Lördag, Lördag, Lördag!

Ja idag är det Lördag!

Jag hade tänkt mig att sova till minst 8-9 idag men den planen sprack ganska fort. Oftast kliver jag upp med Magnus och äter frukost och säger hejdå då han går på jobbet, så var fallet idag. Det är ju hur skönt som helst att få tassa upp och lägga sig ett par timmar till och sova så jag gick upp och la mig till rätta men kunde absolut inte somna om!

Efter att jag legat och vridit mig i en timma gav jag upp. Jag gick ner och tog mig en lång härlig dusch med hårinpackning, peelade ansikte, fötter och resten av kroppen, stod kvar en stund bara för att det är så skönt! Sen kröp jag upp i soffan och målade mina tånaglar, vill måla mina fingernaglar med men det känns så meningslöst då jag ändå måste ta bort det till imorgon bitti igen :(
Det är en stor nackdel med de här yrket, inge nagelack och smycken, kan inte fixa håret då man ändå måste ha huvudbonad och inte allt för fina kläder har man!
Tänk att få klä upp sig och känna sig fin på jobbet, de saknar jag att kunna göra!
Men men... Hade jag haft ett jobb då jag kunde klä upp mig kanske jag hade lessnat och tänkt, tänk va skönt om jag hade arbetskläder så jag slapp klä upp min varje dag... Ajja inte mycket att göra något åt nu, jag får byta bransch!

Jaja iaf, efter jag målat naglarna och var upp och klädde på mig vaknade vovvarna till liv och ville ut och kissa. Sen tog jag och röjde diskbänken och nu sitter jag här. Ska snart bege mig till Kupolen och ska göra ett jobb. Jag ska göra en observation på en klädaffär, ska köpa ett festplagg för max 350:- och sedan registrera hur jag blev bemött osv. Älskar dom observationerna men får dom så sällan, jag har fått en sån förut. Jag får alltså pengarna tillbaka för plagget + 130:- för jobbet och det är inte så illa för 5-15 min arbete ;)
Det svider lite att få lägga ut 350:- just nu då vi har den sämsta månaden ekonomiskt på länge, men man vill ju gärna ta det dyraste ;)

Vad det blir senare vet jag inte än, Magnus slutar 15, det ska ätas middag och sen blir det väl någon film och gotta! Mer vet jag inte men funderar på att börja rensa lite grejer då jag kommer tillbaka från Kupolen... Jag har en hel del att gå igenom!

För övrigt önskar jag att jag kunde vinna massa pengar eller komma på ett jävla bra sett på att få in en jäkla massa pengar! Någon som har något tips!? ;)

Ne jag har börjat kika efter något annat/mer jobb nu! Jag ger upp förhoppningarna om att få heltid där jag är nu! Men jag trivs så himla bra, jag är bra på det jag gör, jag känner mig bra och duktig och jag är omtyckt, men det går inte! Jag kan inte ha sån här liten inkomst, speciellt inte med tanke på hur jag/vi längtar efter att köpa hus och andra planer framöver!

På tal om jobb så tyckte min chef att det var bäst att jag vände mig till min vårdcentral om sjukgymnast då det ligger så nära och att företagshälsovården ligger så långt bort, att det blir enklare för mig att komma iväg. Så på Måndag ringer jag.

Vad är det mer som hänt då!?

Jo igår efter jag städat och tvättat gick jag en sväng till Lottis & c/o och jag blev bjuden på massa fika. Det blev en promenad sen också som tur va! ;)

Haha ja och på tal om fika så har jag nu tagit tag i min vikt och lyckats gått ner 1,5 kg på ca 2 veckor hittils, inte mycket men i lagom takt tycker jag! Jag har inga förbud direkt, eller jo inget fika på jobbet! Det är det som är boven i draman, fikat på jobbet! Då man sliter och stressar, springer förbi fikakylen 1000ggr per arbetspass, man behöver snabb energi och känner sug, då är det svårt att motstå! Men det har jag lyckats motstå nu, jag tar en frukt och tänker, de där får jag baka i helgen stället och det går skitbra!

Hemma har vi sällan gotta så det är inte så svårt och på helgen tycker jag att man får gotta sig bäst man vill!

Ne jobbet är det enda förbudet sen är det bara sunt förnuft som gäller! Gratis vardagsmotion är också bra! Jag cyklar och går varje dag.
Jag har mååååånga kg kvar men jag har gjort det förut och jag KAN göra det igen! JAG KAN!! JAG SKA!! *PeppPepp*


Ne nu har Kupolen öppat så nu ska jag iväg och bränna pengar, hela 350:-
Ska köpa linsvätska också sen blir det väl lite förnstershopping kanske, kika kan man ju göra utan att handla!


