Söndag

imorse tog vi sovmorgon, vaknade av vovvarna kl 7.30 och rastade dom sen tog jag med dom upp och så sov vi en stund till, till 9.45 :) Skööönt!

Jobbade 12.30-15.30 idag och det var mest folk hela tiden och jag börjar komma in i det nu. Kändes faktiskt rätt bra. Tog dessutom en uppfriskande promenad hem, har ju blivit bortskämd med att få skjutts varje dag fram och tillbaka men idag gick jag hem, tog bara 28 min :)

ikväll har jag inte gjort så mycket, somnade en kortis i soffan sittandes efter middagen, laddade inför disken ;) Sen gjorde jag lite äppelkaka, mumma de :) Sen ringde jag en sväng till Linnsan, hon flyttar snart till Norge. Spännande, spännande :)

Ja och sen dess har jag mest suttit i soffan och slöat, kikat på ingenting på tv och ingenting på datorn. Rastat vovvar och skällt LIIIITE på dom :P

Har ju inga skåpsluckor i köket nu när de är på lack så det väldigt spännande att vara där inne och riva ut det som finns i skåpen, speciellt soporna. Vi har satt för ett kompostgaller där men Chippen har listat ut hur man tar sig in.. vet inte hur många gånger vi fått plocka sopor i hela huset då vi vart borta en liten stund.

Inatt var de trång i sängen, Magnus som är skyldig till det :P Han brukar nästan alltid ta upp Lillan i sängen och det är ju okej, bara man håller koll så man inte mosar henne :) Då vi la oss igår tog Magnus upp Chippen och låg sked med honom så då var ju jag tvungen att ta upp Sigge. Så då låg vi där rygg mot rygg och sked med en varsin grabb och Lillan imellan oss, myspys :) Mysigt men trångt, var bara Sigge som låg kvar hela natten dock, Chippen är lite rastlös av sig så han hoppade ner. Ja och Lillan ligger ju alltid hela natten så länge hon inte blir nerknuffad eller nersläppt :)


Bjuder på en bild jag tog i all hast innan jag stämplade in idag, såhär ser man ut då man jobbar på BK :P

Ne prova få me älsk i säng, tröttis jag.



Kommentarer
Postat av: Magnus

nawwww... vad söt du är älskling. Har ju bara sett dig på håll med arbetsuniformen på =) Och ja visst är det skönt o mysigt när det är trångt? ;) hehe kyssar

2009-01-18 @ 23:17:14
Postat av: Ullis

HUr är det att jobba på burger king jämfört med donken då??

2009-01-19 @ 15:00:38
URL: http://ull.blogg.se/
Postat av: Ewelina

Vad söt du är gumman :D

2009-01-19 @ 22:26:53
URL: http://tatlim.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0