Är det inte underbart!?

Fasen va skönt det är med sommar! Tänk att man kan bli på så bra humör och må bra av lite sommar!?

Jag älskar sommaren!

I lördags drack vi ju lite vin sen tog vi oss en sväng hand i hand bort åt stan och kikade på folk och lyssnade på musik,myspys. Att vakna på söndag morgon efter 3,5 timmars sömn var inte lika mysigt. Dessutom var jag bakis en stund på jobbet, hua va ont i magen jag hade. Börjar bli för gammal för sånt där ;)
Efter jobbet åt vi lite sen la vi oss på soffan för att vila lite på maten.. jag vila liiiiite ja, runt 18 vaknade vi och så va dom soltimmarna borta :P Men vi behövde det, Magnus var rätt sliten han också.

Idag har det varit kanonväder igen MEN jag har haft tvättstugan 15-19 så hann inte vara ute i solen så mycket men men, det kommer väl fler dagar får vi hoppas! Åh det är så skönt, känns som att man är utomlands ju!

Till middag idag blev det pastasallad med kassler, mumma! Jag är verkligen inte sugen på varm mat då det är så här varmt och jag är nog inte ensam om det. Har iaf förvarnat Magnus om att det kommer bli en del pasta sallad framöver ;)

Igårkväll då vi la oss var det olidligt varmt, vi hade en blöt handuk att badda oss med och hade inte nå täcke på på hela natten. Nu när jag har tvättat idag så har jag tvättat undan täckena så vi ska bara sova i påslakanen, det blir nog mycket bättre. Minns jag hade så då jag var liten på somrarna :)

Åh fan vad jag saknar alla! Alla mina vänner och min familj! Tur att Svärmor kommer till helgen och mamma och Mysan veckan efter det. Hoppas på att Pappa och Milla kommer hit en sväng med och lika så syster med familj. Hoppas självklart att någon/några av mina vänner vill komma hit och hälsa på med ! Alla är välkomna! Bara att hojta till om ni har vägarna förbi.
Berättade jag förresten att jag träffade Lottis häromdagen!? Hon, Sammy och hennes familj hade vart på Leksand sommarland och åkte hit till Borlänge för att säga hej då de var påväg hem :D Trevligt, trevligt! Sammy har blivit så stor också och pratar massor. Var lite blyg i början men sen så släppte det ;)

Ne nu ska vi rasta lite vilddjur sen fika, sen sängen.

Natti

Tjo

Nu är det lättare att stå på fötterna, kör hälften bubbel hälften vin nu :) Ne usch va onykter jag vart där ett tag, inte så farligt men var inte beredd på det. Men det är klart, har man inte druckit på ett tag och det dessutom är varmt ute så är man ganska lättpåverkad.

Bränt mig lite har jag nog gjort också :( Ingen Kim har Magnus fått tag på heller :(

Så skön dag det här, strosat runt på stan, tagit det riktigt lugnt, poppat musik, druckit lite och myst :)

Nästa helg kommer svärmor, det ska bli kul :) Inte ofta man får besök inte :P
Veckan efter det kommer mamsen och Mysan hit :) Typ ons-sön.


Ingen man känner som är på Peace & Love som vill ses? Har inte hört en enda som jag känner som ska hit fatiskt :(

Träffade förrensten Lottis här om dagen, de hade vart på Leksand sommarland och for hit för att säga hej. Det var inte igår vi sågs och Sammy har blivit så stor och pratar massor :)

Sommar & sol

Fan vad jag älskar sommaren!!!

Nu liigger jag faktiskt på en filt på framsidan och solar. Så himla skönt! Ett glas vin har jag också :D

Vi tog en sväng på stan tidigare idag för att kika på folk och då vi gick förbi bolaget som hade världens kö bara för att få komma in och handla. Efter att ha sett massa folk som sitter och dricker här och var blir man ganska sugen, speciellt då det gått 4,5 månade sen sist. Så Magnus gick in och köpte ett billigt lådvin :) Så ikväll ska vi ta en runda och bara kika runt på folket. Magnus håller på och försöker få tag i Kim också som är här så vi förhoppningsvis får träffa honom också lite.

För dom som inte vet så är det ju Peace & Love festival här o Borlänge den här veckan :) Hade trott och hoppats på att vi hade haft råd att gå då vi flyttade hit men ack så fel man kan ha. Men nästa år, då jävlar :D Men vi har ju tur som bor nära, hör musiken  väl från våran gård :)

Imorrn ska jag jobba 7-14 så det blir till att ta de lugnt men å andra sidan har jag aldrig haft problem att jobba dagen efter, är ju inte bara en gång jag gått till jobbet med mindre än 1 timmas sömn så efter en kväll ute så det ska nog gå bra.

ne nu må jag nästan ta datorn från solen, dessutom börjar jag bli lite rund under fötterna nu efter 3 glas vin :P

Ha en trevlig lördag!!

