Lördag

Tjo!

Sitter här och väntar på att vi ska ta oss iväg och köpa pizza och handla lite gotta, Magnus och Kim sitter och halvsover framför hockeyn. Jag är pigg och kry idag, lite lätt huvudvärk till och från och trött bara.

Gårdagen var trevlig! Kim anlände till Borlänge strax efter 18 och Magnus och Chippen gick och mötte upp honom. Då de var hemma satte vi oss och åt, blev älgstek med potatisgratäng, pepparsås och sallad, riktigt gott var det!

Sedan blev det taxi till förfesten, killen som vi var hos jobbar på Ica och där hemma hade han en hel hög med Icisar :) Ett Icapar hade sin hund med sig, en liten amstaff av någe slag som var så go så, dock hoppade han upp på mig de första han gjorde och rev upp en rejäl maska i mina strumpbyxor. Jag som vart extra försiktig här hemma med vovvarna :P Men inte gjorde väl de någe inte, kändes som jag passade lite bättre in på krogen med de andra tjejerna där som för övrigt var punkklädda. Det var jag i min vita klänning och resten svartklädda punkbrudar, jag kände mig inte riktigt hemma bland dom om jag säger så :P Men det är väl så då man går på ett ställe där det ska spelas massa punk, men trevligt var det för de :)

Jag fick mina Orgasmer (läs drinkar) och fick även se självaste Heavy i Hjalle & Heavy som var där och roade sig.

Väl hemma blev det rostade mackor och varm choklad, de är fyllekäk de ;)


Idag har det inte blivit många knop, jag och Magnus klev upp vid 11 och jag satte igång och röjde i köket sen la vi oss i soffan och slötittade på tv. Runt 13 kom Kim ner och då kikade vi på reprisen i Curlingen, ganska tråkig sport att kika på om man frågar mig, förstår mig inte på den heller men kul att de tog Guld!


Ne nu låter de som de börjar kvickna till där inne, vore gott med lite mat i magen nu!


Ha en trevlig Lördag!


Tisdag

Jag har inte tänkt mig att det ska hinna gå en hel vecka eller mer mellan inläggen men nu är det så :P
Jag har varken haft tid eller något att skriva om.

Jag har precis sörplat i mig min frukost, det blev en jordgubb och banan smootie, mumma!

Så skönt att vara tillbaka i mina jobba-kväll-rutiner samtidigt som jag inte vill något hellre än att ha ett dagsjobb. Det har varit två hårda veckor då chefen varit borta, så har det aldrig varit förut då hon varit borta men vi har haft en del extra beställningar och dessutom var en sjuk nästan hela första veckan. Snacka om att jag höll på att gå någon på nerverna. Usch! Magnus fick höra ett och annat gnäll från mig då jag kommit hem på dagarna!

Till helgen får vi finbesök från storstaden, Magnus barndomsvän Kim kommer hit. Det ska bli trevligt, utgång på Fredag blir det och sen får vi se vad herrarna orkar resten av helgen men ev. blir det Bowling på Lördag. Jag har iaf inte tänkt vara bakis så jag hoppas de andra två kommer vara lika kry som jag :)
På Söndag blir det väl jobb för mig som vanligt, jag fundernar på om jag ska ta ledigt men får se, jag lämnar inte gärna ifrån mig MINA Söndagar!

Här surrar diskmaskinen för fullt och snart ska jag fortsätta pyssla här hemma, någon promenad i solen blir det med hundarna också. Jättefint är det ute dock visar mätaren på -21 men är man påpälsad så är det fiiinfint!

Ne nu ska jag sätta lite fart här!

Ha en bra dag!


Fettisdagen

Fy på mig som är så dålig på att uppdatera, idag är det två veckor sen sist!

Måste tyvärr skylla på jobbet! Chefen är i Thailand och har snart varit där i 2 veckor och jag har fått jobba pass. Hur gött som helst! Långa dagar har det blivit och vi var en man kort nästan hela förra veckan, det suger verkligen musten ur en.

Idag är det ju Fettisdagen och då måste man ju självklart äta en semla ;) Tänkte jag skulle bara själv, sen ångrade jag mig, jag tyckte det kändes för omständigt. Bestämde mig för att köpa bara själva bullarna och fylla dom själv. Jag tycker inte om de färdigköpta då det bara är en stor fet klick mandelmassa mitten, jag vill plocka ur lite bröd och blanda ihop med mandelmassa och mjölk till en smet och sen in i bullen igen. Då jag kom på affären hade de bullarna jag tänkt köpa såklart tagit slut så de blev att jag bakade egna istället vilket egentligen inte är så omständigt. Mumma mumma!

Börjar längta efter mina vanliga pass nu lite smått, så skönt på ett sätt att ha hela dagarna på dig att göra saker samtidigt som jag tycker det är så skönt nu då jag har hela kvällarna och vi kan laga och äta middag tillsammans. Ne det är nog allra bäst med att jobba dag men saknar just det att hinna med saker på dagarna då jag är pigg och alert :) Då jag jobbar dag är jag så trött då jag kommer hem men bara jag tar mig över den där "trött-tröskeln" då jag kommer hem så kan de hända att jag får något ryck :)

Pratade faktiskt med Linn i över en timma ikväll. Hon har precis kommit hem från att ha varit på resande fot i 3,5 månad i bla Indien och Thailand. Tänk 3,5 månads semester i värmen, inte alls avundsjuk näää :P Vi pratade om resan och lite mitt, minnen och ja.. ja livet! Tiden går så fort!

Fick även veta att det börjar närma sig dop för lilla Emma, det kommer att bli i Ö-vik om inte allt för länge :)

Ne det får vara nog för denna gång men kan lova att det kommer bli bättre nästa vecka :)



Natti

Tisdag

Nu var det ett tag sen jag skrev men jag knappt suttit vid datorn, har haft fullt upp med annat.

Jag håller på och tvättar för fullt och tänkte jag skulle se de två avsnitten av Paradise Hotel som vi missade igår men de verkar inte ha lagt in de på tv6play.

Riktigt kallt har det varit och hörde att det var -34 grader där uppe som kallast min så kallt har inte vi haft det. Snöat har de gjort också och här är de ute och plogar för kanske 3:e gången i vinter. Här kan de verkligen inte dehär med plogning, det är som att de får en chock då snön kommer. Va!? Kommer de snö i år också, kanske man skulle ha plogat då!?

Ja så mycket mer hade jag inte att komma med, ska tvätta nu fram till 11 och sen ska jag ta en dusch och sen äta lite lunch. Efter de ska jag nog sätta mig och sy lite tror jag. 14.30 är det personalmöte så jag går hemifrån 14 och sen blir de jobb så hoppas jag hinner träffa Magnus lite innan jag börjar.

RSS 2.0