Tisdag

Måste få börja med att skryta lite över hur duktig jag är på att jobba :P Ne men måste iaf få säga att jag får så mycket beröm på jobbet och jag blir så himla glad och jag känner mig duktig.
Först idag pratade vi om hur det gick igår då jag jobbade på kvällen, jag sa att det kändes så lugnt med endast 5-10 pers mindre än vanligt och jag aldrig blivit klar så tidigt förut. Kocken sa, "Ja de va så uppfyllt och fint så". "Ja som alltid" sa chefen. Lite senare sa chefen "Du är så duktig! Tänk om alla vore som dig, du gör aldrig någonting halvdant."

Tänk vad jag önskar att min förra chef kunde höra det, gubbj*vel!! Skulle vilja trycka upp det i ansiktet på honom!

Sen jag kom hem idag har jag gjort någonting hela tiden, ringde först lite samtal. Ringde även till syster som vilken dag som helst blir 5-barnsmamma, det är beräknat 3 Oktober och hon har haft förvärkar i 2 veckors tid nu så hoppas bebben vill ut snart :) Enligt statistiken borde den komma innan. Casper föddes 3 dar innan, Jonna 4 dar innan, Meja 7 dar efter och Melvin 4 dar innan. Tror det var det hon sa, nått sånt iaf :P
Det var bra med hela familjen iaf och jag fick även prata en liten sväng med Meja som alltid, så go så, världens härligaste fniss då jag säger hej :)

Sen satte vi oss och betalade räkningarna och sen pratade jag med Sandra en sväng, saknar henne så!!
Min lilla sjuklingMangis som har feber, snuva och ont i halsen ligger här i soffan och muttrar om hur synd det är om honom nu och han tackar iaf för tet jag gett honom men han hade nog velat ha lite annat också. En daimglass, varm choklad med marsmallows, någon tidning och halstabletter Men det får bli nästa gång han är sjuk :P
Jag känner mig också lite krasslig men har ingen feber. Magnus säger att jag har torrhosta på nätterna, har ett svagt minne av det men tur det inte är värre.

Ne nu får det vara nog på detta röriga blogginlägg (som alla mina andra) men det får ni ta. Jag är ingen proffsbloggare direkt :P

Ne nu ska jag nog göra mig iordning för sängen, börjar 7 i morgon bitti.


Natti

Måndag

Usch känner mig precis lika seg som förra måndagen men känns skönt att slippa upp och jobba tidigt iaf.
På Torsdag får jag reda på om jag får förtsätta jobba eller om hon kommer tillbaka efter sjukskrivningen, en evighet dit ju!
Ne jag hade inte så mycket att komma med just nu faktiskt.. Mycket att tänka på har jag just nu..
Ska iväg till tvättstugan nu igen *suck*

Ensam mamma söker

Sitter och kikar på Ensam mamma söker just nu och jag blir så himla irriterad på slusken Peter som mamma Ulrika träffar. Det enda han tänker på och säger är sex och hur sexig hon är osv.. Jag hoppas verkligen hon dumpar honom snart! Usch och fy!

Söndag

Idag är de riktigt höstigt här i Borlänge. Blåsigt och inte en sol så långt ögat kan nå..
På jobbet gick det bra, blev lite sen bara på slutet där men klar blev jag ju tillslut. Stekte korv så nu har jag brännmärken på underarmarna av att "fettsprett" fiiin fint de :P
Igår blev det faktiskt en sväng till Magnus faster, supertrevligt var det :) Sen då vi kom hem blev det faktiskt lite städat.. lite iaf :) Sydde om en gardinlängd till kappa också. Var ju iväg i fredags och fick en ny sladd till den :)
Var iväg redan förra Tisdagen men då skulle de ha stängt ända fram tills nu i Onsdags och jag har inte kommit iväg förrens i Fredags. Men nu är det fixat så nu ska de sys när det finns tid :)
Hade så himla svårt att somna inatt, tänkt vad ens tankar kan göra med en och så mycket idéer man kan få då man ska lägga sig och sova. Det är nästan så man skulle ha haft sig ett litet skrivblock att skissa på vid sängen.
Lyckades väl somna där mellan 02 och 03 iaf och trött som en jag-vet-inte-vad då klockan ringde. Sen jag kom hem har jag vart helt slut, känner mig nästan sjuk och ögonlocken bränner. Inte så länge kvar tills man ska sova heller.. hua vad helgen har gått fort. Imorgon är det Måndag igen.. Måndag = Tvättdag Blä blä!!
Ne nu ska jag prova göra något vettigt de sista timmarna på helgen. Har inte gjort något alls sen jag kom hem..
Hejvejs