Natti

Nu har vi precis kvällsrastat hundarna och ska väl stax krypa i säng, ska ta en snabbdusch först bara.

Ingen av oss orkade laga någon mat idag och jag var inte ens sugen, speciellt inte på något varmt. Så vi tog och åt lite smörgåsar istället. Sen hämtade Magnus kudde och filt och bäddade ner mig här i soffan och jag somnade på stört och sov ca 1,5 timma. Känner mig mycket bättre men inte bra så jag hoppas verkligen det blir bättre under natten!

Ne duscha sen krypa ner och mysa med Älsk <3



Sjuk?

Blä vad jag känner mig sjuk, febrig, ont i kroppen, ögonen är kliiga och ögonlocken tunga..
Hoppas det blir bättre tills imorgon för stanna hemma från jobbet tänker jag inte göra!

Helgen

Förra midsommaren var mysig den. Fint väder var det och grilla gjorde vi, Jag, Magnus och Mamma. Senare ville mamma iväg på Fröjdholmen och kika. Vi tog mammas pärla och åkte iväg, så mysigt att åka mammas ford :) Väl där träffade vi på Linn som var en aning runt under fötterna, sötnöt :) Träffade även på Sandra L en sväng :) Mamma träffade folk hon kände och blev bjuden på öl så Magnus fick köra Fojden. Rattväxen (som gärna hoppas ur) och världens största ratt men det gick bra! Det var hur mysigt som helst att åka runt i den ljusa natten sittandes tätt brevid älskling <3

***

Vår midsommarafton i år var inte speciellt midsommrig men det gör mig inget. Vi stack iväg och handlade lite tacos, inte dumt det heller. Verkade som rätt många tänkt äta det i midsommar då "tacohyllorna" var länsade. Fick även med oss lite chips och godis hem som vi proppade i oss till 3 filmer. I taket lyser stjärnorna var en av filmerna vi såg. En film jag tror mest riktar sig till tonåringar men jag ville ge den en chans och jag tyckte den var bra. Fällde en del tårar faktiskt. Extrem Movie var en annan vi såg.. och EXTREM var verkligen det den var. Massa massa snusk och överdrift, jag skrattade men jag är lättroad har har låg humor ;) Vilken den tredje filmen var kommer jag inte ihåg för tillfället.

Igår vaknade jag vid 04 och låg vaken en timma, kan inte fatta varför jag alltid vaknar så tidigt, vovvarna låg snällt och sov även denna gång. igår kändes det som det var söndag, spratt till en del gången och fick för mig att jag missat gå till jobbet men kom på rätt fort att det var lördag. Lördagen egnades åt städning, eller rensning iaf. Plockade undan alla vinterkläder (jag vet att det är JUNI men bättre sent än aldrig) och slängde (ja jag SLÄNGDE faktiskt) en hel del skit i köksskåpen. Jag är lite av en sån som inte gärna slänger saker, vill jag inte ha kvar det själv vill jag gärna ge bort eller skicka iväg de på loppis eller nått. Men måste komma ifrån de där.. kan inte spara allt för andras skull, ne de rök rakt ner i soppåsen. Hände inte så mycket mer.. Innan vi började röja gick jag och Lillan till Vattenparken och satt oss (mig) på en parkbänk och solade i ca 1 timma. Lillan var så nöjd över att få nosa runt utan att bli översprungen av en stor hund och fick även sitta och mysa i knät en stund.
Till middag slängde jag ihop tacoresterna med lite pasta, mumma :)
Vi la oss redan vid 22 och kikade film som vi inte hann se så långt innan vi slocknade. Nån fantasy film som ska vi ska prova se klart sen.

Imorsen ringde kl 05.45, pigg som jag vet inte vad. Ville ändå prova ligga kvar och snooza fram till 06 som det var tänkt men somnade aldrig om. Har gått bra på jobbet idag och har inte fått tokstressa som alla andra gånger jag jobbar själv. Inte alls mycket folk idag och jag hade lättsam mat och dessutom var jag där 20 minuter innan men hade nog inte behövt gå dit tidigare. När jag väl kom hem och satt mig ner kände jag hur trött jag var/är. Blir lättsam middag idag som tur är, kebabpytt som jag tog med hem från jobbet idag.

