade shottade jag cola ;) ajja men va kul ändå, hade så kul åt alla fyllon ;) haha vart mkt dricka och såklart musiktävlig, mitt lag vann trotts jag inte sjungit en ton :P då bjöds de självklart på champagne till de vinnande laget som jag oxå gick miste om :P men kanske tur jag inte drack, kanske man gjort bort sig för sina nya arbetskollegor xD vart tillslut olearys, gratis ;) men va bara inne i 30 min sen tröttnade tjejerna och jag kände ingen så jag drog på donken och hängde lite sen vart de lite efterfest hos mig med en kär vän som vanligt me lite musik och sång men vart ändå en tidig kväll, 04 hoppade jag i säng :) helt underbar kväll iaf :)




bild 1 - ny piecad jag me is i högsta hugg ;) snygg min :P alla har precis anlänt till bowlinghallen
bild 2 - de bjöds på öl/cider & mackor för dom som kunde dricka & äta :(
bild 3 - jag sög som sagt på bowling :P
bild 4 - Spa, gött de ;)
bild 5 -  sola
bild 6 -  grabbsen i poolen ute
bild 7 - Jag & Marielle i poolen inne
 bild 8 - girlsen i poolen inne
 bild 9 - Jag & Marielle, påväg till Lime för att få mat och mer dryck ;)
 bild 10 - nästan framme
bild 11 - som sagt levde jag på is ;)
bild 12 - gick miste om massa gott :P då syftar jag på drickat :)
bild 13 - :)
bild 14 - jag & Sara
 bild 15 - musiktävling ;)
bild 16 - tack vare dom här donnorna som drog hem segern i mitt lag ;)
bild 17 - Sara & Jag, läs skylten ;)
bild 18 - JA :P fråga mig inte vad jag gör xD haha
bild 19 - Jag drack cola jag ;)
bild 20 - Marielle på G ;) Olearys here we come xD

ojoj vart ett långt inlägg idag å :S förlåt, men massa bilder iaf å de e ju kul, lr hur?



fick den här söta idag, lite rolig samtidigt :P *Tack* :)

Natten är vacker och månen är full,

och du är som natten och jag är som månen

och du är som jag.

Du är allt jag vill ha.




får prova skriva mer om de som varit,  nu blir de lite te sen ska jag prova lura me nån kisse som vill sova med mig osså blir de lite telefon :)

natti

ibland

undrar jag vad jag håller på med... hur ska man veta vad som är rätt och fel.. ?? man ska göra som man känner men hur vet man vad man känner då? lr när man ena stunden känner en sak och andra stunden nå annat. om de fanns en facit där de stod vad som va rätt och inte skulle allt vara mkt enklare.. men livet ska inte vara enkelt, men ibland är de lite väl svårt..

Suck!

Personalfest

helt jävla underbart va de igår med personalfest med Take Away och Lime å inte en droppe alkohol för min del men kul att se alla andra onyktra :P

tråkväder idag :( men snart får man trevligt sällskap :)

Partaj

yeah ;) får se va de kommer för folk :) vet knappt själv :P



imorrn smäller de Sandra :P iiii ;)


sol

hann inte skriva så mkt igår för tänkte skynda i säng.. men dröjde till 02.30 kanske innan jag somnade.. pratade i telefon och somnade typ :P social man är ;)

tog mig iaf iväg å träna imorse, tänkte först skita i de för va så trött.. dels för ja kom i säng sent och sen vid 5 i morse va de en viss  herre som gick runt å skrek :S så tjurade på och sa åt honom men men.. ja när jag äl va uppe ja då la sig han å sov då ist, å gissa vem som låg på samma fläck när jag kom hem från jocks :S åh blir så less.. är ju inte första gången de händer heller :P men älskar Baggis iaf :)

kände mig så orkeslös på jocks oxå så tänkte sikta in mig på 600 kcal men vart 700 iaf ;) inte så jobbigt ändå.. la på lite extra motstånd och lut me :)

sen va de hem å duscha och fixa sig iordning och få nått i magen sen jobbet..