Lördag

Det är så skönt med helg! Har varit så jobbigt att ta sig upp tidigt på mornarna nu då det är bäcksvart ute. Var så skönt att sova ut i morse, vaknade dock redan vid 8 men låg kvar och filosoferade för att inte väcka de andra. Kl 10 fick jag nog så då väckte jag Magnus.
Nu ska vi strax äta lite frukost sen ska vi på kupolen och kika en sväng, Magnus ska lämna in en V75 och så var det visst lite modevisning vid 13 så de kan man ju kika lite på. Kul att få komma ut och se någonting annat med.
Ne nu ska jag fixa lite frukost.
Hej så länge..

Måndag

Idag är det Måndag, första dagen i veckan och jag känner att det går himla trögt. Känner mig så seg och nere. Tvättar gör jag också och det är inte alls kul! Blä blää.. Brukar annars tycka att Måndagar är havlbra dagar, visst är helgen slut men det känns som att det är en dag då allt startar om på nytt, man tar nya tag. Idag hade jag velat göra lite saker, ringa något samtal och så men det tar bara stopp. Tar det imorgon istället tänker jag men vet att jag borde göra det så det är gjort! Åh mitt självdisciplin!! Får se om det vänder eller om jag bara rycker mig själv lite i kragen.

Jobbar 16-20.30 idag sen blir det hem och äta, ut med hundar, duscha och sen i säng. Är så himla trött! Hoppas det blir lite mer sömn inatt!



Såg nu att jag inte skrev klart förra blogg inlägget.. "Vi gick en sväng" står det.. Skulle skriva att vi gick en sväng i vatten parken sen satt vi där och solade en stund. Så mysigt så :)

Lördag

Sitter just nu och väntar på att degen ska jäsa klart. Ska baka grahamsbullar, det är lite sent men Magnus ville gärna ha nybakt bröd till kvällsfikat och det är ju inte helt fel de ;)
Lillan började pipa direkt när jga började plocka fram assistenten och hon går fortfarande runt och piper och häsar :( Hon tycker inte om dammsugaren heller men då brukar hon inte hålla på såhär efteråt.

Idag har det blivit lite gjort, jag har mest legat på latsidan men Magnus har pysslat på ute på baksidan inför vintern. Klippt gräset och hallonbusken, planterat ner jordgubbsplantorna vi fick av mamma i förhoppning att de ska ta sig igen till sommaren och röjt och slängt massa kvistar och skit. Jag tog hand om tvätten som hänt på tork sen i måndags och damsugit övervåningen.. Tror inte jag gjort så mycket mer faktiskt. Spelat poker jag har jag gjort, i hela 2,5 timme. Det var en turnering med 8000 spelare och jag kom på 203:e plats, inte illa pinkat för lilla mig men fick hjälp av älsk då och då (ofta!!) :) Jag börjar lära mig. Ja juste , var ju faktiskt ute med Lillan och Sigge i solen i ca 1 timme. Vi gick en sväng

Imorgon blir det jobb för mig del, 7-14. Sen blir det hem och njuta av en ledig älskling de sista lediga timmarna innan ny arbetsvecka börjar igen.

Ne nu ska det bakas :)

Torsdag

Idag har jag varit på introduktion på ett dagis. Shit vad det var mycket att tänka på, och allt smått smått. Inga bläck och kantiner här inte fast det visste jag ju. Men ja de kändes himla ovant. Allergiker och muslimer.. ja herregud! Gruvar mig för den dagen jag blir inrind på ett dagiskök.. Visst skulle det gå bra om jag fick komma dit där jag varit idag men kommunen har ju ca 60 enheter så chansen är inte så himla stor. Annars var det riktigt trevligt, rast en gång i kvarten ca.. ne men det kändes som de. Frukost vid 8, fika vid 9.30, lunch vid 11.30 och fika igen vid 14.. Dom har det bra dom :P Ändå räknar man bara att man har 30 minuters lunch men hon sa att fikarasterna ingick liksom, dom får man betalt för..
Ja ne hua vet inte om jag kommer vara någon vidare vikarie men får se hur det går och vart det leder. Har iaf tänkt ta en till introduktion för det idag räcker nog inte för mig. Gah tänker på hur jag ska klara mig själv men vafan, huvudsaken barnen får mat i magen. Jag lär väl komma in i det efter några gånger..