Kanske bjuda på lite bilder sen tror jag magen tycker det är dags att värma lite pytt :)


När det snickrades tacos hade jag sällskap som vanligt. Kanske var dom bromsklossar i sina tidigare liv!? :P


Till filmen åts tacos


Jag & Lillan mös i Vattenparken
Lillan tyckte det var varmt och ingen toffs hade hon heller, är lite dålig på att sätta upp håret igen då hon lyckas gnussa bort den. Jag är osminkad och rödögd (mina ögon gillar inte månadslinserna) har utväxt och saknar mitt blonda hår och lugg. Men jag bjuder på denna, är ju så jag ser ut.


En del av Vattenparken


Från Vattenparken ser man Kupolen (även kallad Dalatutten) det gör man även hemifrån


Lillan kände inte för att vara linslus, här ligger hon och gnager pinne :)


Gårdagens middag, tacopasta :)


Ne nu e de dags för middag, sen ska jag bara ta det luuuungt :)

hejhej

små grodorna, små grodorna är lustiga att se :)

Idag låg jag faktiskt kvar en stund och drog mig då Magnus gick upp i hopp om att somna om en stund, men icke.. Hundarna låg så tyst och snällt och sov men jag låg vaken endå, har så svårt att somna om då jag vaknat på morgonen. Låg och tjurade en timma iaf, bara för att :P

Idag är det ju midsommarafton och det är det tråkigaste vädret man kan tänka sig, iaf här men misstänker att den största delen av detta land. Trodde inte att det kunde regna så mycket som det gjort senaste veckan, man undrar ju vart allt kommer ifrån.

Idag blir det nog inget speciellt midsommarfirande för oss, mer som att få helg. Magnus jobbar inte så länge idag heller som tur är, han kan komma hem nu eller om ett par timmar. Senare ska vi iaf iväg och handla, vad vet jag inte riktigt, nån lyxigare mat än korv, köttbullar, makaroner osv iaf. Kanske grilla nått som passar plånboken. Lät ju konstigt det också men ni förstår nog vad jag menar. Ska väl handla hem något gott för kvällen också :P

Får se om det blir något mer idag.. Har för mig att dom är lite speciella här i dalarna då det gäller midsommar. Är det så eller har jag bara fått för mig? Då jag åkt igenom dalarna förr så har jag sett massa fina midsommarstänger och så. Firade faktiskt midsommar i dalarna för några år sen då pappa tog med oss hit men minns inte så mycket av det.

Nu kom Magnus hem, ska höra vad han har för förslag om dagen :)

Glad midsommar!

Jag vill önska er alla en glad midsommar :)




Blääää igen

Jag som var så pepp idag och satte igång att klippa gräset och började städa och sen kom bara en sån där jobbigt deprimerande känsla och sköljde över mig.. usch! Man vill bara lägga sig ner och böla. MEN ska försöka tänka på annat.. Väntar på samtal från syster och det gör mig glad iaf :)

Sen ska jag väl fortsätta stöka på här hemma så jag blir klar någon gång. Vill ju prova ha lite semester också och göra saker som är roligt innan jag börjar på "sommarschemat" nästa vecka.

Ringde Trygg hansa precis för en morgon då jag vaknade låg Chippen och åt på mina glasögon. Jag tog dom ifrån honom och skällde lite, såg att han gnagit sönder plasen man har bakom öronen men inget mer och somnade om igen.
Dagen efter skulle jag ha dom och då upptäckte jag att det blivit små gropar i glaset också så jag ser inte så bra i dom :S Nämnde det för mamma häromdagen och då sa hon att det kanske går på hemförsäkringen, då Kim var liten hade hon tydligen gjort sönder mammas på någe vis och då fick mamma nya. Så jag ringde och talade om som det var och svaret blev "Ja tyvärr så går det inte att få ut någonting för skador som husdjur orsakat, men som lite tröst kan då få 18% rabatt hos Synoptik" Tänk om jag hade vetat de då hade jag ju sagt någe annat :S Åh! Tur att jag använder glasögonen så sällan så det inte är nån brådis. Tänkte kika runt lite på nätet och jämföra om det blir billigast på synoptik eller på nätet. Glasögon är ju inte direkt billigt!

Nu tänker jag på Marielle då de strulade som tusan för henne då hon skulle köpa glasögon.. Hur länge fick du vänta egentligen!?


Ring då systeryster, RIIING! :)


Blääää

Hittade denna lista i en annan blogg, inte dödligt men så himla äckligt!!!


Saker man önskar man inte visste:


1. Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2. Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

 3. En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

 5. Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

 9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

 11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.