snart blir de mat på balkongen, har ju skaffat utemöbler nu ;) har sol på balkongen oxå :D sen blir till å försöka röja förrådet och fixa ifall de kommer folk hit imorrn :P

så härligt väder nu :D

lång dag

började dagen med att jobba 8.30-15 idag, utbildning på våra trasor och moppar sista timmen.. låter kanske dumt men de e för städningen inte funkar nå bra hos oss för vi har lärt oss fel typ men nu vet jag iaf ;) ajja
sen vart de hem direkt, skrev en lista på vad som skulle handlas å sen iväg, må ju passa på när mamma är inne i
stan me bilen :P ajja så de vart lite ..
sen va de hem, mamma hjälpte mig att få upp spegeln och fönsterlampor, så nu e de mysigt här :) sen när hon åkt hem vart de lite sen middag sen gick jag ut med baggis säkert 1 timma, han fick helt bestämma vägen förrutom när vi skulle hem :P
sen hem och lämna han inne sen iväg på promenad me Emma, kom hem för ett tag sen.. snart blire sängen.. ska jobba 11.30-16, jävla slappt pass.. hatar korta pass.. men men ska iväg å träna innan tänkte jag :P

natti

tränat

har nyss duschat efter att ha tränat, skönt att komma upp på morgonen och bränna lite ;) har ju slagit personlgt rekord på den maskinen jag använder :P 700 kcal på en timma, innan va de 600 kcal. och igår va de första gången på ett bra tag sen jag använde den maskinen sist.. känns bra.

snart blir de jobb på TA 12-19 :p ska prova ta mig iväg å träna efter jobbet oxå, men då ska jag bara "slappa" i gymet ;) inte slappa men bara va på styrkemaskinerna och de e ju ganska slappt :P


Bagheera

ja har inte kommit i säng än, vart lite pyssel och lite prat i telefon men snart så..

Baggisgubben blir förresten 2 år idag, lr ja nu är ju kl över 00 men men.. storkillen :)


sitter här och tårarna bara rinner.. kan jag nte bara sluta känna och tänka ett tag!? varför känner jag såhär!?, vill inte. va ju ett tag sen nu så jag borde ha släppt men inte... varför du och varför nu!?

helgen

ja helgen har vare trevlig, va ju ledig i fredags och ägnade hela dagen åt tvätt, städning, disk och allt möjligt plock här hemma.. var inte klar förrens typ 19.

i lördags skulle man upp och jobba 7.45-15 och vem lyckas försova sig!? haha ja man må ju få göra de nån gång :P Lina ringde 7.47 och jag fattade inte först men sen sa ja"ne har jag försovit mig!?", "jag kommer så fort jag kan". har inge minne av att jag stängt av klockan men vet att jag ställde den :P kl 7.58 stämplade jag in :P inte dåligt gjort om jag får säga de själv ;) tur man bor nära. trotts dagen dåliga start va jag på super humör :)

idag har jag oxå jobba men låg och drog mig i 30 min innan jag gick upp :P skönt skönt :) vi vart två man kort idag å lina ringde alla men ingen kunde så då fick chefen hoppa in nån timma då vi skulle ha raster så de löste sig. när jag kom hem från jobbet slappade jag och gosa med katterna och efter en stund frågade emma om jag skulle me på promenad så jag hängde på :) vi hamnade på lillänge, syndade även lite, köpte lite godis ;) måste få göra de ibland, men har inte ätit så mkt, åt bara lite på vägen tillbaka mot stan sen har jag intr rört de, ganska duktigt :)

ja de va väl så helgen såg ut ungefär, lite censurerad bara :P

har precis duschat 6ch snart blire sängen, sjukt trött som vanligt. när ska jag lära mig sova ordentligt!? men är ju ganska duktig nuförtiden :)


