Frozen Cheescake

Så gott och enkelt!

Vispa 3 äggulor, 2 dl socker, 1 tsk vaniljsocker och 1 paket Philadelphiaost poröst i bunke 1.
Vispa 3 dl grädde i bunke 2.
Vispa 3 äggvitor till hårt skum i bunke 3, man ska kunna ha bunken uppochner utan att det åker ur.
Vänd ner grädden (bunke 1) i bunke 2 och även bunke 3.
Smula sönder digestivekex ha det antingen i botten på en smord form (jag tycker en springform är lämpligast) eller att strö det över smeten då den är hälld i en form.

In i frysen i minst 4 timmar innan den ska serveras, gärna över natten. Låt den sedan stå framme ca 30 minuter innan den ska avnjutas.



Detta är en så kallad Frozen Cheescake, det finns även cheescakes som ska gräddas.
Frozen Cheescake kan såklart varieras med olika smaker och tillbehör men den här är helt "naturell" och det går alldeless utmärkt att äta den precis som den är.

Kanske kan dela med mig av en lite mer avancerad cheescake en annan gång :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0