I'm alive

Prick en vecka sen jag skrev sist men har knappt suttit vid datorn och har inte direkt haft nån lust eller något att skriva om.
Har inga tider denna vecka än så länge men kan säkert bli torsdag eller/och fredag så har ju tid att blogga om jag känner för det.
Har precis rastat vovvarna och ska snart kvällsfika. Magnus ska fika Oboy och smörgås och jag vet inte om jag också ska göra det eller om det blir melon eller båda delarna. Drack oboy igår för första gången på länge och det var inte dumt men det är lätt att bli "beroende" :P

Ne nu ska jag hjälpa älsk med fikat.

Iiii :)

Har precis pratat med Sandra :) Åh vad jag saknar henne! Hon gör mig alltid så glad och jag blir alltid på så bra humör i hennes sällskap!

Så skönt att kunna höra av sig igen, det är så man nästan glömt hur man gör :P

Sitter och väntar på massa bilder från henne som hon skulle skicka på huset, gården och katterna tror jag det var :)

Sitter även och väntar på min karl! Han har på tok för långa dar tycker jag, om jag fick bestämma skulle han fått vara ledig idag eftersom jag är det :P Och alla andra dar jag är ledig såklart!
Jag var iaf förbi på kontoret förut och fick mig en puss :)

Juste tusan, har ju ett paket från Yves som ligger och väntar på mig på nån liten skit kiosk här i närheten. Kunde inte hämtas förren tidigast 17 och nu är ju kl 18.20 :P Jag som väntat hela dan på att kl ska ha blivit 17.

Ska jag sätta mig på cykeln och ta en stor hund med eller en promenad och ta med Lillan?

Lillan tror jag, hon som fått röra på sig minst idag.



Måndag

Sitter här och smuttar på en hallon- & blåbärsshake eller vad man nu vill kalla det. Mixade hallon och blåbär, lite mjölk och yttepytte vaniljsocker. Mmm synd den tar slut så fort :(

Självklart har jag tvättid idag då solen äntligen känner för att skina :(

Börjat sukta efter inlines nu igen, fan va kul det skulle vara. Har kikat runt här lite på nätet och på Stadium har de ett par för 249:- osså ska man ju ha skydd på det, ca 500:- till.. iaf om man heter Tina och är himla ostabil och klantig. Kan vara bra spreciellt om man ska ha med sig hund :P Lär ju inte bli nå sånt denna månad tyvärr, mycket mat för dom pengarna..

ne nu är nog tvätten klar..

Tjo

Dålig jag blivit på att uppdatera men sitter sällan vid datorn och har inte alltid lust att skriva.. så det blir då det blir.

Usch jag är helt slut. Frysit sen 3-4 timmar tillbaka och mår lite illa nu :S
Blivit tidiga mornar och avbrott i sömnen mitt i nätterna.. usch usch, imorse var jag upp och rastade gnällSigge kl 04, stod i bara morgonrock ute på baksidan och sen upp och somna om för att vakna 05.15 igen. Hua! Har vart ut och cyklat Sigge nu två mornar i 20 minuter för att de ska hålla sig lite lugnare då vi är borta på dagarna, de har en hems ovana att skälla och ha sig då vi är borta, men det ska det bli ändring på.

Har iaf blitt en del jobb den här veckan. 16-20.30 i tidsags, 7-14.30 igår och idag. Imorgon och på söndag ska jag jobba 16-20.30. Jag trivs verkligen på de här stället! Det är som natt och dag om man jämför detta med BK. Usch mår dåligt bara av att tänka på BK. Som sagt inget fel på folket där men chefen får mig att må illa!

Ne tror jag ska ta och ringa mamma en sväng sen fixa lite fruktsallad och sen borde nog Magnus komma hem från pokern snart, han har varit där sen 19. Fick ett sms om att det går rätt dåligt men hoppas det hinner vända innan han kommer hem! Börjar bli dags för sängen för min del också, hade helst legat där redan nu.

Får väl bli en bättre update imorgon kanske då jag är ledig fram till 16, kanske med lite bilder och så.


Hejvejs

1 Juni

Trött? Ja det är bara förnamnet..

Jag och vovvarna har legat och slappat sen Magnus åkte på jobbet.. alltså ca 2 timmar :P Men är fortfarande så himla trött. Antagligen av helgens tidiga mornar.. Däckade på soffan direkt igår då jag kom hem från jobbet vid 15 och vid 16 väckte Magnus mig och tyckte att det var bäst jag inte sov så länge så jag kunde somna igårkväll. Inga problem, somnade som vanligt i kvart in i filmen vi skulle se :P Magnus därimot låg vaken två timmar och gick tillslut ner och la sig på soffan och kikade tv, då somnade han, så han är trött han med idag så ikväll är det läggdax bums efter bompa! Hehe ne men tidigt iaf.

Ne ska prova göra någon nytta nu.

RSS 2.0