rubrik?

vill skriva men vet inte vad... mår inte å himla bra just nu. har redan hunnit bråka med Martin 2 gånger sen jag kom hem vid 22 igår, både när jag kom hem osså nu i dag :S  är så jobbigt att vi bor ihop, blir så lätt bråk och svartsjuka... men men de ordnar sig.. är väl bara att försöka vara med kompisar mer, vill ju de oxå!

va ut med Annika i onsdags, vi tänkte gå på olerys men vi kom inte in så då vart de G3. inte det bästa stället, vi var så danssugna men inte direkt sån musik där. frack inte alls mkt men hade bara sovit 1,5 timmar natten innan och inte ätit bra så inte så konstigt kanske. har iaf massa minnesluckor vilket jag aldrig haft förut :P sjukt att man får höra saker man inte minns.. men ska träffa annika nån dag om hon vill och prata. måste passa på å träffa henne nu, är bara ca 1 månad kvar tills hon sticker till England (tror de e England). hon blir borta i 11 månader :(  hade iaf jättetrevligt av de jag minns, tack Annika för en trevlig kväll! lyckades ju tappa mobilen med, men som tur va hittade nån den, så tacksam att ingen snodde den!
Ska ut ikväll igen men ska äta ordentligt idag och har iaf fått någolunda bra sömn. vart väl ca 5 timmar i natt och de två dygnen innan vart de 4 timmar på 2 dygn :S så igår va jag trött :P ska iaf ut med Linn och Sandra!

har iaf inte hört nå nytt om lägenheten, måste få den annars vet jag inte vad jag gör... har inget emot Martin, bara de att de blir jobbigt när vi inte är tillsammans....

ska börja jobba 12, blir på DW men bara till typ 16 så de ska bli skönt. efter de blir de väl en sväng på stan med Linn, kika på nått snyggt till ikväll :) vi ska tydligen ut och äta oxå sen blire väl till att göra sig iordning och sen ut, vet inte vart de blir men har hört att det är bartömning på basement (stavning?). men får se vad flickorna vill :P

vart ser man hur många som har läst min blogg, har ju inte undersökt så mkt.. ni får gärna skriva vilka ni är :)

Jobb

sitter på bibblan igen.. ska iväg och jobba på DW kl 13 till typ 21-22 nån gång.. börjar 23 på Donken till 03.30, ska höra så jag får sluta tidigare, ska ju upp å jobba imorrn igen 11-16 å sen blire buss till mammsen =) Martin ska ut ikväll så vi ska göra sällskap hem, sen blire julklappsbyte och packa inför jul. Ska fira Jul i Rätan hos systeryster & c/o =P ska bli så kul! men jag är alltid orolig över att alla ska bli missnöjda med julklpapparna. men men.. ska iväg på stan nu en sväng och kika om jag kanske hittar nått mer åt mamma, syrran & Martin.

Datorn hade iaf kommit fram till pappa, hoppas den va hel och att de går att fixa. Man börjar vänja sig vid att inte ha dator nu.. ska iaf ändå köpa en ny bärbar när jag flyttar, bara bilderna går att rädda blir jag glad.

Har iaf inte hört nått nytt om lägenheten men hoppas på att de hör av sig nästa vecka! vill så gärna veta hur det blir.

Lön har jag fått och schemat har kommit =) asnöjd med schemat! fick 97 timmarn vilket jag absolut inte var beredd på, trodde jag skulle få typ 60 =P fick bra tider oxå =) men kommer inte jobba på DW så mkt mer så måste ju ha mer tider, speciellt nu när jag ska bo själv. Ska iaf börja leta nytt jobb efter nyår. Vill sluta på Donken men ändå inte, kommer sakna det så mkt, är fast! men vill ju inte jobba där till 100% hela livet, men jobbar gärna där då och då, speciellt krognätterna kommer jag sakna! allt fullt, trevligt folk, oftast iaf :)

ne nu är tiden ute här =P

God Jul!


Lägenhet

ja då har man kanske fått lägenhet då, men man ska inte tro för mkt... fick ett mail från östersundsbostäder om att jag hade tackat ja och att jag höll på att granskas mern de står inte direkt att jag får den om jag är godkänd :S men men, ska dit idag och höra, kan inte ringa för har inga pengar kvar så ska fylla på när lönen kommer, måste ju ha sista pengarna till julklappar osv.. sitter ju på bibblan nu och deras kontor ligger här aldeless breve..så jag hoppas dom vet om jag får den eller inte. är iaf en 1a på 38 kvm på prästgatan för 2500 kr så de blir ju iaf perfekt, hoppas den ser bra ut oxå =)

åh vill så gärna veta allt långt i förväg, älskar att planera! väntar just nu på att få det nya schemat så jag vet hur jag får jobba och hur mkt, hoppas på mer!!! osså lönespecet på DW vill jag ha.. osså vill jag veta om jag får lghen..

va ju ut i fredags med Annika, Angelica och Sonja, askul! först jobbade jag 7-14, sen vart de stan med Annika och Angelica, sen vart de hem och packa ihop lite kläder, dricka m.m. sen kom Ida och Sonja och hämtade mig, vi åkte till Hanna, jag duschade där och sen kom Annika och Angelica :) vi hade det skitmysigt :) och som Annika sa; "oavsätt hur länge sen vi träffades så blir det aldrig pinsam tystnad" kanske inte ordagrant men nått i den stilen.. å de stämmer fan... asså när vi träffas är det som om de var igår när det i själva verket kan handla om 1 år iband.. så kul :)

kommunikationen va inte den bästa, vi hade bara hörts på sms och när, var och hur vi skulle träffas. jag visste att de va julkappsbyte, förr om åren då inte jag kunnat vare med har de köpt en julklapp var och lottat, de trodde jag den här gången med.. och då skulle grejen kosta 10-20 kr... MEN alla hade köpt till alla utom jag :P Ida visste inte att vi skulle på krogen efter och jag trodde vi skulle äta middag tillsammans..  men middag vart de inte.. Hanna bjöd oss på julmust och pepparkakor :) så när jag började dricka hade jag ätit vid 10 senast :P så lättpåverkad var jag :P när vi skulle på korgen runt 22 så såg inte jag klockan på mobilen :P men jag kunde gå haha mysko de där :P ajja hade iaf trevligt trotts misstag, missförstånd och bråk.... men men

ne nu ska jag inte skriva mer..

Datorlös

just nu är det så att vår dator har kraschat, är väl 3 veckor sen så jag sitter inte vid internet så mkt.. inte alls skulle jag säga...sitter på bibblan i stan.. skapligt drygt men vad gör man... har 28 minuter kvar.. sen blir på stan å shoppa julklappar, har idag och måndag på mig sen jobbar jag 6 dagar i sträck innan jul :( men men jobb är pengar.. är i full gång med att hitta lägenhet med. Jag och Martin gjorde slut för drygt en månad sen.. det var bådas beslut och vi hoppas på att bli tillsammans igen senare för vi älskar varann. ända anledningen till att vi gjorde slut är att vi ville vara singlar, vi har ju vare tillsammans i 4 år nu.. även några månader innan de.. och för att få känna på hur det är att bo själv och så.. så vi får se hur det blir...

imorrn blire korgen iaf, och nej jag är inte ute för att hitta nån ny eller ragga, jag ska ut med mina vänner från 9an :) askul ska de bli :) var även ut för några veckor sen med Sandra, Marielle och Sara så himla kul hade vi :)

ja men lite uppdatering vart de ju iaf..

RSS 2.0