Nu e de bara 6 dagar kvar Sandra :P haha




vad har jag nu satt mig i, känner mig så kluven.. rätt i fel tid, varför nu?

valborg

ja igår va de valborg å min sista dagen på jobbet efter nio dagaras arbete :P rätt kul att jobba ändå fast man hellre ville vara ute å partajja, lugnt å skönt va de ett bra tag till typ 23. fick utbilda i kassan, hon va jätteduktig, superkul att lära ut för ska ju bli handledare jag :) jättekul ända tills du kom in... :( glad att se dig men samtidigt gjorde de så ont, trodde känslorna för dig hade börjat avta men inte. vart varm i hela kroppen, pirrade i magen samtidigt som jag bara mådde illa och gå å gömma mig. ville bara titta på dig.. försökte att inte tänka på att du stog där men tittade på dig ibland. så skönt när du gick men samtidigt ville jag du skulle stå kvar och snegla på mig.. kunde inte sluta tänka på dig på resten av arbetspasset, svårt att hålla tårarna inne.. å när vi hade stängt, allt folk hade gått och jag började städa matsalen kom tårnarna... varför måste jag känna så starkt för dig trotts att jag inte vill ha nå förhållande nu!? varför kan man inte bara stänga av känslorna?

som tur va kom en kompis förbi å knacka på dörren så öppnade och pratade en stund, blev genast på bättre humör och fick annat att tänka på, skulle höra av mig då jag slutat. ja så vid 02 då jag va klar gick jag ut och ringde och sa att jag hade slutat men att jag skulle träffa linn en sväng innan vi skulle ses efter en stund. träffade på linn som va ute och partade med madde bla, linn skulle sova hos mig men hon följde med madde ist :P ja så när jag skulle ringa å berätta att jag träffat linn så dog min mobil så va ju tvungen att springa hem å ladda den innan jag kunde ringa, haha ja de e tur man inte bor så långt från stan ;)

haha ja så när han kom hit satt vi å lyssnade på musik och pratade på som vanligt om allt och ingenting. han frågade om jag hade nå drickbart och de ända jag hade va redbull å vodka. han blandade 50/50 å fan de kunde ju inte jag dricka som första grogg så blandade ut dom han blandat :S blä.. så då vart de att vi satt här å drack och lyssnade på musik och hade allmänt trevligt till 6 imorse :P haha ja de e inte varje dag man jobbat natt som man sätter sig å dricker :P haha å ja full vart jag på de där två groggarna :P somnade ju riktigt gott sen iaf :P

linn kom hit vi 12 idag.. satt här vid datorn å slappade och pratade om gårdagen å natten :) stack iväg å åt tacos runt 15, 16 tror jag de va. fy va hungrig ja va så de va riktigt gott :) pratade massor, så trevligt så :) sen gick vi å handlade, linn lite färdkost och jag massa att dricka, va så törstig :P köpte 1 stor loka och 2 olika juicer :P haha köpte även årets första glass om man bortser från de få mcflurry man ätit. sen satt vi här och slöade ett tag till, vart en lite promenad med Baggis sen då kl va åtta gick jag med Linn till tågstationen och sa hejdå. sen vart de raka vägen hem för fortsatt städning poch röjning :P
Martin flyttade igår så fick alla blommor och massa mat och rat som han inte skulle ha kvar. inte lätt att hitta plats för alla 26 blommor i min 1a men de gick ;) har plockat undan de mesta, gått ner i förrådet me allt. bara lite kvar att ställa in i skåpen i köket, diska, damsuga och damtorka :) ska tvätta imorrn me 10-14 å innan de blir de jocks :D har lite press på mig nu, 10 v kvar till vi far och jag har 9 kg kvar :P tror inte jag kommer fixa de men huvesaken man mår bra medans så, glad att jag lyckas gått ner 9 kg iaf :)

ne nu blir de sängen om jag ska orka upp å träna, har ju även ,lite sömn att ta igen..


kan inte sluta tänka på dig, måste du vara så perfekt!?



RSS 2.0