Lagade middag här hemma för första gången på hur länge som helst, jobbar ju nästan bara kväll så det blir ju inte av. Det blir jobbmat mest varje dag. Lite tråkigt men ska passa på och laga lite mat imorgon och på lördag :)
Igår köpte vi faktiskt hem pizza, det var också evigheter sen jag åt köppizza. Måste nästan vara mer än ett år sen, innan vi bodde ihop, var då Magnus bjöd mig eller om det var då svärföräldrarna bjöd. Suuuper länge sen!

Nu ska jag kika på Idol.

Hejvejs

Onsdag

Idag dammade Tina av sina gamla kockkläder och blev mattant. Fick rycka in och jobba på en skola här i närheten, salladsberedning och disk, något annat hade jag nog inte vågat mig på heller. Jag kan inte laga mat till 500 pers men sallad och disk fixade jag galant ;) Personalen tyckte jag var superduktig och hoppas på att jag får komma dit fler gånger. Själv kände jag att jag verkligen INTE vill jobba i ett skolkök, fy fan va tråkigt! De sa att de hade det stressigt men då har de inte sett mig jobba :P

Just nu sitter vi och spelar poker, Magnus har fått mig att prova och jag tycker faktiskt det är kul, paus just nu men jag har faktiskt mest pengar på bordet :) Det har åkt ut 3000 spelare och jag är bättre än dom :)
I just det här spelet vinner man på att ha lägst kort så inte så konstigt att det går bra för mig ;)
Som Magnus sa, "Du är bäst på att ha sämst kort". Någon måste ju vara bra på de å ;)

Ne nu ska jag prova koncentrera mig på de här sen blir det Fråga Olle dokumentären sen sova, klockan ringer 05.00 imorgon bitti gäsp men i helgen får jag sova eller ja iaf på Lördag..

Natti

Tisdag

Hejhej!

Har haft fullt upp idag, cyklat hit och dit och har inge gjort annat än pratat i telefon förrutom det. Pratade med Marielle ett bra tag, riktigt trevligt! Sen har jag pratat med min gamla arbetskamrat Erik som fixat arbetsgivarintyg, blev en stund där också. Sen har jag ringt runt mest gällade jobbet.. gah det är mycket nu.. hit och dit ska jag.

Tänkte bara tipsa om en blogg jag läst hur länge som helst.. måste närma sig tre år nu, vet jag läst den sen innan hon fick sin son iaf. Den handlar om Anette som är 21 år och hennes son Cornelis.
http://nettangrillspettan.blogg.se/

Just nu är hon med i en tävling, Årets Mama. Här kan ni läsa artikeln om henne http://www.alltombarn.se/foraldraliv/mamahjaltar-1.28225/jag-lever-pa-existensminimum-1.28221
Jag tycker absolut att hon är värd att vinna, gå in och läs hennes blogg och rösta på henne om du tycker hon är en värdig vinnare.

Rösta här [email protected]
Det är inte hon som läser så om nu vill skriva någonting till henne, gör det i hennes blogg :)


Nu ska jag iväg och jobba, hejhej!

Fredag

Började dagen med en cykeltur med Sigge och Lillan, eller ja cykeltur var ju att ta i men jag försökte iaf. Jag och Sigge kom inte så bra överens kan man säga.. Magnus och Chippen stack iväg samtidigt och åt ett annat håll och då började ju Sigge grina så klart.. han ville ju inte att dom skulle sticka ifrån honom. Sen var det kört, han blev så uppihejsan efter de så det gick inte att lugna honom riktigt efter det så det gick som det gick. Sen dess kan man säga att jag varit en aning lättretlig, har man lingonvecka så har man... Tur man har världens goaste älskling som ger en en kram då det behövs.

Gick iaf med Magnus till jobbet och satt där en stund och var sällskap. Sen gick jag och gjorde två observationer, lätt förtjänta pengar. Fortsatte mot Willys och handlade lite frukost till morgondagen och frukt. Vidare därifrån till ONOFF och lämnade in min addapter till dator som jag köpte där i Januari första gången, har bytt in den 3 eller 4 gånger efter det men nu fick det vara nog så nu fick jag den femhundringen tillbaka. Magnus lagade orginalet med en sockerbit istället och satan va de funkar bra :) För femhundringen ska jag köpa mig en ny sladd till syfräsen :D Wiihoo!! Trodde inte att det gick att få tag på en ny sladd till en sån gammal skrutt. Ringde till en symaskinsaffär här i Borlänge och han sa att dom inte tillverkades längre (precis de jag trodde), men att han hade några från utlandet som passade just min men att man fick byta ut stickkontakten mot en svensk då. Ca 500 kr för de, svindyrt men lätt värt det.

