Gott Nytt År!

Ska krypa i säng nu, börjar 6.30 imorgon så de blir nog inge tolvslag för mig inte :P
Gott Nytt År!

Julafton

Hoppas alla haft en underbar dag med nära och kära, god mat och fina klappar! :)

En tidig julklapp

Säg hej till min lillasyster/lillebror :)

Måndag

Hejhej!

Jag lever, sitter dock väldigt lite vid datorn nuförtiden...

Idag tog jag svininfluensavaccinet och jag hade inte riktigt bestämt mig om jag skulle ta det eller inte då jag tog det men nu har jag gjort det och nu behöver jag inte fundera på om jag ska ta det eller inte mer. Fort gick det, jag och chefen gick till samlingssalen på jobbet och trängde oss förbi karlarna var inne max en minut och sen stod vi i restaurangen och slet igen.

Den kändes konstigt i armen tyckte jag, det kände hur vaccinet spred sig liksom och muskeln kändes svag på något vis och sen dess har de känts så. Då vi satt och åt middag kändes det som det gjort hela tiden men sen då jag reste mig upp och jag lyfte armen kändes det jätte obehagligt och varje gång jag använde muskeln ömmar det men i övrigt känns det väl normalt... Jag har varit lite trött, yr och illamående men det vet jag inte om det beror på vaccinet, kan bara vara så att jag är trött och sliten.


Ajja nog om de, inge synd om mig och alla om tagit vaccinet har ju fått ont i armen precis som jag..




De senaste dagarna, veckorna som jag inte varit så aktiv här har jag hunnit med lite julbak och julpyntning. Jag har bakat lussebullar, rischoklad,kokat knäck, både vanlig, pepparkaka och saffran. Pepparkaksknäcken är min favorit :)


Ja jag vet inte om det är nått mer speciellt som hänt...
Som jag kanske berättat så ska det bli ägarbyte på min restaurang vid årsskiftet så på Nyårsafton jobbar jag för Eurest och på Nyårsdagen jobbar jag för Fazer Amica.

Jag hade tur och lyckades få ledigt några dagar i mellandagarna också fast jag var schemalagd då men Jul och Nyår firar vi hemma för då jobbar jag, jobbar bara 7-10 dock.

Jag är så tacksam över att jag fick ledigt iaf så vi får upp och träffa våra nära och kära några dagar fast det inte just blir på Julafton och Nyårsafton. Denna Jul är inte vilken Jul som helst heller, vi ska få träffa en ny liten människa, lilla Emma och vi är även bjuden på Kevins dop som jag så gärna vill iväg på, så jag är så glad så!

Vi åker upp den 25e direkt efter jag slutat jobba vis 20.30 och vi åker hem igen den 30e på förmiddagen så vi är hemma till dess jag ska vara på jobbet 16.00. Blir lika kort och intensivt som vanligt, men vad gör man då man måste jobba... Lite kommer vi ju iaf hinna med.
MEN den finns en del som ska fixas innan vi åker upp, vi har en del juklappar kvar att inhandla, vi är klar med de flesta på Magnus "sida" men de flesta på min "sida" är inte klara.

Ne nu ska jag väcka Magnus som somnat här på soffan och fortsätta kika på Svenska hjältar-galan.

Ska försöka att inte låta det dröja så länge innan jag uppdaterar igen :P

Vink vink!

Torsdag


Grattis till Andrea och Daniel som igår morse fick en jättefin liten Emma!



Tisdag

Det är över en vecka sen jag skrev sist, gud vilken tråkmåns jag är!! Jag har inte slagit på datorn på flera dagar, har helt enkelt inte haft tid. Har inte tid nu heller men ville bara visa den här lilla filmklippet som Magnus skickade til mig precis :)

 

http://www.tackfilm.se/?id=1259664582094RA84


RSS 2.0