Död

jo min dator är död.. slocknade rätt som de va igår.. ska leta igen garantin och ringa nån dag.. tur Magnus har en oxå, använder ju datorn till väldigt mycket.. 90% av jobben man söker är ju via datorn eller med hjälp av datorn.. för att skriva ansökningar, leta reda på nummer, adresser, maila och framförallt hitta de lediga jobben.. men men.. har ju iaf Magnus dator..

idag va vi ute med vovvarna i 2 timmar.. idag va Greta med oxå, grannens bulldog :P

ja sen hann vi med å få lite ordning i köket oxå, de mesta hade vi fram till nu mest bara tryckt in där det fanns plats men nu är det ordning och reda :) har bara 2 halvfulla bananlådor med bla matlådor i som bara ska diskas och in i skåpen..
tillbringade även ca 1 timma på Ica Maxi idag, sjukt stort! dock glömde vi ta korg så när vi väl kom fram till kassan hade vi skaplig värk i armarna.

imorrn ska jag me Magnus på sin första arbetsdag utan att chefen är med :) igår sålde han faktiskt på sitt första och enda försök så än så länge är han en 100 procentig säljare ;)

man kan ju hoppas på att dom ringer mig om arbetsintervju imorrn.. *hoppas, hoppas* lite less på att gå hemma nu.. visst det är jätteskönt att gå hemma och pyssla med massa och ta hand om hundarna men känner att man börjar tappa rutinen nu.. vet ju knappt vilken dag de är ju :P visst vi tar oss alltid upp innan 10 så så sett är det ingen fara men ja ni fattar säkert.. sen så vill man ju gärna se att de rullar in lite pengar snart.. lär ju vara pank efter jul och vill inte behöva låna.. vi har ju lite sparpengar men vill ju som gärna ha nån budget oxå... ajja de löser sig alltid!

tredje advent är det idag oxå, fasen va tiden går fort och vi har bara fixat typ 3 julklappar.. blir till veckan för vi planerar att fara upp till helgen som de ser ut nu iaf.. men man vet ju aldrig med jobb och så..

ajja ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Ja det har varit en trevlig dag! Fått mkt gjort ändå tycker jag, köpa lite saker, gjort lite saker, och pysslat med lite saker... Kyssar

2008-12-14 @ 22:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0