När jag väl kom hem mättade jag magen med lite pannkaka sen kom Magnus hem och så damsög vi och tokade lite golv så nu är de rent och fint till svärmor kommer hit. Hon for för ca 1 timma sen så hon kommer hit lagomt till kvällsfikat :)
Vad som blir imorgon har vi inte bestämt, blir nog en sväng på kupolen och så var svärmor sugen på bio som det lät, det vore mysigt. På Söndag blir det jobb för mig som vanligt 7-14.

Ne nu ska vi ha en liten frukstund som Magnus så fint ville kalla det, precis som man sa på dagis :)
Banan, apelsin, vindruvor och päron, mumma de!

Trevlig helg på er!

Torsdag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Tog mig en låååång dusch och "SPAade" på rejält med peeling och allt vad det heter. Älskar att duscha!

Ska ta och göra lite nytta nu, fastnat här igen och tiden bara försvinner.

Imorgon kommer svärmor, det ska bli riktigt trevligt :)

Väntar på älskling

Magnus kommer hem tidigare än sagt så jag har lovat att hålla mig vaken :) Han borde komma när som helst..

De gick riktigt bra på jobbet idag faktiskt, jag ble klar i tid utan stress :)

De va två killar som kom och ville ha matlådor och då frågade jag om de ville ha påsar att bära lådorna i. "Nej tack, vi ska ställa in det i kylen och äta sen för vi har snart utlösning så vi hinner inte äta nu."

De va ju såklart inte utlösning han sa, de va utlastning men med mina öron kan bli ett och annat man hör men jag förstod i samma sekund va de va man sa så de blev inga pinsamma missförstånd :P

Ne nu står älskling i dörren, usch så trött han ser ut. Ska pyssla om honom och bädda ner honom i sängen nu :)

Natti

Måndag

Usch hemska dag!

Magnus tog sig upp i morse (natt!!) och jag det var inte riktigt lätt att somna om men de gick och vaknade av ett samtal 9.20.. Usch sen dess har var varit så himla uppstressad, förvirrad och nervös! Jag vill inte!

Har iaf fått en hel del gjort idag trotts att jag mått så kasst. Ringt massa samtal och fixat. Nu måste jag ut och cykla busarna så de är snälla då jag jobbar. De ska få minst 30 minuter var. Sen måste jag skynda mig och fixa mig de sista innan jobbet.

Hoppas ni har en bättre måndag än vad jag har/haft!

Lördag

Idag sov vi länge, ända till elva.. skönt som tusan de!
Började dagen med en promenad i vattenparken sen hem och gjorde oss iordning för en sväng på kupolen. Magnus lämnade in en V75, jag köpte linsvätska. In på Jula en sväng och köpte lite rengörningsredskap för vi tänkte äntligen ta tag i och rengöra mattan ordentligt som vovvarn använde som toalett då dom var små. Vi har ju skrubbat den ett par gånger men vi ville ge den en riktig omgång. Efter den turen for vi på Max och åt frukost/lunch/middag, då var kl runt 15 tror jag. Åh så gott det var! Köpte en sån Delifresh liw carb som är utan bröd, perfekt för mig som inte gillar själva brödet på burgarna. Känns så dumt då man ska äta en sån nyttigare burgare och så köper man pompa och cola till. Har jag alltid själv tänkt då jag står i kassan men det är ju pompan som är godast ju, tycker iaf jag :) Men jag dricker alltid ramlösa till. Lyckades även få med oss lite gotta hem, godis och ostkrokar Mmm!