Ha en fortsatt trevlig helg!Onsdag

Räkningarna blev som sagt betalda igår och som vi befarat blev det inte mycket över, lite till mat iaf och det är ju huvudsaken men någon resa upp innan nästa lön trillar in blir det inte. Det krockar både ekonomiskt och jobbmessigt :( Jag hade dessutom lite andra planer man behöver pengar till också men får lägga det på hyllan med :( Ne nog om tråkigheter! Efter att Magnus stuckit iväg på jobb imorse tog jag i vanlig ordning hand om kissnödiga vovvar, oröjd diskbänk och gjorde mig själv iordning och sen blev det en stund vid datorn. Vid 10 begav jag mig iväg för några timmar med Lottis och Asia. Vi fikade och myste och avslutade med en sväng till och från willys innan det var dags för mig att bege mig hem innan jag skulle iväg igen. Jag hade bokat in ett möte med Chefen vid 15, jag hade några punkter jag ville ta upp med henne. Bla att Jag börjat fått mot i nacke och axlar då jag jobbar, så har det då man är otränad! Så hon ska kontakta vår företagshälsovård så Jag får gå till en sjukgymnast! Skit bra ju, tur jag pratade med henne först istället för att kontakta en sjukgymnast själv som jag hade tänkt. Mötet varade till 16 då det var dags för mig att hoppa in i köket och jobba men vi hade kunnat sitta bra länge till! Blev första jobbkvällen för mig på ett tag nu ikväll och imorgon blir det dag igen :) Skyndade mig hem efter jobbet, fikade lite med darlingen och sen en dusch och sen bums i säng men fastnade här såklart, den enda nackdelen med den här braiga fonen, att man kan pilla med den i gången och lätt fastnar ;) Ne fasen klockan är på tok för mycket, Natti!

Tisdag

Det tjatas från alla håll och kanter att det är dags att skriva och JA, det är det verkligen!

Så svårt att komma igång bara!

Jag jobbade dag idag och Magnus skulle ha jobbat 11.15-20.15 han fick dock sluta strax innan mig så han väntade på mig så jag fick åka med. Skönt tänkte jag, inte varje dag det är sån lyx, att få åka bil hem! Vi kommer ut till bilen, stendöd! Magnus hada lämnat lampan på, Jippie!

Vi lyckas haffa några som kommer, någon skulle strax börja så ingen hjälp där, en hade tid att hjälpa oss, han frågar om vi har startkablar för det har inte han. Vi vet vi har startkablar, letar letar, ne inga i bilen för de ligger ju hemma där de gör nytta!! Bara att vänta in gänget som slutar 15. Vi puttar ut bilen medan vi väntar så det är lätt att komma åt med startkablar.

Jag går och möter alla som slutar och frågar om de har startkablar och tid att hjälpa oss!? En av de sista som kommer har startkablar och ville hjälpa oss, Jeei! Han springer till sin bil och jag till vår, han ropar att han har samma problem! Var är sannolikheten!!??

Han får iaf hjälp och sen är det vår tur :) Neee! Stendött! Antagligen har startmotorn hamnat i döläge och bilen måste dras igång... Bilen är för tung och marken för plan för att det ska gå att putta igång den. Ingen har någon lina heller :( Vi får iaf skjuts hem av den hjälpsamme!

Väl hemma tänkte vi fråga en granne vi vet har allt, han är inte hemma...

Magnus får tag i Daniel som har både lina och lust att hjälpa oss :)

Han gick precis utanför dörren för att få hämtning nu, får se om den går igång, annars tar vi in batteriet och laddar det över natten, för batteriladdare har vi iaf ;)

Nu är det iaf kablarna som ska bums in i bilen och lina ska införskaffas!

Man lär sig av sina misstag ;)

Jag sa till Magnus att han skulle se det som ett straff för att han har latat sig och tagit bilen sista tiden. Han sa att hade tänk åka sista gången idag så det var lite typiskt...

Idag har ju lönen trillat in men försvinner lika fort då vi ikväll ska sätta oss och betala räkningarna, vi har lite mycket denna månad så det lär inte bli nå mycket över :(
Jag hade ju tänkt åka upp nu snart, hade egentligen redan velat åkt upp men hade inga pengar och nu kommer det bli lika om vi har otur.

Magnus har sin ÅF vecka (schemalagd ledighet), vecka 13 så då hade jag också tänkt ta ledigt så vi kunde åka upp tillsammans. Igår kom vi på att jag kanske måste stanna hemma, vi har ju förhoppningsvis valpar här hemma då så då går det ju inte!

Ne om man skulle ta och klura ut någon middag och börja med den tills Magnus kommer hem, magen börjar knorra nu!


Välkommen till bloggen utan inlägg!

Ja än så länge då iaf :P

RSS 2.0