Fredag

Åh så skönt det är med helg, iofs var jag ledig igår och är ledig idag men när det är helg på riktigt är ju Magnus hemma iii :) Hoppas han får sluta lite tidigare idag, när det är fredag och allt :)

Jag och Chippen följde med Magnus en liten bit till jobbet idag. Usch vilket rusk det är :S hua. Då jag kommit hem åt jag havregrynsgröt, diskade och gjorde pannkaksmet, sen satte jag mig här. Kikat lite bloggar och bara slösurfat.
Fick mail från min chef från ICA (som inte är en mataffär, utan ett lager för de som missat de) nu med det nya schemat också:

"Här har jag gjort ett nytt schema till dig som jag hoppas ska passa.

Tyckte själv att det såg bra ut för dig iaf ;)

Är det ok så kör vi f.o.m måndag och framåt.

Skulle Helene bli långtidssjukskriven skulle jag kunna erbjuda dig ett vikariat på hennes timmar så du får en trygghet.

Ha nu en trevlig helg tillsammans med man och hundar!

Josefina"



Kommer att få jobba Måndagar - Torsdagar 16-20.30 och Söndagar 7-14, precis vad jag hoppats på :)
Den andra tjejen fick en sista chans nu därför jag fick lite mindre timmar.. men det skulle bli hårt om jag skulle behöva jobba 7-20.30 varje söndag, men hade självklart tagit de om jag blev erbjuden, för pengarnas skull. Som schemat ser ut nu blir det ju bara 26 timmar i veckan. Men får se hur det blir med det andra jobbet, lär ju kunna bli en del där med och kommer ju kunna tacka ja till alla erbjudanden om jag inte behöver jobba till längre än 15. Tror jag ska ringa idag om intro nu när jag fått schemat men jag tror jag ska vänta 1 timme så jag inte ringer mitt i lunchen.

Tänkte slänga in lite bilder från min arbetsplats, inga superbra direkt men alltid något. Tog dom där bland mina första dagar någonstans. Tråkiga bilder men det är så det ser ut iaf.


Inne i köket och vattenbaden där maten står.


Restaurangen, salladsbuffén och kassan i slutet på salladsbuffen, syns knappt.. men det står ett litet bord där iaf där man står och tar betalt.


Lite bättre bild, här är kaffemaskinerna, frukten och skorporna som ICA bjuder sina anställda på.

Ne nu ska jag göra något annat, kanske skriver mer sen..

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Svärmor

Vad kul att se bilder från ditt jobb! Ser ju fint ut! Och sen är det ju så roligt att du kommit till ett ställe du trivs på! Hoppas du får mer timmar bara. Kan inte vara lätt att leva på en halvtid, lite drygt. Magnus får ju inte heller in så mycket pengar. Hoppas att det vänder. Ni kämpar ju på! Ser fram emot besök i Borlänge!! Ev till helgen.........

2009-09-04 @ 14:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0