Då vi kom hem tog vi tag i mattan på en gång, får sen var resultatet blivit efter den torkat..
Sen tog jag, Sigge och Lillan tog oss en tur till rastgården vi hittade här om dagen, som jag letat efter en sån!!! Blev så glad och hundarna med :) Var väl ute i minst 1 timma iaf sen har dom legat däckad sen dess så de räckte gott och väl :)

Har inte gjort så mycket annat idag.. inget på tvn har det varit heller.. Lillan fick sig en dusch iaf, det får hon varje helg och oftare om det behövs. Så hon ska få sova hos mig inatt fast vi köpt en alldeless egen säng åt henne som hon fått sova i sen hon fick den. Köpte den i veckan någon gång. Men anledningen till att hon ska få sova med mig inatt är för Magnus ska vara vaken inatt. Eftersom han haft så svårt att somna senaste tiden så är det ett säkert kort om han inte sover inatt och lägger sig tidigt imorgon så han är utvilad på måndag morgon (3.30!!!!) för då ska han och hans arbetskamrater till GBG och anställa lite folk. Sen kommer han nog hem jättesent på lördag kväll (natt) också :( Tur jag jobbar kväll så jag slipper sitta här hemma aldeless själv från kl 15, ist blir det i princip att bara ut och rasta hundarna, duscha och hoppa i säng då jag kommer hem vid 21.

Ne usch nu måste jag sova, var inte meningen att de skulle bli såhär sent.. jag som börjar jobba kl 6 imorgon bitti :S Skulle somnat för minst 2 timmar sen om jag fått bestämma höll jag på att säga.. Jag bestämmer ju alldeless själv då jag ska lägga mig men har inte blivit så bara :P

Ne nu får de va nog!!

Natti

Fredag

Åh så skönt det är med helg, iofs var jag ledig igår och är ledig idag men när det är helg på riktigt är ju Magnus hemma iii :) Hoppas han får sluta lite tidigare idag, när det är fredag och allt :)

Jag och Chippen följde med Magnus en liten bit till jobbet idag. Usch vilket rusk det är :S hua. Då jag kommit hem åt jag havregrynsgröt, diskade och gjorde pannkaksmet, sen satte jag mig här. Kikat lite bloggar och bara slösurfat.
Fick mail från min chef från ICA (som inte är en mataffär, utan ett lager för de som missat de) nu med det nya schemat också:

"Här har jag gjort ett nytt schema till dig som jag hoppas ska passa.

Tyckte själv att det såg bra ut för dig iaf ;)

Är det ok så kör vi f.o.m måndag och framåt.

Skulle Helene bli långtidssjukskriven skulle jag kunna erbjuda dig ett vikariat på hennes timmar så du får en trygghet.

Ha nu en trevlig helg tillsammans med man och hundar!

Josefina"



Kommer att få jobba Måndagar - Torsdagar 16-20.30 och Söndagar 7-14, precis vad jag hoppats på :)
Den andra tjejen fick en sista chans nu därför jag fick lite mindre timmar.. men det skulle bli hårt om jag skulle behöva jobba 7-20.30 varje söndag, men hade självklart tagit de om jag blev erbjuden, för pengarnas skull. Som schemat ser ut nu blir det ju bara 26 timmar i veckan. Men får se hur det blir med det andra jobbet, lär ju kunna bli en del där med och kommer ju kunna tacka ja till alla erbjudanden om jag inte behöver jobba till längre än 15. Tror jag ska ringa idag om intro nu när jag fått schemat men jag tror jag ska vänta 1 timme så jag inte ringer mitt i lunchen.

Tänkte slänga in lite bilder från min arbetsplats, inga superbra direkt men alltid något. Tog dom där bland mina första dagar någonstans. Tråkiga bilder men det är så det ser ut iaf.


Inne i köket och vattenbaden där maten står.


Restaurangen, salladsbuffén och kassan i slutet på salladsbuffen, syns knappt.. men det står ett litet bord där iaf där man står och tar betalt.


Lite bättre bild, här är kaffemaskinerna, frukten och skorporna som ICA bjuder sina anställda på.

Ne nu ska jag göra något annat, kanske skriver mer sen..

Trevlig helg!


Onsdag

Idag har jag inte gjort så himla mycket, tagit det väldigt lugnt bara. Vet inte vart timmarna tagit vägen sen Magnus gick iväg på jobbet. Har duschat och diskat.. Har knåpat ihop en ansökan till Kläppen i sälen som jag var tvungen att söka för AMS. Fikade lite precis och gosat med hundarna. Nu är kl redan 14 och jag börjar om 2 timmar. Längtar redan tills jag sitter på cykeln påväg hem i mörkret. Så svalkande då man sprungit där uppe i restaurangen och svettats i 4,5 timme :P Det var så himla mycket mörkare igårkväll då jag cyklade hem äv vad det var sist jag jobbade kväll. och det var bara någon vecka sen. Ganska mysigt men lite läskigt då tradarna far förbi och man knappt ser vägen trotts att det är lampor längs vägen. Kanske bäst jag skaffar lampa till cykeln!?

