Bäbisar

Idag lånade grannarna bilen av oss för deras är på underredsbehandlig sen flera månader tillbaka. Anledningen var att deras bulldog ev. skulle behöva göra kjesarsnitt. Hon hade fött 3 småttingar igår men hade börjat krysta idag igen utan att få ut nått.

De kom hem rätt fort igen och de hade inte behövt göra kjesarsnitt, de gjorde ett ultraljud för att kolla vad som inte ville ut. En valp låg kvar där inne och ville inte komma ut. Vererinären trodde den hade dött men hon fick spruta så hon fick värkar och tryckte ut den lille som otroligt nog levde :) Tur att allting gick bra!

Vi ska få komma in och kika på dom små då de återhämtat sig och så. 3 pojkar och 1 flicka vart de. Valparna var absolut inte planerade, de var Buster som var boven i de hela, eller egentligen Greta då hon hade tagit sig genom två grindar till honom :P haha ja det ska bli spännande att se vad det blir för "Bullbustrar" då de inte har en aning vad Buster har för raser i sig. Lite roligt då Buster är så pass mycket större än Greta.

Ne nu ska jag kika då Magnus badar pojkarna, deras första bad :P



Kommentarer
Postat av: Martin

Ni verkar ha ett zoo där hemma..SKOJ! :D

Kram

2009-01-14 @ 21:31:09
Postat av: Anonym

Bullbustrar haha... Ja, det där blir nog skumma hundvalpar iaf =) Kyssar

2009-01-14 @ 21:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0