Ne ska ta och gå ut med undarna och göra mig iordning det sista innan jobbet.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Weehoo

Idag har mina läsare ökat med 10 st, verkar som ni hittat tillbaka ;) Eller har jag kanske fått nya!?

Idag bara en stund efter jag börjat idag va det en gäst som sa att det var så bra då jag jobbade, att han vad glad att jag var tillbaka. Blev så glad att jag bara ville sådär "tjejtjuta" men självklart sa jag bara "tack, det var kul att höra!". Blir så himla glad :) Varje dag får jag beröm av mina arbetskamrater och gäster och det är så skönt och kul, annat än på BK då var man aldrig duktig. Ne där fick man skäll var och varannan dag och tordens knappt hälsa på chefen då han kom dit, han hälsade aldrig heller utan pratade bara med en då man skulle få skäll. Känns som att jag börjar få tillbaka mitt självförtroende nu, det som varit som nedkavlat i backen av allt skit. Det som sänkt mig mest.. eller DEN som sänkt mig mest är chefen på BK. J*vla skitstövel!! Att jag tagit åt mig av det j*vla arslet! USCH! Så glad att slippa honom!! Han borde inte få hålla på med det han gör! Han kan inte hantera sin personal på ett korrekt sätt, kan inte hantera stress och är en jävla fifflare, ja jag har hört ett och annat kan säga. Ne usch, skulle hata honom även om jag bara kände honom privat, han är inte trevlig på en fläck!

Ne nog om den skitstöveln! Hur kunde jag komma in på något så negativt då jag ville berätta om något positivt!?

De jag ville säga var att jag blev så himla glad! Men det är himla svårt att ta in.

Det gick iaf super ikväll på jobbet! Imorgon ska jag också jobba 16-20.30. Sen vet jag inte om jag ska jobba eller inte på Torsdag och Fredag, beror på om hon är kvar den andra tjejen eller om hon fått sparken.

Åh idag har Marielle äntligen satt in bild på underverket på bloggen, som jag har väntat, kikat flera gånger om dagen. Så himla fin är han!

Usch de blev sent ikväll, så himla trött. Ska hoppa i duschen nu och sen krypa ner.

Tisdag

Grattis än en gång till Marielle och Thomas som äntligen fick sin Kevin i Lördags! :)

Idag har jag tvättat 7-11, usch det är inte kul att tvätta längre.. iaf inte nu då jag får bära tungt och långt! Tvättmaskin är något som ska införskaffas så fort det finns pengar för det.

Idag jobbar jag 16-20.30, skönt att kunna pyssla på lite under dagen men inte kul med kvällar... men men jag tar de jag får och bäst för hundarna om de slipper vara ensamma, nu blir det ju knappt 1 timma - 2,3 timmar beroende på hur mycket Magnus har att göra på jobbet.

Jag har iaf fått förlängning på ICA :D Hon som har diskbråck blir borta hela September. Plus att en av de 2 som jobbat extra har slutat och den andra måste kanske sluta för att hon inte sköter sig. Så om hon ska luta kommer jag få jobba:

Måndagar - Fredagar 16-20.30
Söndagar 7-20-30

Men bara om jag vill såklart. Chefen ska försöka få in en till extra ifall hon  blir sjukskriven länge så jag får lite ledig jag också men i September ska jag jobba så iaf. Kommer inte träffa Magnus mycket men jag tar de jobb jag kan få. Sen ska jag prova klämma in introduktionen på Kostservise också så jag får säkert hoppa in och jobba dag hos dom.

Igår när jag jobbade hade hundarna lyckats komma åt symaskinssladden och tuggat den i 1000 bitar, jag som precis blivit så himla sugen på att sy igen :( :S
Ska försöka googla om de har nån affär med symaskinsreservdelar till symaskiner från 1800. Ne så gammal är den inte men den lär nog kunna vara runt 50 år gammal. Vet de finns eller rättare sagt fanns en affär i Östersund där jag hittade en handbok åt den. Ska be mamma gå in och kika där nästa gång hon är i stan.

Ajja nu ska jag göra lite nytta, hänga all tvätt som inte hann bli torr till att börja med..

RSS 2.0